Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 749
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Вчера си взех този тониран крем на Алверде. Много е приятен! Съвсем леко изравнява тена, без да има видима покривност, но освежава като цяло. Кожата става много мекичка.
Реших да опитам и този фдт на Мax Factor. Не съм го пробвала още на цялото лице да видя как е, като го пробвам, ще пиша отзиви, ако ви интересува.

# 61

По съвет на мила съфорумка вчера си отсипах малко от тестера на Луминайзъра на Макс Фактор в кутийка, за да пробвам вкъщи на чисто лице как ще ми седи. Ами най-светлият им цвят ми е тъмен... Не ми хареса изобщо този фдт - според мен за смесена кожа с недостатъци не става, не прикрива зачервявания, петънца, подчертава порите и леко лъска. Днес ще си отсипя малко от CC крема на МФ или Healthy Mix на Буржоа да видя как са.
По принцип най-светлият цвят, който МФ внасят, е 45, но аз лично никъде не съм го виждала зареден, дори и без тестер. Така че просто си поръчах фон дьо тена насляпо от сайт Laughing Би трябвало 45 да е моя цвят, защото 50 ми е малко тъмен.

# 62
  • София
И аз не съм виждала номер 45, а 50 ми е тъмен. Както и да е, грам не ми допада фдт-а за моята смесена кожа.

Бижу, този фдт на МФ съм го ползвала, с добро покритие е, издръжлив, но оксидира и почва да оранжевее след 1 час.

Дами, има ли доволни от изкуствените мигли на Буржоа, тези, които са на една силиконова лентичка, но изглеждат като на снопчета?

# 63
pantera666, Mini Rebel, мнооого благодаря, точно от такава информация имах нужда!   bouquet

# 64
  • София
Ами толкова е миниатюрна, че я взех за силиконова, явно недовиждам  Mr. Green

Сиси, препоръчай някоя нескъпа спирала за повечко обем, аз дължина си имам Simple Smile
Не съм Сиси, но   Peace

# 65
  • София
Благодаря ти, а можеш ли да напишеш името, защото при изображенията са блокирани... Simple Smile

# 66
  • София
Maybelline The Colossal Go Extreme ! Volum'  Simple Smile Тази имам аз и на моите мигли дава невероятен обем, мога да я сравня с някои от високия клас  Simple Smile Снимката , която съм качила е на друга спирала пак на Мейбълин, моя грешка.

# 67
  • София/Горна Оряховица
Записвам се с отзиви за този измиващ крем.

Изключително съм доволна, много нежен. Има дрееебни частички, които при допир и натиск се разтварят. Не прави пяна, просто масажирам лицето.
Единствения минус е, че не успява да свали моя фдт, което за мен не е проблем, защото фдт ползвам само по специални поводи.
Харесва ми, че като изляз от банята не усещам кожата опъната, а е мека и нежна, без пресушаване.

Този крем за лице е доста мазен. Аз съм със суха кожа и към момента на място с висока влага и много гаден тънък вятър и за мен е много добър. Неудобно е, че вместо веднага да почна да нанасям грим, трябва да го изчакам малко време, 3-4 минути.

# 68
Бижу, този фдт на МФ съм го ползвала, с добро покритие е, издръжлив, но оксидира и почва да оранжевее след 1 час.
Пробвах го. В 13:30 го нанесох и не ми оранжевее. Като никога уцелих цвят един път! Няма нужда от подобрение никакво. От повечето фдт купувам два цвята и смесвам 2 части по-светъл и 1 част по-тъмен, моя цвят го няма просто, а този пасна от раз. Peace Но не ми се струва особено покривен, течен е и много прилича на Афинитон на Мейбълин, от който обаче смесвам пак два цвята. Ще си го използвам, харесва ми.
Аз съм много доволна от тази спирала на Буржоа, ползвам основно бялата, която е за чувствителни очи, но съм взимала и тази с бронзовата капачка, много си ги харесвам.

# 69
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Покрай промоцията на Буржоа да похваля Bourjois Flower Perfection фон дьо тен, който имам от май месец.Добро покритие, не се оксидира и особено в по-хладното време издържа супер дълго на моята смесена кожа.
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/12/bourjois-flower-perfection.html

# 70
  • София

Определено съм доволна от този продукт
Аз също. По-добра защита не съм получавала от друг продукт против изпотяване!

# 71
Аз съм много доволна от тази спирала на Буржоа, ползвам основно бялата, която е за чувствителни очи, но съм взимала и тази с бронзовата капачка, много си ги харесвам.
Дават ли обем тези спирали и лесно ли се размазват? Имам проблем, вечно имам черно под очите в края, дори и с някои водоустойчиви  Tired За това почти спрях да ги ползвам, а ми се иска да  намеря нещо свястно, но да не е водоустойчива, че имам чувството че ще ми паднат миглите докато я махна, дори и с двуфазен дегримьор.  Confused

# 72
  • Сливен

Определено съм доволна от този продукт
Аз също. По-добра защита не съм получавала от друг продукт против изпотяване!
а остава ли бели следи по дрехите?

# 73
Дават ли обем тези спирали и лесно ли се размазват? Имам проблем, вечно имам черно под очите в края, дори и с някои водоустойчиви  Tired За това почти спрях да ги ползвам, а ми се иска да  намеря нещо свястно, но да не е водоустойчива, че имам чувството че ще ми паднат миглите докато я махна, дори и с двуфазен дегримьор.  Confused
Ами на мен не ми се размазват, дават обем, но не знам при теб как ще е... От тях поне 10 бройки от двете общо съм употребила. С такова постоянство, считай че наистина ги харесвам и са ми паснали. Преди тях само от тази съм ползвала повече от 2-3 пъти една и съща спирала.

# 74
Честно казано, преди ползвах точно тази спирала с бронзовата капачка. Много я харесвах, до преди 2-3 години. Започна да не ми прави обем на миглите.  Confused Скоро си мислих дали пак да не я пробвам, обаче не се убедих да я взема...

Общи условия

Активация на акаунт