Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 891
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това с гримирането на дечица/тийнове, че и жени направо с продукти за продажба (не тестери) явно стана редовно и никой им прави забележка.Вчера гледах две девойки как се гримираха от-до необезпокоявани в Елитис и си тръгнаха с празни ръце покрай мен на касата после...Личи си липсата на възпитание...

Колкото до проверката на срок на годност, има сайтове, в които се пише баркод, но не винаги са достоверни.Помня, че имаше подобно нещо с продукти в Грация и бяха отговорили на дамата да се обърне към производителя за най-точни данни.

# 241
На сайтове и аз не вярвам, ако имам съмнение, питам производителите - винаги коректни и с точни данни  Peace

За гримиращите се - на мен честно казано вече ми омръзна. Правят го  и къде къде по-големи жени, което мие най-грозно...  аз не мога да си представя да вляза в магазин, за да се нагримирам и да изляза с ясната цел, че съм влезнала да се гримирам /а не да тествам или купувам/...  Shocked #Crazy А как мразя да ми се пречкат...  #2gunfire Mr. Green

# 242
Хич не го разбирам и аз това с гримирането.  Naughty
Затова като си взема вече молив или червило подострям веднага или махам най-горния слой червило. Губя мъничко продукт, но съм сигурна, че не ползвам нещо, което преди това някой друг е "пробвал". Със спирали - гледам да са запечатани.
А от днес в Гранд Мол в ДМ, пак случка с тийнейджърки. Едната си хареса един от тестерите на червилото и без да й пука веднага си сложи на устните. Само аз ли се замислям къде и от кого е тествано преди това?!  Sick
Не знам... мама може да ме е научила да съм гнуслива, ама все си пробвам продукти на ръката, ФДТ на шията...  Crazy

# 243
  • Варна
Нова лимитирана колекция от Катрис. Дали ще я видим на живо и кога newsm78

# 244
Искам да изкажа разочарованието си от нашия ДМ.
Реших да си взема коректора на Мейбълин фит ме и понеже никъде другаде в града ми не се продава отидох до ДМ. На стелажите имаше едва по 1-2 бройки останали, които побираха сигурно 20-тина от всеки цвят.  Бях малко скептично настроена(дали не са с изтекъл срок на годност или нещо друго), реших да проверя бат кода, (понеже си бях проверявала много неща и всичко си познаваше)И какво се оказа.. продуктите са произведен през 2009 и срока им е минал през 2012, а на етикетчето на самите коректори пишеше, че са годни до 2017. Направо паднах..
Лятото пък се загледах в пудрите на Римел стей мейт, бяха и на намаление- на 9 лева, но за жалост всички от 001 transparent бяха отворени. Преди седмица отново се загледах в 001transparent и имаше 3 пудри. Бяха затворени (имаха лепенка,която от ДМ им слагат). И на тях проверих бат кода- едната беше произведена тази година през  юни, а другите две- през 2012.  И какво означава, че ДМ слагат лепенка и на отваряни продукти и ги продават уж като нови.
А през януари тази година взех един фон дьо тен на Алверде, нямам спомен обаче кой беше. Интересно, че всички бяха запечатани, нямаше неотварян. Купих го, но след няколко дни употреба изобщо не ми хареса, върнах им го и то без да давам касов бон. На следващия ден отивам в ДМ и виждам на стелажа на декоративната козметика на алверде моя фон дьо тен, до другите, всички с лепенката с някакъв надпис от Алверде, само един единствен без Grinning
Също съм забелязала, че в нашия ДМ главно на стелажите на Мейбълин, Макс фактор и Лореал има продукти, които вече преди години са изтеглени от пазари и не се предлат.
Пълен ужас просто.
Как разбираш от баркода кога е произведен продукта?  newsm78 Да ме светнеш по въпроса, че и в нашите ДМ в Русе имам чувството, че пробутват с изтекъл срок на годност продукти, въпреки че на тях още пише в срок! Като спирали на намаление от ДМ не си вземам, защото са засъхнали  Rolling Eyes или червила на намаление, които са използвани... Незнам, за малоумни ли мислят хората?

В този сайт избирам марката на продукта, който искам да проверя и ми дава къде и какви точно кодове да търся.
Примерно http://1.bp.blogspot.com/-zlxVaXt-iI8/UEfUa0jegvI/AAAAAAAAD14/LS … atte+Powder+2.png   кода тук е 2194

Аз отначало подходих със съмнения относно тези сайтове, но проверих много продукти, за които съм сигурна кога са произведени. Понякога има разминавания с месеците, но не и с годините.

# 245

В този сайт избирам марката на продукта, който искам да проверя и ми дава къде и какви точно кодове да търся.
Примерно http://1.bp.blogspot.com/-zlxVaXt-iI8/UEfUa0jegvI/AAAAAAAAD14/LS … atte+Powder+2.png   кода тук е 2194

Аз отначало подходих със съмнения относно тези сайтове, но проверих много продукти, за които съм сигурна кога са произведени. Понякога има разминавания с месеците, но не и с годините.

