Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 887
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Mimeto74
Скрит текст:

Душ гел си избери според предпочитанията ти към аромата, като ефект нямат голяма разлика, не са лоши като за 2 лв.

Измиващ гел за лице подходящ за комбинирана кожа.

Лек ексфолиант за тяло с аромат на ябълка и канела.

Ексфолиант с едри частици, но оставя мазен филм.

Тоника за лице не ми харесва, имам един околоочен крем на Balea, но ми щипе. От маските им за лице не съм видяла ефект или не съм открила точната.

# 226
Благодаря,ще ги погледна!  bouquet

# 227

Някой има ли отзиви за този крем?Днес го взех на сляпо,помеже имам един серум и ми идва слаб,кожата ми е смесена,но в момента доста се изсуши,има ли ефект против бръчки,както го дават или newsm78?
Да.  Доста силен билков ароват има. Попива хубаво и бързо, и не оставя мазен филм.  Има леко стягащ ефект върфу кожата, което изглажда бръчките за момента,  но още не знам има ли дългосрочен ефект. Много ми харесва и бих го купила отново.

# 228
  • София
Момичета, препоръчайте крем против бръчки за кожа над 30 г., както и околоочен. Взех си на Алверде с годжи бери, но не виждам кой знае какъв ефект. Разгледах сериите на Балеа - с Q10 и Beauty Effect с хиалурон, но не знам на какво да се спра?

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 12:47 от Mini Rebel

# 229
  • Варна
Серията на "Жая" с козе мляко е хубава за суха кожа. Аз имам околоочния и съм много доволна.

# 230
  • София
Би ли постнала снимка или линк, за да я визуализирам?   bouquet

# 231
  • Варна
Ето това е серията:
Със сигурност в Лили се намират дневният и нощен крем, както и околоочният. За другите продукти не съм сигурна.

# 232
На майка ми и леля ми взимам крем Бяла дъвка против бръчки.
http://www.kristag-bg.com/product_info.php?prod_id=31

Спомням си преди години две блогърки писаха за него със снимки преди и след като са го ползвали поне месец. Лицето им доста се беше изчистило от към бръчици, линийки, тенът беше избистрен.
Майка ми го обожава и използва почти само него. За годините си има страхотна кожа, а единственото, което прави е да си го почиства и измива добре и да нанася крем.  Blush

# 233
  • Варна
Аз на Криста Джи ползвах крем с екстракт от охлюви. Имаше много добро действие върху лицето ми, но ароматът беше ужасно силен и страшно натрапчив за мен. Едва изразходих количеството, толкова неприятно ми беше.
Бих пробвала и друго на марката, но понеже обикновено поръчвам на сляпо, без тестери, се притеснявам да не ми се падне същият късмет.
Иначе резултатите наистина бяха добри.

# 234
  • София
Благодаря, Тайга, агресива!   bouquet

# 235
На майка ми и леля ми взимам крем Бяла дъвка против бръчки.
http://www.kristag-bg.com/product_info.php?prod_id=31

имаше и тема за този крем преди време, аз не го харесах особено и го поадрих на приятелка, която го ползваше с удоволствие

# 236
Мога да кажа за Бяла дъвка, че ароматът е ок. Не е силен, не е натрапчив, не мирише на аптека.  Mr. Green  Приятен е, необходимо е малко количество, за да се нанесе, тъй като е малко тежичък и е супер за студения сезон, за пролетта и лятото майка ми го ползва като нощен.

