Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 923
  • 748
  •   2
Отговори
# 285
  • Бургас
Здравейте,Честита Нова година на всички и за да не е спам преди малко си купих един червен лак с блещулки на Катрис,още един на същата марка,но топ и молив за устни на Есенс

# 286
  • Варна
Някой ползвал ли е талоните за намаление, които са в списанието на Лили? Аз нещо не си представям как изрязвам и се появявам с тях в магазина, но в крайна сметка, нали за това са ги сложили... Whistling

Не съм се възползвала досега от талоните, но не би ме досрамяло. Иначе май нищо не си харесах от новата брошура нито на Лили, нито на ДМ. Може и да е за добро, че аман от харчлъци напоследък.  Crazy

# 287
Аз пък си харесах любимия ми шампоан Здраве Форте, който сега е намален на 6 лв., но преди няколко дни си го купих за 8 от една аптека.  Laughing
И аз бих използвала талони за намаление, все пак те са за това. Трябва да проверя дали още предлагат такива за хранителните добавки на DM.

# 288
  • София
Някой ползвал ли е талоните за намаление, които са в списанието на Лили? Аз нещо не си представям как изрязвам и се появявам с тях в магазина, но в крайна сметка, нали за това са ги сложили... Whistling
Аз веднъж си вземах маска за коса с талоните. Правят ти определеното нещо на отделна сметка от другите (ако купуваш). Изобщо не ме беше срам. Но не бих отишла с 20 листчета на касата. Laughing

# 289
Здравейте! Аз да кажа,че си купих балсам за устни Alverde с невен и съм страшно доволна-идеално предпазва и е много приятен за нанасяне,не ми лепне въобще!  Crazy
Тайга-аз не съм ползвала точно този лак за устни на Rimmel,но трябва да кажа,че съм много разочарована от техния гланц за устни Vinyl gloss-много течен и нетраен,хубав е само първите минути след нанасяне!  Crossing Arms
Скрит текст:
Но мога да кажа,че този на L'Oréal Paris Glam Shine 6 Hours e много добър!  Peace
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 10:39 от sunny:*kiss

# 290
Искам да ви попитам дали отстъпката за рожденник мога да я ползвам еднократно, защото преди два дни имах рожден ден и попаднах в дм в мола на Стамболийски и не знаех, че са до 20:00. Направо ме изгониха, отдавна не бях срещала толкова противен персонал и единствено купих една спирала на максфактор, която всъщност е подарък за приятелка, а не за мен.  #Cussing out Close Въобще много ме изнервиха с фасоните си все едно само те искат да си ходят от работа.

# 291
Можеш да я ползваш колкото пъти си искаш в седмицата, в която е рожденият ти ден и да обиколиш, ако искаш всички магазини ДМ, и да си пазаруваш с отстъпката.

# 292
Иначе май нищо не си харесах от новата брошура нито на Лили, нито на ДМ. Може и да е за добро, че аман от харчлъци напоследък.  Crazy
И аз така, и много се радвам, по същата причина  Mr. Green

# 293
  • Варна
Аз единствено това течно червило/гланц от намалението с талони бих купила. Ще ги разгледам подробно и ако си харесам цвят, може, само за идеята обаче - няма да трупам.

Днес си купих течен Rex, от няколко години не съм взимала, да видим как ще се представи.

# 294
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Прецени и по аромата на Римел Апокалипс, защото на мен изобщо не ми допадна и го подарих.Иначе е хубаво червило, но аромата ми е гаден...

# 295
Колко % е отстъпката за рожден ден?

# 296
# 297
  • София
Момичета, за много години! Да сте живи и здрави, красиви и обичани Simple Smile

Аналогичен продукт на маслото за устни на Астор е това на Буржоа http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/lips/lipstick/colour_boost_lip_crayon, аз имам цвят Peach on the Beach Simple Smile

# 298
Много лошо впечатление ми направи вчера на стилажа на All Nature как освен от тестера на лосион,  имаше използвано количество от редовен продукт за продажба.
Нарочно ли го правят хората, не четат ли какво пише...  Sick

# 299
Тайга,аз пробвах червилото на Римел в Лили от чисто нов и неопетнен тестер,тъй като магазина е нов за нашия град и.... и се отказах от покупка....Дори и с отстъпката не си струва....Аромата,наистина е гаден,химичен... SickСлед половин час на устните ми нямаше и помен от червилото... ShockedМного нетрайно!Глосовете на Есенс и на Флормар ми се задържат на устните 2-3-4 часа!За мен  червилото не струва и няма да си дам парите за него! Peace  

Общи условия

Активация на акаунт