Кой сайт?  newsm78

# 246
http://www.checkfresh.com забравила съм да го напиша Simple Smile

# 247
Здравейте! Вчера си взех от ДМ серума за коса с арган на Роза импекс,Днес сутринта си сложих малко по цялата дължина на косата,но сега косата ми стои като мазна и на клечки,вие купували ли сте си го и имате ли този проблем? Аз ли не го нанасям правилно? newsm78

# 248
Здравейте! Вчера си взех от ДМ серума за коса с арган на Роза импекс,Днес сутринта си сложих малко по цялата дължина на косата,но сега косата ми стои като мазна и на клечки,вие купували ли сте си го и имате ли този проблем? Аз ли не го нанасям правилно? newsm78

Сложила си прекалено голямо количество Peace

# 249
  • София
И аз не бих пробвала от тестерите на червилата директно на устните си... но пък наскоро една продавачка в Лили пред мен се намаза като пич с един гланц Grinning

Има ли доволни от серума за очи и устни на Балеа с хиалурон http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … e-lift-serum.html
Това, че има охлаждащ ефект май го прави неподходящ за зимата?

# 250
Относно гримирането. В Букурещ в един мол, нещо като Бюти зона- две млади дами с показни движения и множество тегели м-у щендерите се нагримираха от-до, чистиха се с кърпички, мацаха се с ФДТ-ни..... Първоначално помислих, че са някакви промоутърки, ама нямаше достатъчно публика.... загледах се и ми стана ясно , че са пишман клиентки.

Вчера си взех Балея балсам с червен портокал, крем нощен п/в бръчки с Омега комплекс и Q-10/беше последен/ и разни дреболии като четки и пасти зъби. Имаше доста отворени или понакъсани опаковки . Моят крем - също, ама малко, но  вътре бе със здраво защитно фолио.
Ох, нищо от купеното не ми трябваше, ама като вляза в ДМ и ЛИЛИ, не излизам с празни ръце....

ПП От Лили последно взех молив и пастел/червило Colorama.  Доволна съм. Лошото е, че изобщо нямаше избор на червилата- изчерпани са цветовете ,единични бройки оранжево,розово и телесно

# 251
Ох,  любимото ми е,  когато влетят в магазина малките, напръскат се обилно с някой тестер и си заминат, а след тях облак. И се кикотят, за много години се имат и после се обиждат,  като им се прави забележка. Аз рядко си мълча,  не мога да понасям такива индивиди. Явно в днешно време възпитанието и културата са лукс.

# 252
Има ли доволни от серума за очи и устни на Балеа с хиалурон http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … e-lift-serum.html
Това, че има охлаждащ ефект май го прави неподходящ за зимата?
От три дни ходя с очи, подути като възглавници, докато се светна, че няма от какво друго да е, освен от този продукт от същата серия. Confused Днес си пипнах окото и го разтърках, а мажа само отдолу, и залютя, засърбя... пред очите ми се наду. Онзи ден беше първата проява, само на едното око, всъщност и на двете, но на едното доста. Днес вече съм доволно надута... Някоя от съставките не ми понася и до сега от козметичен продукт какъвто и да е, не съм имала подобна реакция!

Взех си това масло за уста, както е наречено и е разкошно! На Astor е. Cтрахотен ефект има върху устните, цвета ми допада и много ми харесва като цяло!

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 12:23 от Бижy

# 253
То си е и до политика на веригите,мен направо ме е гнус като вляза в повечето магазини dm,в Лили не е чак толкова трагично положението,прави ми впечатление,че следят кой с какво се мацоти и какво пръска.Аз също съм се пръскала без да купувам,но само , ако някой аромат много ми хареса от капачката и искам да видя как ще седи на моята кожа и каква е трайността му,това си е нормално според мен,но някой го превръщат в практика,хайде ароматите иди дойди,ноо да взлезеш да се нагримираш ooooh!

# 254

[/quote]От три дни ходя с очи, подути като възглавници, докато се светна, че няма от какво друго да е, освен от този продукт от същата серия. Confused Днес си пипнах окото и го разтърках, а мажа само отдолу, и залютя, засърбя... пред очите ми се наду. Онзи ден беше първата проява, само на едното око, всъщност и на двете, но на едното доста. Днес вече съм доволно надута... Някоя от съставките не ми понася и до сега от козметичен продукт какъвто и да е, не съм имала подобна реакция!
[/quote]

Ако имаш термална вода -пръсни с нея,много успокоява Peace,можеш да изпиеш и няколко алергозана за 2-3 дни,тези серуми и аз ги заглеждаха,но явно няма да се взимат  Sick

Общи условия

Активация на акаунт