# 237
Искам да изкажа разочарованието си от нашия ДМ.
Реших да си взема коректора на Мейбълин фит ме и понеже никъде другаде в града ми не се продава отидох до ДМ. На стелажите имаше едва по 1-2 бройки останали, които побираха сигурно 20-тина от всеки цвят.  Бях малко скептично настроена(дали не са с изтекъл срок на годност или нещо друго), реших да проверя бат кода, (понеже си бях проверявала много неща и всичко си познаваше)И какво се оказа.. продуктите са произведен през 2009 и срока им е минал през 2012, а на етикетчето на самите коректори пишеше, че са годни до 2017. Направо паднах..
Лятото пък се загледах в пудрите на Римел стей мейт, бяха и на намаление- на 9 лева, но за жалост всички от 001 transparent бяха отворени. Преди седмица отново се загледах в 001transparent и имаше 3 пудри. Бяха затворени (имаха лепенка,която от ДМ им слагат). И на тях проверих бат кода- едната беше произведена тази година през  юни, а другите две- през 2012.  И какво означава, че ДМ слагат лепенка и на отваряни продукти и ги продават уж като нови.
А през януари тази година взех един фон дьо тен на Алверде, нямам спомен обаче кой беше. Интересно, че всички бяха запечатани, нямаше неотварян. Купих го, но след няколко дни употреба изобщо не ми хареса, върнах им го и то без да давам касов бон. На следващия ден отивам в ДМ и виждам на стелажа на декоративната козметика на алверде моя фон дьо тен, до другите, всички с лепенката с някакъв надпис от Алверде, само един единствен без Grinning
Също съм забелязала, че в нашия ДМ главно на стелажите на Мейбълин, Макс фактор и Лореал има продукти, които вече преди години са изтеглени от пазари и не се предлат.
Пълен ужас просто.

# 238
  • София
Искам да изкажа разочарованието си от нашия ДМ.
Реших да си взема коректора на Мейбълин фит ме и понеже никъде другаде в града ми не се продава отидох до ДМ. На стелажите имаше едва по 1-2 бройки останали, които побираха сигурно 20-тина от всеки цвят.  Бях малко скептично настроена(дали не са с изтекъл срок на годност или нещо друго), реших да проверя бат кода, (понеже си бях проверявала много неща и всичко си познаваше)И какво се оказа.. продуктите са произведен през 2009 и срока им е минал през 2012, а на етикетчето на самите коректори пишеше, че са годни до 2017. Направо паднах..
Лятото пък се загледах в пудрите на Римел стей мейт, бяха и на намаление- на 9 лева, но за жалост всички от 001 transparent бяха отворени. Преди седмица отново се загледах в 001transparent и имаше 3 пудри. Бяха затворени (имаха лепенка,която от ДМ им слагат). И на тях проверих бат кода- едната беше произведена тази година през  юни, а другите две- през 2012.  И какво означава, че ДМ слагат лепенка и на отваряни продукти и ги продават уж като нови.
А през януари тази година взех един фон дьо тен на Алверде, нямам спомен обаче кой беше. Интересно, че всички бяха запечатани, нямаше неотварян. Купих го, но след няколко дни употреба изобщо не ми хареса, върнах им го и то без да давам касов бон. На следващия ден отивам в ДМ и виждам на стелажа на декоративната козметика на алверде моя фон дьо тен, до другите, всички с лепенката с някакъв надпис от Алверде, само един единствен без Grinning
Също съм забелязала, че в нашия ДМ главно на стелажите на Мейбълин, Макс фактор и Лореал има продукти, които вече преди години са изтеглени от пазари и не се предлат.
Пълен ужас просто.
Как разбираш от баркода кога е произведен продукта?  newsm78 Да ме светнеш по въпроса, че и в нашите ДМ в Русе имам чувството, че пробутват с изтекъл срок на годност продукти, въпреки че на тях още пише в срок! Като спирали на намаление от ДМ не си вземам, защото са засъхнали  Rolling Eyes или червила на намаление, които са използвани... Незнам, за малоумни ли мислят хората?

# 239
  • Варна
Рядко съм в ДМ, но преди 10-ина дни влязох с определена цел - да пазарувам с отстъпка за РД.
Имах набелязани неща, едното беше молив за вежди на Есенс. Отивам към щанда на въпросната козметика и две момиченца има-няма на 14 год. се гримират, кикотят. Като ме видяха и бързо се дръпнаха настрани. Това е в Гранд Мола. Явно така си уплътняват времето. Така че не се учудвам, че има отворени редовни продукти. Не знам защо персонала не следи тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт