Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 903
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ако имаш термална вода -пръсни с нея,много успокоява Peace,можеш да изпиеш и няколко алергозана за 2-3 дни,тези серуми и аз ги заглеждаха,но явно няма да се взимат  Sick
Имам термална вода на Виши, ще пръсна, благодаря ти за съвета. Пих Ериус вече... няма да мине без хапче за алергия. Напоследък на доста неща реагирам така. Confused

# 256
  • Варна
Бижу, имаш ли вода от лайка? Промивай очите с нея известно време, тя много успокоява. Аз лятото я държа в хладилника и след това напоявам тампони, с които си покривам очите (или ги режа на половина и държа само под долния). Страшно облекчава и помага сещу отоци.
Може и с розова вода, по същия начин.

В краен случай - чай от лайка, оставяш го да изстине и след това промиваш с течността или директно торбичките върху клепачите. Много неприятно Confused

# 257

Благодаря   bouquet И нищо, случва се...първоначално бях решила, че аз нещо не съм видяла като хората Grinning

# 258
Тайга, имам чай от лайка и чакам да изстинат торбичките и да ги сложа, благодаря! Поспаднаха клепачите малко от термалната вода, но просто не съм очаквала такова чудо... ooooh!

# 259
 Някой пробвал ли е този душ-гел на Балеа? http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/296164/neu_produkt_113.html
 Той е нов, дори не знам дали е излязъл за продажба. Grinning

# 260
Не мисля, че е много нов, гледам го на стелажа повече от месец и половина. Мирише приятнбо, но не съм го пробвала, защото съм затрупана с душ-гелове. Миналата седмица ползвах намаление за РД и си напазарувах доволно. Взех си масло за тяло с мандарина и ванилия, но ми се струва, че не е толкова добро, колкото беше това с пъпеш. Някой друг има ли подобно наблюдение? Мислех, че само сменят аромата на лимитките, но не променят състава.  newsm78

# 261
ina-mina, мисля, че е нов, защото в сайта на ДМ са го отбелязали като нов продукт-явно не си обновяват сайта-както и да е.
Не съм пробвала маслото, но съм чувала, че само променят ароматите, но състава си е все същият. Simple Smile
(това се отнася за душ-геловете, но предполагам и за другите продукти е така)
ако ти се занимава влез в немския им сайт:
http://www.dm.de/de_homepage/ там на всеки продукт е написан състава, опитах се да потърся масло с мандарина и ванилия, но не съм добра по немски и изобщо не разбрах абсолютно нищо. Laughing

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 23:57 от Мира*

# 262
Аз се справям с ровенето в сайта им, но странно защо маслото изобщо го няма.  Grinning Намирам само това с макадамия. Защо ли ми трябваше да влизам в сайта. Сега си харесах балсам за устни на Алверде с нар. Зареден ли по магазините вече? Пробвалили сте го? Взех си балсама на Балеа с червена боровинка и имах големи очаквания, но не се оправдаха, освен това вкусът му е странен. Дано този е по-добър.

Предложете ми хубав крем за ръце? Досега ползвах този с папая, но ми идва слаб в този ужасен студ и вятър.   bouquet

# 263
  • София
Аз се справям с ровенето в сайта им, но странно защо маслото изобщо го няма.  Grinning Намирам само това с макадамия. Защо ли ми трябваше да влизам в сайта. Сега си харесах балсам за устни на Алверде с нар. Зареден ли по магазините вече? Пробвалили сте го? Взех си балсама на Балеа с червена боровинка и имах големи очаквания, но не се оправдаха, освен това вкусът му е странен. Дано този е по-добър.

Предложете ми хубав крем за ръце? Досега ползвах този с папая, но ми идва слаб в този ужасен студ и вятър.   bouquet
За зимата е страхотен!   bouquet

# 264
Продуктите на Жая има ли ги в ДМ или Лили, защото по другите магазини не ги откривам, или поне не всички?

И ако можете да ми препоръчате паста за зъби. Пробвах на bilka homeopathy с грейпфрут, но не ми хареса. 

# 265
Жая съм ги срещала в Елитис и Лили.

# 266
  • Сливен
в ДМ ги няма със сигурност

# 267
  • Варна
В Лили има много ограничен избор - една мицеларна вода, която не винаги зареждат, балсам за устни, два вида околоочни кремове, два крема от серията с козе мляко и мисля един от серията със зехтин.
Иначе лосиони за тяло, душ-гелове има повече, както и интимни гелове - три вида.
Маската за коса с какаово масло последният път като ходих я нямаше, а на шампоаните и балсамите не обърнах внимание (но ако ги зареждат, са тези с какао и тези със зехтин).

# 268

Може вече да си си взела този на Алверде, но аз да предложа все пак.
Някъде назад в темата бяха споменати.
Ето така изглеждат:
http://store.picbg.net/pubpic/D7/E1/a8077bfbd947d7e1.jpg  Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 18:31 от Мира*

# 269
Бижу, а каква е цената на маслото за устни на Астор и как е при теб трайността ? Моите устни са много сухи и имам чувството, че ще ми допадне като консистенция  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт