Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 835
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Спиралите на Римел не струват. Всичките ми покупки на спирала от тази марка са били пари, хвърлени на вятъра...

# 121
  • Germany
Аз с две ръце препоръчвам спиралите на Астор за обем, но както и преди съм казвала, не знам дали се предлагат в БГ.
Скрит текст:

От тези, които със сигурност са достъпни в БГ, любима ми е тази (показана и по-назад в темата):
Скрит текст:

# 122
Предлагат се спиралите на Астор, да. Simple Smile
Лошото е, че станах придирчива към спирали. Искам много обем, ама и да ми разделя хубаво миглите. Разглезих се с МаксФактор, обаче пусто по 25-30лв за спирала взеха да ми се свидят. Laughing
Затова сега търся нещо в по-приемливия ценови клас. Ще видя тези дни да пробвам някоя и ще давам отзиви.  Peace
В интерес на истината на Мейбълин нещо не ми харесват вече. Включително и хвалената The Rocket. Един месец карах с нея и пак взех Макс Фактор-а.  Confused

# 123
  • София
И на мен различните на Мейбълин за обем допреди 1-2 години ми харесваха, сега изобщо.

Карчева, а намалението на Буржоа в Медея предполагам е същото като в Лили и ДМ?

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 14:31 от Mini Rebel

# 124
  • София/Горна Оряховица
В крайна сметка взех очна линия на Мейбълин и съм много доволна.

От спиралите - не харесвам въобще спиралите на Макс фактор, не ми харесва ефекта им. Имам чувството, че правят винаги паякови крачета. На римел не помня ползвала ли съм. 
Бях доволна от една на есенс, както и от една на miss sporty в този клас.
Сега с тези отзиви за буржоа мисля и тях да ги пробвам  Thinking .

# 125
  • Варна
И аз съм недоволна от спиралите на Римел. Четките са огромни, цапат и ефектът никога не е особено добър при мен. Купувала съм ги 1-2 пъти по време на намаления и въпреки всичко, смятам, че не са разумно похарчени пари.

Днес пробвах муса на МФ. Наистина, при топване на пръста в него, усещането е като за мазна консистенция, но на лицето не е така. Нанася се изключително лесно, не личи, покритието наистина е леко, но е добър за ежедневен грим. Само ароматът не ми харесва, усещам силна химична нотка, нещо спиртно се усеща, но не е болка за умиране това.

# 126
  • Седмото небе
Момичета, то и аз се навих за муса като ви слушам... Единствено се притеснявам дали няма да изсушава кожата, че моята хем е смесена, хем много лесно се дехидратира, откакто се застуди  newsm78

Относно 2-те спирали за обем на Буржоа - тази с бронзовата качапка или с бялата е с по-наситен черен цвят и докарва по-добър обем?
Според мен първо го пробвай Peace !Ако има мостричка или да ти отсипят малко-тъкмо и цвят да си напаснеш точно Wink .И го пробвай на добре ексфолирана и хидратирана кожа-според наличните ти кремове.Най-добре при мен беше в комбинация с кремчето на Деклеор от Грация Naughty ,въпреки че съм с мазна кожа,както и с 3в1 основата пак на МФ!!!Аз първоначално тотално го бях отрекла заради понякога дехидратираните участъци,но си намерих правилната поне за мен комбинация и ей го на вече е на края-скоро ще почна да го обирам от стеничките на бурканчето Blush Crazy Joy !!!

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 15:03 от Irina Popova

# 127
  • Русе, България
По темата за миглите и спиралите, най-хубавата спирала, която съм имала, е на Л'ореал - пеперуден ефект. Бях я купила точно от dm, намалена с 10 лв. Употребих я доволно докрай, но повече не съм засичала да е в промоция, а редовната цена ми е доста соленичка. Зарибена съм да пробвам някоя алведерска. Сега съм с една на Дебора, купена също на промоция преди време от Бюти зон. Харесва ми, но със сигурност е била отваряна по-рано в магазина и бързо се сгъсти.

Иначе идвам да  похваля шампоана на Алверде за чувствителен скалп (бяло-лилава опаковка). Не стои желиран като този с кофеина (от който иначе съм пак доволна) и прави много хубава пяна, лесно разнасяща се по цялата глава и коса. Ще видя утре как стои косата, снощи я измих. Дано да е моят шампоан!

# 128
  • където ми харесва
Исках да питам нещо.
Онзи ден се пръснах с един парфюм в ДМ.
Но, докато ми хареса аромата, вече бях напуснала магазина.
Мисля, че е доста евтин, с плодов аромат и в едно тумбесто розово шишенце.
Въпроса ми е, някой от това описание дали се сеща как се казва.
Доста е траен, между другото.

# 129
Разглезих се с МаксФактор, обаче пусто по 25-30лв за спирала взеха да ми се свидят. Laughing
Затова сега търся нещо в по-приемливия ценови клас. Ще видя тези дни да пробвам някоя и ще давам отзиви.  
И аз съм така с Лореал. Реших да мина на нещо по-евтино, купих една на Голдън Роуз и 3-4 на Катрис - нито една не ми хареса и всичките ги подарих. Смятай, че съм дала пари поне за 3 Лореалски. Съветвам те да дебнеш за намаления и да си вземеш тази която ти харесва, в момента в Дм и Лили има 25% намаление на избрани продукти на МФ. Изкушавам се да пробвам похвалените на Буржоа, но се чудя, че ми омръзна от неуспешни експерименти. Коя е любимата ти Макс Фактор? Аз последно взех тази тяхна, но като я свърша си взимам Лореала и няма да се занимавам повече с глупости.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 15:17 от Lemy

# 130
  • Стара Загора
Исках да питам нещо.
Онзи ден се пръснах с един парфюм в ДМ.
Но, докато ми хареса аромата, вече бях напуснала магазина.
Мисля, че е доста евтин, с плодов аромат и в едно тумбесто розово шишенце.
Въпроса ми е, някой от това описание дали се сеща как се казва.
Доста е траен, между другото.

Този или друг?

# 131
  • където ми харесва
О, да. Същия е.
Много благодаря Hug

# 132
  • Варна
Спиралите на Алверде са подходящи само ако търсите съвсем леко подчертани мигли, но наистина съвсем леко. Нито дават наситено черен цвят, нито разделят добре, по-скоро мокрят миглите.
Пробвала съм две различни и не бих купувала повече. Последната, която взех беше двойна - синя от едната страна и черна от другата, с нито едната не постигнах някакъв задоволителен ефект.

# 133
  • Русе, България
Тайга, благодаря за споделеното мнение. Явно няма да се спогодим с Алверде, щом такъв е резултатът, който постигат. Аз търся удължаване по принцип, но и обем не бих отказала. Grinning Lemy е права - някой път в търсене на "евтини" заместители, може да се набутаме с двойно повече пари.

# 134
  • Стара Загора
О, да. Същия е.
Много благодаря Hug

Моля.
Радвам се, че познах. Laughing

Аз имам кафявата топка от тези. Иначе имаше и бяла Рафаело. Тази розовката беше ягодова/малинкена май, детска плодова водичка. Пробвах я отдавна, но имам такива спомени. За парите си са супер, не се изпаряват толкова бързо.

Общи условия

Активация на акаунт