Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 823
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Да дам и аз мнение за муса - харесва ми, но покривността ми идва лека, по-скоро като лек тониращ крем. Харесва ми консистенцията, цветът ми панса идеално и изобщо не се забелязва - в никакъв случай не може да кажеш, че е като маска на лицето, придобива съвсем естествен вид, но прикрива само леки зачервявания, много лека покривност.
На мен и малко ми исушава кожата, дори като слагам крем отдолу.
И въпреки, че звучи, че не съм чак доволна - не е съвсем така, щом свърших бурканчето за мен това е знак, че ми е харесал. Не съм сигурна обаче, че ще повторя покупката

# 106
Относно 2-те спирали за обем на Буржоа - тази с бронзовата качапка или с бялата е с по-наситен черен цвят и докарва по-добър обем?
Напълно еднакви са, но бялата е за чувствителни очи. Аз съм с лещи и купувам нея.

# 107
  • София
HKl, благодаря за мнението, в такъв случай мусът по-скоро не е за мен, щом изсушава кожата.

Бижу, благодаря, ориентира ме!

# 108
  • Варна
Купих го вече, утре ще го пробвам. Взех и четка за ФДТ на Ecotools, както и молив за вежди на Буржоа.
Последните ми направиха много добро впечатление с намаленията - тройките им сенки са под 10 лв в момента, сигурно ще избера някоя палитра, има много хубави нюанси за нюд грим. Шоколадовата им бронзираща пудра е около 50% надолу в цената, както и някои от ФДТ.

# 109
  • София
Някой дали е обърнал внимание тези гланцове на Буржоа дали са намалени и на колко?

# 110
  • Варна
Видях ги днес, но не обърнах внимание на точната цена, нещо около 10 лв. ми се върти в главата.
А добри ли са?

# 111
  • София
Видях ги днес, но не обърнах внимание на точната цена, нещо около 10 лв. ми се върти в главата.
А добри ли са?
Аз много много ги харесвам. Имала съм и доста по-скъпи гланцове от високия клас козметика, но от както открих тези не ползвам никакви други. Малко лепнат, но то кой ли гланц не лепне. Ако наистина са десетина лв. ще се запася добре, т.к. редовната им цена е 17-18лв.

# 112
Докога е намалението на Буржоа?

# 113
  • София
До края на месеца е намалението.

И аз планирам днес да отида до Лили и ДМ за препоръчаните спирали на Буржоа и евентуално червило с блестящ ефект на Буржоа или Дебора. Имам номер 7 от това на Дебора http://www.deborahmilano.com/en/prodotti/shine-creator-lipstick , но искам и по-нежен и блед цвят да си избера Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 10:35 от Mini Rebel

# 114
Тези червила на Дебора не са много плътни. Виж двата цвята преди твоя номер.

# 115
  • София
Да, не са, на мен точно това ми харесва, че са като по-наситен балсам. Ще ги погледна, искам нещо бледорозово, защото предимно такива нюанси нося Simple Smile

# 116
  • София
Честно казано, преди ползвах точно тази спирала с бронзовата капачка. Много я харесвах, до преди 2-3 години. Започна да не ми прави обем на миглите.  Confused Скоро си мислих дали пак да не я пробвам, обаче не се убедих да я взема...
Взимай, взимай.. Laughing
Едно време тази спирала ми беше любима, работех в парфюмерия и постоянно ме питаха с каква спирала съм. Изхабила съм незнам си колко бройки от нея. За съжаление, качеството й се влоши след време и спрях да я ползвам. Бях взимала веднъж да видя дали не са я оправили, но не. Съвсем наскоро обаче реших да й дам пак шанс и честно казано останах очарована. Туша чудесен, не се рони, нито е течен, нито гъст, просто точно какъвто трябва да си е. Колкото и слоя да слагаш, миглите не натежават, не се слепват и се циментират. Не ми цапа дъгата на клепача отгоре, както доста спирали. Много лесно се отмива, може и само с вода даже. Изобщоо мн съм доволна. Само да кажа, че си купих спиралата от аптеки Медея, където неможеш да си отваряш всяка спиралка безразборно. Това е важно, защото в ДМ и Лили, тушовете изсъхват и се сгъстяват от отваряне и затваряне на всяка спирала от клиентките.
  Сега си купих тази и много съжалявам, четката за мен е абсурдна с тия топчета, изобщо не поставя равномерно туша по миглите, а и самият туш не ми харесва. Затова сега пак ще купувам Glamour-а. Peace

# 117
  • София
Карчева, благодаря за полезния пост!   bouquet

# 118
Карчева, мерси за мнението! Мисля да си взимам тия дни спирала и се чудя между Римел Ретро-то и тази. Ще решавам на място явно.  Peace

# 119
  • София
А няма защо, аз се притесних че стана дълъг поста. ooooh!
Аз пък от вас постоянно се чудя за кво ли не.  Laughing На Римел съм ползвала само тази спирала и никак не е лоша всъщност, създава доволен обем. Но до тук са ми впечатленията от Римел. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт