Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 886
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
proletno cvete, няма смисъл да слагаш линкове и в скрит текст. Много е досадно да цъкаш по 10 пъти, за да видиш нещо. Много хора вкл. и аз пропускам такива постове, особено в момента както съм през телефона. Снимките от сайта на ДМ са малки и така или иначе новата версия на мамата ги смалява, така че директно ги поствай. Peace

# 211
  • София

Скрит текст:

Тези парфюмчета само в ДМ ли ги има? Дали ще ги има и в Елитис и ако да, цената им еднаква ли е на двете места, за да знам къде да ходя? ))))

Виждала съм ги и в Метро.  Peace

# 212
  • Варна
Скрит текст:
Тези парфюмчета само в ДМ ли ги има? Дали ще ги има и в Елитис и ако да, цената им еднаква ли е на двете места, за да знам къде да ходя? ))))
Виждала съм ги и в Метро.  Peace

В крайна сметка купих от Елитис за 10.54 лв. Мин. седмица бях в ДМ и ми се струва, че същите ги мялнах по 7 лв и нещо, пък може и да се бъркам.  Rolling Eyes

# 213
Аз взех вчера от ДМ тази розовката за 7,69 лв.  Peace

# 214
  • Варна
Аз взех вчера от ДМ тази розовката за 7,69 лв.  Peace

Да беше написала по-рано. Че имах възможност да ползвам и отстъпка за рожденник.  Crazy
Просто Елитис ми е по-близо, отколкото ДМ.

# 215
 Blush Ами чак сега те прочетох, то съвсем без пари щеше да ти излезе  Simple Smile

# 216
В каталога на ДМ гледам продукти на Dr. Kneipp, не знаех, че ги има в България!  Shocked

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/147374/d … f?v=1417015853000

Ползвала съм само олия за тяло, някой има ли мнение за други продукти и представа въобще какво има от тази марка при нас?

# 217
  • Варна
И аз не знаех, че вече ги продават, но виждам, че са отбелязани с "Ново", явно съвсем отскоро са във веригата.
Иначе продуктите са с високо качество, по едно време използвах само био и натурална козметика и доста четох по темата. Нямаше недоволни от тях.

# 218
Чудесно, българските магазини на ДМ са жадни за такива продукти. Има уникални неща, които са голям пропуск, че не се предлагат и в България.  Sad
Другата седмица имам рожден ден, мисля да си направя подарък с няколко нещица на Кнайп.  Heart Eyes Blush

# 219
  • Варна
И задължително да споделиш отзиви после Peace

# 220
  • Бургас
В ДМ намален ли е ФДТ на Римел Lasting Finish?

# 221
  • Варна
Blush Ами чак сега те прочетох, то съвсем без пари щеше да ти излезе  Simple Smile

Сега гледам ДМ-ската брошура, има намалено от това парфюмче, но е споменато само Berry, а аз купих Рафаело (бялото). На редовна цена е 11.99, а в Елитис е 10.54 лв.
Аз от ДМ пазарувам продукти, които са на промоция и така евентуално излизат по-евтино. Или пък само техни марки като Балеа, например.

В тази връзка, купих си балсама за коса Балеа с арган, на първо четене ми хареса.
Скрит текст:

И дезодорант Балеа с ванилия и портокал. За мен важното е че няма алуминиум в състава.
Скрит текст:
Ползвала съм и синия с кокос и нектарина, цели два поред, ама реших да разнообразя малко.

# 222
  • София/Горна Оряховица
И аз от дм пазарувам основно техните марки, от почти всичко съм доволна. Като влезе човек в банята ми - балеа, балеа, балеа, денкмит, балеа Grinning .

Киса, този балсам ми е любим! За дългата ми, редовно изправяна/къдрена коса е разкош.

На Kneipp към момента ползвам продукти за вана - е, пяната им за вана прави една педя, че и отгоре пяна!!!!!
Задминават lush  Twisted Evil .

# 223

Някой има ли отзиви за този крем?Днес го взех на сляпо,помеже имам един серум и ми идва слаб,кожата ми е смесена,но в момента доста се изсуши,има ли ефект против бръчки,както го дават или newsm78?

# 224
Здравейте,наскоро си купих козметика от dm,до сега не съм ползвала нищо от Balea,препоръчайте ми душ гел,тоник за лице, гел за измиване на лице,ексфолиант за тяло,ексфолиант за лице и околоочен крем.А аз си взех лосион за тяло,шампоан и лосион за тяло за след депилация.Доволна съм и от 3 продукта.Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт