Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 875
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
А подходящ ли е за суха кожа?
Не знам, честно казано. Моята е нормална и леко ми лъсва с този ФДТ, значи е по-скоро за по-суха кожа. Питай някой представител на Ейвън, ако имат мостри да ти вземе.

# 196
  • В къЩи.
Благодаря ти .   bouquet
Мила, любезна и отзивчива както винаги.  Hug

# 197
Търся и аз тази гел очна линия на Есенс някъде из сайтове, но никъде не намирам. Тази наМейбълин не стои ли много бляскава и леко да синее?

# 198
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мейбълинската има няколко варианта.Единият е синьо-черен с бляскави частици,но има и матов черен вид.
Лореалската например е само матово черна.
Тази на Есенс отдавна я няма или дори и да я има навряна в някой рафт ще бъде изсъхнала, защото е доста стара...

# 199
Благодаря за отговора! Ще видя значи между лореал и мейбълин черните.

# 200
  • Варна
Лореалската е страшно трайна и с много удобна четка. Доволна съм, че я купих.
Но предполагам, че и на Мебълин е добра, май не съм чела за разочаровани.

# 201
  • София/Горна Оряховица
Аз взех тази на Мейбълин, два варианта са - матово черно и онова с блясъци.
Адски съм доволна, след около 2 седмично ползване. Много удобна четка, мога и тънка, мога и по-дебела линия да правя, трайна е, но след 12тия час .. не чак толкова.
Първоначалните ми притеснения за трудно сваляне бяха опровергани, с мицеларната на гарние, както и с тази на биодерма, пада без проблеми.
А ако ви е засъхнала - пъхате я за няколко секунди в МВ. Или правите като мен: наливате пръст вряла вода в чаша и слагате очната линия там (това го правих с друг вид очна линия). Стават си пак като нови.

# 202
Аз съм много доволна от всичко на Alverde, което съм опитала. Шампоанът и балсамът им с хибискус и алое вера са много добри. Душ гелът и лосионът от лимитираната серия "1001 нощ" са прекрасни. Днес си купих кремчето за лице за много чувствителна кожа с жожоба.

# 203
  • Варна
Парфюмчетата Sweet candy са 4 вида - бяло (Рафаело), кафяво (Трюфел), червено  Ягодова целувка) и розово (може би някакви червени плодове). Аз имам червеното и много ми харесва. И бялото не е лошо. Скоро ще си взема кафявата (мирише на сладкиши  Party ).

Скрит текст:

Тези парфюмчета само в ДМ ли ги има? Дали ще ги има и в Елитис и ако да, цената им еднаква ли е на двете места, за да знам къде да ходя? ))))

# 204
  • Варна
Намаленията в "Лили" на Буржоа и Макс Фактор до края на месеца ли са или до Коледа? Thinking

# 205
  • София/Горна Оряховица
Парфюмчетата Sweet candy са 4 вида - бяло (Рафаело), кафяво (Трюфел), червено  Ягодова целувка) и розово (може би някакви червени плодове). Аз имам червеното и много ми харесва. И бялото не е лошо. Скоро ще си взема кафявата (мирише на сладкиши  Party ).

Скрит текст:

Тези парфюмчета само в ДМ ли ги има? Дали ще ги има и в Елитис и ако да, цената им еднаква ли е на двете места, за да знам къде да ходя? ))))

Има ги и в Елитис, за цената не мога да гарантирам  Peace  . Залагам, че по-ниската е в Елитис, там всичко е по-евтино  Laughing .

# 206
Намаленията в "Лили" на Буржоа и Макс Фактор до края на месеца ли са или до Коледа? Thinking
Май е до края на декември.

# 207
А подходящ ли е за суха кожа?

Аз съм със светла кожа с жълт подтон. До сега рових за снимки в нета,но не мога да се ориентирам кой е подходящ.  Thinking

Ето тук много отзиви и много снимки на разл.нюанси:
 http://irecommend.ru/content/tonalnyi-krem-avon-tonalnyi-krem-spokoinoe-siyanie

Моите цветове са  Ivory/светъл с лек розов уклон/ , Pink Ivory /мн.светъл/ &  Almond / светъл, неутрален цвят/, не препоръчвам нюанс Cream- доста жълтеее и кафенее, не си падам по такива. Nude също не ми допадна- жълтее.  ФДТ трябва да е малко по-светъл от естествения цвят на кожата, а не да тъмнее, освен ако не се търси нарочно такъв  ефект.  
В заключение- този успокояващ ФДТ е най-поръчван и бюджетен, цената му поне два пъти в годината слиза на 7,90-8,90, а сега е на 9,90 лв.  Не е от най-покривните. Според мен е за суха кожа или за смесен тип. За по-висока покривност ползвам пудра-ФДТ 2 в 1:
   https://www.avon.bg/prodykt/278/?productSlug=pudra-i-fon-dyo-ten … 14&deptId=397

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 13:24 от *Камея

# 208
Да се похваля с новите си продукти от ДМ за Коледа. Simple Smile

крем за ръце с лайка на Балеа

маска за коса на Мил Мил с масло от карите

балсам за коса със смокиня за блясък

балсам с червен портокал

балсам с манго и алое

хидратиращ гел за лице с дюля

измиващ гел на Балеа

пак измиващ гел

антибактериален тоник за лице

Другите са избелваща паста за зъби на Хималая и вода за уста на Donto Dent с розов грейпфрут.

Има ли ползвали антицелулитния гел на Дева и доволни ли сте от него?

# 209
Proletno cvete,
сподели после кой балсам за коса е най-добър? Ако изобщо има разлика, подозирам, че само ароматът ще е различен.

За антицелулитен съм доволна от този на Nivea.

Общи условия

Активация на акаунт