Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 852
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Карчева, доволна съм и от двете. Ползвам бялата, защото нося лещи. Скоро май няма да експериментирам с друга спирала, защото тази отговаря на всичките ми изисквания. Четката ми е удобна. Не са ми удобни силиконовите четки и редките четки. Макар че измазах една пак на Буржоа със силиконовата четка с топченцата по нея и не е никак лоша. Моите мигли са дълги и извити, но със светли връхчета. Понякога даже като сложа повече спирала, стават твърде ефектни за дневен грим.

# 166
  • Варна
Освен това балсамчето на Алверде струва под 2 лв, много добре решение е. Аз съм ползвала и жълтото - с невен, но червената опаковка е по-добра.
Напомнихте ми пак да си го купя  bouquet

# 167
  • София
И а няма парафин в него! Simple Smile

# 168
  • където ми харесва
Да ви подпитам нещо.
Както казах по-назад, харесвам козметиката на Хималая.
 И днес реших да си купя един техен шампоан за боядисана коса.
Някой случайно има ли отзиви за него?

# 169
  • София
Карчева, доволна съм и от двете....
Е Бижу ти си имаш хубави мигли, така че каквато и спирала да сложиш ще ти се получат добре. Wink Понеже ме заинтригува с бялата затова и те попитах, а сравнявайки двете за които говорим туша им еднакъв ли е според теб, да речем като консистенция, да не се рони, да не цапа клепача...Иначе силиконови четки и аз не обичам, забелязала съм че ми падат повече мигли от тях, защото са по твърди и груби. Тази с топчетата на Буржоа хич не ми харесва, днес пак я мъчих, но просто по миглите ми се образуваха топчета, рони ми се отдолу, цапа ми клепача, абеее ни туша е хубав, ни четката. Иначе да ти почерни русите връхчета на миглите става, Mr. Green но на мен не ми върши работа.
  Днес си взех един от хвалените силиконови моливи на Импала, та да видим, утре ще го видя как ще се държи.
  Много ми харесва балсамът за устни на Нивеа - прасковката, изкупих сума ти от Нивейските докато намеря някой който не ми прави устните червени, тъмно розови, а само леко и естествено оцветени.
  От измиващият гел на Балея, онзи розовият с помпичката хич не съм очарована, върнах се пак на прословутата Билка с пъпеш и краставица ли беше... newsm78

Понеже разводнихме темата с тия спирали на Буржоа, да постна и аз нещо по ТЕМАТА! Laughing

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 08:37 от КАРЧЕВА

# 170
  • Варна
Не е съвсем вярно, че ако миглите са хубави, с всяка спирала изглеждат добре. Поне при мен де - имам дълги и извити мигли, така че в повечето случаи търся амо малко обем и подчертаване. Харесвам четки, които добре разресват и нанасят равномерно количество спирала, да не са прекалено течни и рядки (май много станаха изискванията Grinning)

Бях купила една от спиралите на Буржоа, мисля през март, имаше пак някакви намаления - е, доста неприятен ефект забелязах. Капачката на опаковката се въртеше и се нанасяше в две стъпи - първо за обем, после дължина - нещо подобно, изхвърлих я отдавна и не мога да проверя сега. Та, моите хубави мигли се събраха на по пет слепени снопчета и нямаше оправия след това.

# 171
Двуфазните спирали според мен не стават за нищо.

Карчева, харесва ми тушът на бялата, от нея съм употребила повече бройки. Не ми се размазва, а аз като се прозявам доста ми сълзят очите. Пък като съм на работа през деня се прозявам много, защото само тогава ставам рано и цял ден ми се спи, а това е веднъж на четири дни. Слагам спирала по малко и на долните мигли.
Моливите на Импала са чудни, не помръдват цял ден, но свършват страшно бързо. Имам един много тъмно лилав и един кобалтово син. От години ползвам и за устни само техни моливи, два цвята  -  208 и 209.

# 172
  • Sredets/Burgas
Момичета, чета редовно темата и напоследък гледам, че доста се обсъждат спиралите...
Моите очи са синьо-сиво-зелени, та определено винаги най ми е подхождала синя спирала...
Обаче толкова рядко си слагам, че те си изсъхват почти пълни... Blush
Последно взех Max Factor Eye Brightening ,
но честно казано не мисля, че беше достатъчно добра...
Някакви предложения в синьо?  bouquet

# 173
Привет!
Някой в предната тема беше похвалил хайлайтъра на Essence Soo glow. Видях го, той е кремообразен. Кажете ми,моля, как се нанася.Simple Smile

# 174
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пробвах балсама за коса Балсам за коса Le Petit Olivier с мирта и розова глина, но нещо не съм очарована.Този на Le Petit Marseillais беше по-хубав.

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/12/le-petit-olivier.html

# 175
  • Варна
Катрис спират производството на Crushed Crystals лаковете си. При нас по-бавничко се случват нещата де Simple Smile, едва ли ще изчезнат много бързо.

Скрит текст:

# 176
Привет!
Някой в предната тема беше похвалил хайлайтъра на Essence Soo glow. Видях го, той е кремообразен. Кажете ми,моля, как се нанася.Simple Smile
Бе... ако не си го купила, пропусни го.

# 177
 Hug ок, мерси. И аз не бях много навита, просто цвета ми стоеше добре на кожата.

# 178
  • София
Взех си сухия шампоан на Велнеа в мини опаковка - приятно ме изненада, не оставя бели следи, почти няма аромат и косата изглежда доста добре с него. Преди доста време ползвах няколко опаковки сух шампоан на Клоран (вариантът с коприва), но от него косата побеляваше и стоеше сплъстена. Ползвала съм и на Балеа, който също оставя бели следи и има неприятен аромат. Мисля да пробвам и Шаумата, тук го бяха похвалили.

Взех си и балсама за устни на Алверде с череша - изобщо не придава цвят на устните. Докато не намеря балсам с хубав цвят, ще продължавам да си ползвам Нивеята с диня, нищо, че е с парафин - много приятен цвят придава на моите бледи устни.

# 179
Тези придават, ползвам един, но е от бюти кутия и не знам тук дали ги има.  Rolling Eyes Embarassed

Взех си сухия шампоан на Велнеа в мини опаковка - приятно ме изненада, не оставя бели следи, почти няма аромат и косата изглежда доста добре с него. Преди доста време ползвах няколко опаковки сух шампоан на Клоран (вариантът с коприва), но от него косата побеляваше и стоеше сплъстена. Ползвала съм и на Балеа, който също оставя бели следи и има неприятен аромат. Мисля да пробвам и Шаумата, тук го бяха похвалили.

Взех си и балсама за устни на Алверде с череша - изобщо не придава цвят на устните. Докато не намеря балсам с хубав цвят, ще продължавам да си ползвам Нивеята с диня, нищо, че е с парафин - много приятен цвят придава на моите бледи устни.

Общи условия

Активация на акаунт