Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 856
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • където ми харесва
О, да. Същия е.
Много благодаря Hug

Моля.
Радвам се, че познах. Laughing

Аз имам кафявата топка от тези. Иначе имаше и бяла Рафаело. Тази розовката беше ягодова/малинкена май, детска плодова водичка. Пробвах я отдавна, но имам такива спомени. За парите си са супер, не се изпаряват толкова бързо.
Ами, на мен ми бие(ше) на малини. Много свеж и приятен аромат.
А сега нямам възможност да отида до там, за това исках да знам как се казва, поне да си го намеря Wink
Още веднъж, много благодаря Simple Smile Hug

# 136
  • Стара Загора
Парфюмчетата Sweet candy са 4 вида - бяло (Рафаело), кафяво (Трюфел), червено  Ягодова целувка) и розово (може би някакви червени плодове). Аз имам червеното и много ми харесва. И бялото не е лошо. Скоро ще си взема кафявата (мирише на сладкиши  Party ).

# 137
Скрит текст:
Разглезих се с МаксФактор, обаче пусто по 25-30лв за спирала взеха да ми се свидят. Laughing
Затова сега търся нещо в по-приемливия ценови клас. Ще видя тези дни да пробвам някоя и ще давам отзиви.  
И аз съм така с Лореал. Реших да мина на нещо по-евтино, купих една на Голдън Роуз и 3-4 на Катрис - нито една не ми хареса и всичките ги подарих. Смятай, че съм дала пари поне за 3 Лореалски. Съветвам те да дебнеш за намаления и да си вземеш тази която ти харесва, в момента в Дм и Лили има 25% намаление на избрани продукти на МФ. Изкушавам се да пробвам похвалените на Буржоа, но се чудя, че ми омръзна от неуспешни експерименти. Коя е любимата ти Макс Фактор? Аз последно взех тази тяхна, но като я свърша си взимам Лореала и няма да се занимавам повече с глупости.
Скрит текст:
Lemy, ползвам False Lash Effect, скоро си взех Fusion версията. Аз ги харесвам - не ми слепват миглите. Но и аз слагам спирала, като въртя четката в основата на миглите и те допълнително се разделят. Тушът им ми харесва - наситено черно ми е. Rocket-a трябваше доста да го напластя, за да стигне до подобен на MФ ефект. И тогава почваха да се слепват.
И аз си казвам от друга страна, да не си правя големи експерименти, ама пусто, като трябва да ги давам парите за спиралата и знам, че на промоция са горе-долу два пъти колкото другите спирали, се замислям за евтина алтернатива.  Confused

# 138
и знам, че на промоция са горе-долу два пъти колкото другите спирали, се замислям за евтина алтернатива.  Confused
Да ти кажа честно, според скромният ми опит, не мисля, че ще намериш достоен заместник за 6-7 лв.  Peace Пропуснах да спомена одеве и една спирала на Дебора, и тя от неуспешните ми  Confused

# 139
От тази спирала на Дебора съм много доволна! Беше на промоция като я купих, около 10 лв. Супер е, ако я има пак, пак ще я купя.
Но тази, която в момента и от няколко месеца впрочем, е на промоция, е много зле. Рядка четка, рядък туш, миглите ми стават на пръчки.
Ползвах още една Дебора, но не я намирам, и тя беше добра.

# 140
А, за около 6-7 лв. не съм се и надявала. Mr. Green
Ама нещо поне до към 15лв. Че на намаление МФ е 20-23лв. Ама намалението е 2 пъти в годината, примерно. Laughing
Мисля да пробвам Астор. Да видим кога ще мина през ДМ.  Peace

# 141
  • където ми харесва
Аз последно си купих ето тази спирала
Скрит текст:
която се оказа много хубава, че и бюджетна. Бях чела тук лоши отзиви, но лично на мен ми харесва как стои-разделя ми миглите, прави ги доста дълги.
И много се чудех дали се ползва първо малката, после голямата четка (не бях ползвала такава двойна до сега), та установих, че ако първо ползвам малката, после голямата, нещата са още по-добре.
Моля да не ми се смеете за последното признание Embarassed

# 142
  • Sofia
Аз от Макс Фактор минах на Буржоа ето тази:

Последните сигурно 4 спирали на Макс Фактор бяха сухи и свършиха за нула време  Confused А Max Factor Masterpiece ползвам от години и все на нея се връщам каквито и експерименти да правя. Сега обаче я зарязах, купувам на Буржоа и съм много доволна. Цена без намаление - 13-14 лв. Peace

# 143
На Лореал спиралите сега имат -25%, ако някой се интересува!  Peace

# 144
  • Варна
Adellle голямата четка е за горните мигли,а малката за долните  Peace

# 145
  • където ми харесва
Adellle голямата четка е за горните мигли,а малката за долните  Peace
И това предположих. Но, върху горните също добре разделя, преди да ползвам голямата четка.

# 146
Чета, че обсъждате на МФ спирали и да се включа и аз... Страшно доволна съм от "2000 калории" и по-специално тази за извиване (червената)  - http://chicprofile.com/wp-content/uploads/2012/05/Max-Factor-200 … -2012-brushes.jpg . В момента и в Лили и в ДМ са около 11 лв.  Peace

# 147
И аз нямам оплакване от 2000 калории, обикновената, но бързо свършват, две изхабих. За по месец горе долу и вече не ставаше. Rolling Eyes

# 148
  • Пловдив
Като ви чета коментарите ще взема да се навия да пробвам някоя от хвалените спирали  Flutter. От години не ползвам никаква спирала, защото все не случвах на подходяща. Изобщо не личи като слагам и отгоре на това се омазвам зверски  Crazy. Миглите ми са гъсти и твърди, но къси - трябва ми нещо за дължина и извиване. Може би ще се спра на МФ 2000 калории. Благодаря ви, момичета.  Hug

# 149
  • София
Да се похваля - и аз се сдобих вчера с хвалената на Буржоа с бронзовата капачка. Ами хареса ми ефекта, но леко суха ми се вижда, хем я взех от аптека Гален (там щандът е нов и не би трябвало да е отваряна). Аз обичам по-течните спирали като че ли. Ще видя и другите дни как ми се струва.

Момичета, успокойте ме, нали няма няколко цвята от нея - защото като се прибрах видях, че е номер 06 Noire Ebene, да не би да съм нацелила не толкова наситено черно  Mr. Green

И аз дълго време ползвах 2000 калории, но след време спря да ми харесва, засъхваше бързо.

Общи условия

Активация на акаунт