Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 752
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Някой мернал ли е в Лили или в ДМ обявените в момента -40% на козметиката на Буржуа. Имам път към центъра и се чудех, дали си струва да погледна от любопитство.
Течните мат червила на Буржуа се мажат като кадифе и са неизмерно трайни, сравнени с всичко останало за уста на пазара. Hug
Супер , ако е вярно , тъкмо мислех да си купя любимият фон дьо тен  Heart Eyes  Не съм чула за такова намаление, иначе ще е в Лили, ДМ не предлагат Буржоа  Peace Simple Smile

# 46
Какви са разликите между фдт на Буржоа и този на Maybelline? Знам само, че на Буржоа е средна покривност и не е с матов финиш, за Мейбълин мисля, че пак е средна покривност, но не съм много сигурна..

Иначе любим продукт от ДМ (Балеа, Алверде) честно казано не се сещам. От Лили харесвам матовите червила от щанда на ГД.

# 47
  • София
Кой е този на Буржоа и на Мейбалин  Laughing Те са поне 5-6 вида и от двете марки  Simple Smile Аз използвам http://bunbunmakeuptips.com/wp-content/uploads/2011/12/Bourjois- … n-SPF-15-52_2.jpg този и покритието му е средно към пълно, за Мейбълин не мога да се изкажа.

# 48
Поправка за Буржоа - ДО40% отстъпка. Пишеше го с малки букви на рекламния надпис на щендера. Wink
Аз гледах в Елитис във Варна днес за Volume 1 second, ама нещо не се навих да я взимам и пак си взех Max Factor.

# 49
  • София
Момичета, препоръчайте ми наситено черна спирала за обем, която да не е прекалено водниста, но и да не се сплъстява. Последните месеци използвам Scandaleyes Extreme Black на Римел http://www.feelunique.com/p/Rimmel-Scandaleyes-Mascara-003-Extreme-Black-12ml

Доволна съм, не изсъхва бързо, докарва обем, но искам да сменя с нещо ново Simple Smile

# 50
  • София
Не съм чула за такова намаление, иначе ще е в Лили, ДМ не предлагат Буржоа  Peace Simple Smile
Точно така. Мерси за уточнението!  bouquet
В Лили има намаление на Буржуа, както и в Ремедиум.
Попитах дали това е обявеното намаление *40%, не можаха да ми отговорят.
Реално си взех молив за очи от 8,80 на 4,90лв. НО за другите неща, особено единичните им сенки не видях намаление по голямо от 10% намаление. На едни сенки видях етикет 7,99, задраскано и до него цена 7,99 пак. Интересен похват за привличане на клиенти. Wink

# 51
  • София
Намалени от 7.99 на 7.99  hahaha  Laughing

# 52
  • Варна

Определено съм доволна от този продукт

# 53
Момичета, благодаря за препоръката на крема за измиване с хума на Алверде. Ще закупя пълноразмерен продукт в най-скоро време, само да ми свърши пяната.  Mr. Green Мисля също и тоника да си взема.
Искам да похваля концентрата за ръце със снежинката и ето това нещо на Ebelin, което много приятно и нежно почиства лицето и има лек ексфолиращ и масажиращ ефект:

# 54
Здравейте! Искам да пробвам някой от продуктите на Алверде, например пудрата за лице. Спряла съм се на марката, защото се води за козметика без консерванти, оцветители и т.н., но понеже не съм убедена в това, искам да попитам дали някъде в интернет мога да намеря описанието на етикетите на Алверде? На стр. на ДМ има само картинки на продуктите, а мен ме интересува съдържанието.

# 55
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Влез в немската страница на ДМ и там има всеки продукт със състава му.

# 56
  • София
Можеш да прочетеш на немския сайт на ДМ - даден е съставът на всичките им продукти.

Ако питаш за минералната им пудра на прах (аз съм много доволна от нея, през лятото често използвам само нея, защото фдт ми тежат и омазняват), ето съставът й:
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … -loser-puder.html
Скрит текст:
Kaolin, Mica, Zink Stearate, Silica, Parfum**, Isoamyl Laurate, Tocopherol, Tourmaline, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Magnesium Silicate, Ascorbyl Palmitate, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 77163]
Съставът й е добър като за тази цена, най-важното е, че няма талк, има няколко консерванти, но май не са от "страшните"... Всъщност за палмитата не съм сигурна  newsm78

# 57
  • София
И аз да похваля комплекта от спирала за обем и очна линия на Есенс. Очната линия е много хубава. Спиралата ме изненада с тази миниатюрна четчица, а и по принцип не съм фен на силиконовите четки, но дава доста добър резултат, най-вече дължина, не толкова обем Simple Smile

По съвет на мила съфорумка вчера си отсипах малко от тестера на Луминайзъра на Макс Фактор в кутийка, за да пробвам вкъщи на чисто лице как ще ми седи. Ами най-светлият им цвят ми е тъмен... Не ми хареса изобщо този фдт - според мен за смесена кожа с недостатъци не става, не прикрива зачервявания, петънца, подчертава порите и леко лъска. Днес ще си отсипя малко от CC крема на МФ или Healthy Mix на Буржоа да видя как са.

# 58
  • Стара Загора
Спиралата на Essence Lash Princess не е със силиконова четка  Peace
Скрит текст:

# 59
  • София
Ами толкова е миниатюрна, че я взех за силиконова, явно недовиждам  Mr. Green

Сиси, препоръчай някоя нескъпа спирала за повечко обем, аз дължина си имам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт