Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 813
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Относно евтин бласам за устни - изключително доволна съм от този на Хималая. Хидратира за часове наред, от всички ползвани от мен, този е най-ефективен.

# 91
  • София
Скрит текст:

Определено съм доволна от този продукт
Аз също. По-добра защита не съм получавала от друг продукт против изпотяване!
а остава ли бели следи по дрехите?
С аромат ли е ?

Да, понякога оставя бели следи.
Да, има аромат. Балеа имат и други рол-он-и с по-сладки аромати, но не вършат същата работа като този.

# 92
  • София
Съжалявам, че взех него, а не ]този в лилавата опаковка,  от който съм доволна.

Не съм доволна от околоочния в лилавата опаковка.  Доста време стоя в един шкаф и после миля, че си мазах петите....

# 93
Аз официално имам любим продукт от DM - маска на Арома с глина.  Heart Eyes
Вчера я взех и за едно използване взе, че свърши работа.  Shocked
Скрит текст:

А някой може ли да даде отзив за шампоана на Balea за обем (тюркоазения)? Взех го меджу другото и днес или утре ще го ползвам, но се чудя какво да очаквам.  Laughing
Ето за този говоря:
Скрит текст:

# 94
А пробвали ли сте млякото за тяло за по душа на Балея с аромат на  ванилия? Наистина ли омекотява кожата ?

Аз си го купих и сравнение с душ лосиона на Nieva е по-гъст, по-икономичен и май хидратира повече. Ухае много приятно на ванилия  Heart Eyes

# 95

А някой може ли да даде отзив за шампоана на Balea за обем (тюркоазения)? Взех го меджу другото и днес или утре ще го ползвам, но се чудя какво да очаквам.  Laughing
Ето за този говоря:
Скрит текст:

Взех го преди няколко дни и го пробвах само 1 път. Още не мога да дам кой знае какви отзиви.
Но на "първо четене" ми хареса, направи известен обем, но не съм сигурна дали не си внушавам.  Laughing

Любими продукти са ми:
1. Шампоана с кофеин на Балеа
2. Балсама с арганово масло на Балеа
3. Лилавият околоочен на Алверде
4. Дневният крем за лице с годжи бери на Алверде
5. Кремът за крака с уреа на Балеа
6. Крем за изправяне на косата на Балеа, който обаче изчезна и сега довършвам последната ми опаковка
7. Пяна за вана на Балеа с мед и мляко. Голямо шише и мирише страхотно.
8. Хиалурон филъра на Балеа

# 96

А някой може ли да даде отзив за шампоана на Balea за обем (тюркоазения)? Взех го меджу другото и днес или утре ще го ползвам, но се чудя какво да очаквам.  Laughing
Ето за този говоря:
Скрит текст:

Взех го преди няколко дни и го пробвах само 1 път. Още не мога да дам кой знае какви отзиви.
Но на "първо четене" ми хареса, направи известен обем, но не съм сигурна дали не си внушавам.  Laughing

Любими продукти са ми:
1. Шампоана с кофеин на Балеа
2. Балсама с арганово масло на Балеа
3. Лилавият околоочен на Алверде
4. Дневният крем за лице с годжи бери на Алверде
5. Кремът за крака с уреа на Балеа
6. Крем за изправяне на косата на Балеа, който обаче изчезна и сега довършвам последната ми опаковка
7. Пяна за вана на Балеа с мед и мляко. Голямо шише и мирише страхотно.
8. Хиалурон филъра на Балеа

Какъв е този Хиалурон филъра на Балеа.Може ли линк или снимка  bouquet

# 97
  • Седмото небе
Може ли някой да ми даде отзив за муса на Макс Фактор? Мисля да го купя сега, видях, че е с намалена цена в Лили, но ще се радвам някой да сподели как е като покривност и трайност.
Аз мога Peace!!!! Вече съм на дънцето на опаковката Blush и това е показателно колко съм доволна.В топ5 на най-любимите продукти ми е.Определено е за по-мазни кожи обаче-матира чудесно,дори при мен няма нужда от пудра отгоре,аз само го ''доукрасявам'' с Метеоритите или техния аналог от Есенс.Единствено ми беше трудно да му улуча подходящата основа/крем,но и с това се справих,та вече много месеци се радвам на прекрасния резултат!Само да добавя,че като консистенция не е съвсем мус(както Катрис например-него го имам отскоро,ползван 1 път разликата е съществена),а наистина е точно както му е името като много плътно разбита сметана.Може би затова се маже така леко и се е сторил на Бижу като масло.Като цяло за мен е много добър продукт със средна покривност и трайност около 6-7 часа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 22:44 от Irina Popova

# 98
  • Варна
Тоест е подходящ за комбинирана кожа и си доволна от покритието и трайността?
Благодаря много за мнението  bouquet

# 99
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз като го пробвах останах с обратните впечатления, но зависи от кожата явно  Peace

# 100
Аз също имам от този продукт една изхабена опаковка. За смесена кожа, с по-мазна т-зона е страхотен и също нямах нужда от допълнително матиране през деня.  Grinning

Може ли някой да ми даде отзив за муса на Макс Фактор? Мисля да го купя сега, видях, че е с намалена цена в Лили, но ще се радвам някой да сподели как е като покривност и трайност.
Аз мога Peace!!!! Вече съм на дънцето на опаковката Blush и това е показателно колко съм доволна.В топ5 на най-любимите продукти ми е.Определено е за по-мазни кожи обаче-матира чудесно,дори при мен няма нужда от пудра отгоре,аз само го ''доукрасявам'' с Метеоритите или техния аналог от Есенс.Единствено ми беше трудно да му улуча подходящата основа/крем,но и с това се справих,та вече много месеци се радвам на прекрасния резултат!Само да добавя,че като консистенция не е съвсем мус(както Катрис например-него го имам отскоро,ползван 1 път разликата е съществена),а наистина е точно както му е името като много плътно разбита сметана.Може би затова се маже така леко и се е сторил на Бижу като масло.Като цяло за мен е много добър продукт със средна покривност и трайност около 6-7 часа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101

Какъв е този Хиалурон филъра на Балеа.Може ли линк или снимка  bouquet

Ето ТОВА е.

Кремче с хиалурон, позапълва бръчките и лицето ми става леко като напомпано.
Единствено ме дразни, че има лъскави частички, фини, но все пак се виждат. Затова го ползвам като нощен крем. За тези пари на мен ми върши работа.

п.с Тъй като им смениха опаковките, сега погледнах - в новите /като тази на картинката/ няма лъскави работи.  Party

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 11:31 от Biby

# 102

Какъв е този Хиалурон филъра на Балеа.Може ли линк или снимка  bouquet

Ето ТОВА е.

Кремче с хиалурон, позапълва бръчките и лицето ми става леко като напомпано.
Единствено ме дразни, че има лъскави частички, фини, но все пак се виждат. Затова го ползвам като нощен крем. За тези пари на мен ми върши работа.

п.с Тъй като им смениха опаковките, сега погледнах - в новите /като тази на картинката/ няма лъскави работи.  Party
Задължително ще го пробвам.Мерси
 Simple Smile

# 103
  • Варна
Много ви благодаря за мненията за муса на МФ! Разрешихте ми дилемата и ще го купя този месец, докато е намален.

# 104
  • София
Момичета, то и аз се навих за муса като ви слушам... Единствено се притеснявам дали няма да изсушава кожата, че моята хем е смесена, хем много лесно се дехидратира, откакто се застуди  newsm78

Относно 2-те спирали за обем на Буржоа - тази с бронзовата качапка или с бялата е с по-наситен черен цвят и докарва по-добър обем?

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 14:44 от Mini Rebel

Общи условия

Активация на акаунт