Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 865
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Аххх, подлъгахте ме да загледам Буржоата и сега съм с 3 нови гланца. Laughing Ужасно много ми харесват, колкото и да са нетрайни, но аз постоянно имам гланц под ръка и ме боли фара.. Crazy

# 181
  • София
Купих си
Доволна съм, след тридневно ползване умората от последната тежка работна седмица и недоспиването е заличена! Повече ми харесва от хиалуроновия филър на Юсерин. Ще си купя и буустъра от тази серия. 

# 182
  • Варна
Аз от буустъра не видях полза, но може и да не съм го ползвала правилно.

# 183
Купих си
Доволна съм, след тридневно ползване умората от последната тежка работна седмица и недоспиването е заличена! Повече ми харесва от хиалуроновия филър на Юсерин. Ще си купя и буустъра от тази серия. 

Не знам защо ,но мен този крем ми става като кир по лицето...на парченца....дано се изразявам правилно newsm78

# 184

Не знам защо ,но мен този крем ми става като кир по лицето...на парченца....дано се изразявам правилно newsm78

Да не би да слагаш по много?  Rolling Eyes

# 185
Извинявам се..грешката е моя.Става въпрос за този крем
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … alten-filler.html

# 186
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … alten-filler.html
NYLON-12 - от тази съставка се получава ефекта. Пробвай да слагаш по по-малко , но ако не спре кир ефекта, не се мъчи. От съставката е, де  Peace

# 187
Това е същият крем, но с новата опаковка. Не си в грешка.

# 188
Ще пробвам с по- малко количество,може и да се получи.Мерси  bouquet

# 189
  • София
Не знам аз ли започнах много да се взирам в недостатъците си, но ми се струва, че фините линии около очите ми са се увеличили напоследък.
Скрит текст:
Сега прочетох и в един чуждестранен форум, че нощем не трябвало да се слагат масла около очите, защото телесната температура се повишавала, това нагрявало маслото и водело до разтягане на кожата, а аз последните месеци ползвам масло от шеа и шипка вместо крем преди лягане.
Този крем на Балеа, който обсъждате, подходящ ли е за около очите? Нещо да ми препоръчате за околоочна грижа?

# 190
  • Пловдив
Да ми препоръчате фон дьо тен и крем за лице за кожа на 19 г девойка /смесена с запушващи се пори и пъпчици
  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Не знам как ще ви прозвучи,  но от едни фдт на Ейвън,  кожата ми се оправи!  Склонна беше към пъпчици дълго дълго след пубертета,  до към 40 години чак...  Crazy
http://storage4.album.bg/97f/%D0%A3%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B … 88ec_29138014.jpg

# 192
  • В къЩи.
Бижу, кажи повече за този ФДТ.
И аз съм постоянно с пъпки, но кожата ми  се изсуши доста през последния месец.
Трябва ми да е подходящ за суха кожа и с добро покритие.

Как избираш цвят? Аз трудно се справям даже с проба, пък така само от снимка.... newsm78

# 193
Ами не знам какво да кажа. Просто го ползвах дълго време, може би съм изхабила около 5-6 флакончета. Направи ми впечатление, че кожата ми ставаше гладка и чиста. Даже в моменти, в които не го ползвах лятото, примерно и пак ми излизаха пъпчици, на есен започвах отново да го ползвам и просто забелязах как кожата ми се изчиства, и става почти идеална. Осъзнах, че е от ФДТ-на. Не е много покривен и за петна по кожата, примерно, не е особено удачен, но пък ако считам подобрението ѝ като цяло(специално за моята кожа) като страничен ефект, то той е неочаквано добър.

Ползвах цвят Almond в началото, после нещо го промениха и не ми пасваше само той. В момента имам два флакона. Трябва да погледна кои са цветовете, смесвам ги защото единия ми е светъл, другия тъмен.

# 194
  • В къЩи.
А подходящ ли е за суха кожа?

Аз съм със светла кожа с жълт подтон. До сега рових за снимки в нета,но не мога да се ориентирам кой е подходящ.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт