Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 849
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Не, достатъчно черна си е. Да, гъст е туша, но не изсъхва бързо. Такава си е много време.

sunflower, 2000 калории е по-"мокра", наистина за извиване и удължаване е по добре на Буржоа коментираните. А имаше спирали за удължаване с влакънца вътре, сега има ли такива?

# 151
Да се похваля - и аз се сдобих вчера с хвалената на Буржоа с бронзовата капачка. Ами хареса ми ефекта, но леко суха ми се вижда, хем я взех от аптека Гален (там щандът е нов и не би трябвало да е отваряна). Аз обичам по-течните спирали като че ли. Ще видя и другите дни как ми се струва.

Момичета, успокойте ме, нали няма няколко цвята от нея - защото като се прибрах видях, че е номер 06 Noire Ebene, да не би да съм нацелила не толкова наситено черно  Mr. Green

И аз дълго време ползвах 2000 калории, но след време спря да ми харесва, засъхваше бързо.

Каква е цената в момента, че съм пропуснала  Embarassed И още да питам четките на тази бронзовата и на бялата еднакви ли са ?

# 152
Еднакви са четките.

# 153
  • София
Почти 12 лв. е, т.е. с 2 лв. по-евтина от нормалната цена.

Ами супер, Бижу, ако не засъхва бързо Simple Smile

В миналата тема обсъждахме балсамите за устни, но никой не препоръча някой на Балея или Алверде, който да придава хубав цвят newsm78 Видях, че има някакви детски (с картинки на принцеси), те дали оцветяват устните?  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 14:20 от Mini Rebel

# 154
  • Пловдив
Бижу, благодаря ти за съвета!   bouquet Ще разгледам още малко и после ще споделя Wink

# 155
В миналата тема обсъждахме балсамите за устни, но никой не препоръча някой на Балея или Алверде, който да придава хубав цвят newsm78
Има едни прозрачни червила на Катрис, които са с цвят, пробвай ги. Те са като балсами, но доста оцветяват.

# 156
  • Варна
Аз ползвах на Алверде в червената опаковка, мисля, че с череша се води. Той оцветява съвсем леко, на по-тъмни устни може и да не се забелязва дори.
Но пък омекотява наистина добре.

# 157
  • София
Мерси, Бижу, Тайга  bouquet

# 158
  • Sofia
Аз съм с бледи устни и този на Алверде с черешката ги прави страхотни. С блясък, хубав цвят и меки. Много е хубав!

# 159
Купих си от Лили втори брой от комплектите за пътуване за Montagne Jeunesse. Сега за празцните ще ми е идеален за пътуване...  Embarassed

Ревю и инфо за нещицата - тук

# 160
  • София
И още да питам четките на тази бронзовата и на бялата еднакви ли са ?

Не не са Naughty!

с бронзовата капачка - бялата

Естествено ако не съм разбрала правилно и става въпрос за други спирали... newsm78

# 161
За същите спирали става въпрос, но на бялата четката не е толкова обемна като на снимката от нета. Ето реално каква е.

# 162
  • София
Е да, на снимките в нета винаги изглеждат по добре, но са различни де, определено.
Ти доволна ли си от тази бялата, нещо се заинтригувах от нея, четката удобна ли ти е, напластява ли, защото обикновенно по дебелите четки повече напластяват, но не разпределят добре туша. Иначе самият туш сравнен с "бронзовата капачка" как е, същият ли е?

# 163
За същите спирали става въпрос, но на бялата четката не е толкова обемна като на снимката от нета. Ето реално каква е.

Благодаря Бижу, КАРЧЕВА, Mini Rebel за информацията за спиралите  Hug

# 164
  • София
Аз съм с бледи устни и този на Алверде с черешката ги прави страхотни. С блясък, хубав цвят и меки. Много е хубав!
Благодаря за препоръката, ще си грабна едно балсамче с черешка. Моите устни също са бледи и ме устройва Simple Smile

Потвърждавам за бронзовата спирала след като пак си сложих от нея сутринта - прави и обем, и дължина, като миглите стоят подредени. Доволна!

Общи условия

Активация на акаунт