Отговори
# 540
Здрастииииии, бандаааа!   love001

К актерскому составу сериала "Грязные деньги и любовь", присоединилась актриса Демет Оздемир. Демет до этого играла в таких проектах как: Я открою тебе тайну,Курт Сеит и Шура. В сериале "Грязные деньги и любовь", актриса сыграет героиню по имени-Ипек. Ипек, будет бывшей возлюбленной комиссара Омера. Mr. Green

Ренкооооо,  Hug я, да го скриваш това зелено човече!  Laughing Хората ще се годяват!  smile3534 Та, в този ред на мисли: още един ден до СРЯДА!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Всички - констатирани и нагушани!  Hug Hug Hug Hug Хубав ден от мен!  txtloves

Скрит текст:

# 541

К актерскому составу сериала "Грязные деньги и любовь", присоединилась актриса Демет Оздемир. Демет до этого играла в таких проектах как: Я открою тебе тайну,Курт Сеит и Шура. В сериале "Грязные деньги и любовь", актриса сыграет героиню по имени-Ипек. Ипек, будет бывшей возлюбленной комиссара Омера. Mr. Green

Ренкооооо,  Hug я, да го скриваш това зелено човече!  Laughing Хората ще се годяват!  smile3534 Та, в този ред на мисли: още един ден до СРЯДА!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Скрит текст:

love001  newsm68 newsm68 newsm68 Смешно ми е Laughing комисаро ше излезе скрита лимонка Mr. Green дали ще приеме сеньорината предложенето Laughing или е нечий сън или мечта Mr. Green

# 542

Скрит текст:

love001  newsm68 newsm68 newsm68 Смешно ми е Laughing комисаро ше излезе скрита лимонка Mr. Green дали ще приеме сеньорината предложенето Laughing или е нечий сън или мечта Mr. Green

ООооооо, комисариото си е скрита лимонка отвсякъде!  Laughing Милинкия! Crazy Филм да става!  Peace Да, по всичко личи, че ще приеме и няма сън, ни тън-мън!  Wink Laughing Хайде пак да си порипам  newsm44 newsm44 newsm44 Много са готини бееее, много им се радвам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бай дъ уей, тази девойка, която е била в КСШ, нямало да влиза в КПА!  Laughing Абе, ще се разбере!  Peace

# 543

Бай дъ уей, тази девойка, която е била в КСШ, нямало да влиза в КПА!  Laughing Абе, ще се разбере!  Peace
И аз се зачудих Laughing уж примерен Laughing само оная забраих името вече Laughing обичал Laughing

Не рипай предварително Mr. Green

# 544
Ренка мерси, сега се сетих коя е, играеше Айля.
Дибо. Hug

# 545
Ирке,  Hug Heart Eyes от кой магазин е роклето? Много ми хареса.  Hug

# 546
От капълъ чершия Mr. Green

# 547

Аз пък помислих, че я има по магазините.  Laughing

# 548
Мам,давай и ние да търкулним по една сладка  Joy Joy Joy

# 549
Има Древните и до колкото знам излизат в почивка ама не знам януари кога ще има епизод.

# 550
Релаксита Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Дибо Hug Heart Eyes
Много убави бани4ките на Зизуна Party Да я зафалим, 4е нал е Нарциссссс Laughing Laughing

# 551
ОооО мИчОНО , Hug Heart Eyes  БАНИчКИ  Heart Eyes

# 552

Аз пък помислих, че я има по магазините.  Laughing
Тц Laughing

# 553
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Релаксита Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Дибо Hug Heart Eyes
Много убави бани4ките на Зизуна Party Да я зафалим, 4е нал е Нарциссссс Laughing Laughing
newsm47
Нарцис, давай сладките за търкаляне Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мани тая сладка голем проблем начи...две семейства се фанаха за гушите hahaha hahaha hahaha hahaha

# 554
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Привет пенсии  newsm47  Hug

Радвам се да ви прочета всички в добро вторнишко настроение. Grinning
ЛУДОГОРЕЦ!!!  bg bg bg
Нямаме шансове, ама поне ще играем на Сантяго Бернабеу. newsm44  newsm44  newsm44

Наде, ти заради Башак Дизер ли питаш кой е стилист на ПО? Големи тъпни са написали нашите клюкари.  ooooh! Башак работи отдавна с Ай Япъм и няма нищо общо с проекта Огледален свят. С Къванч се познават от много години точно покрай работата й с Ай Япъм за много от филмите с негово участие. С Чачко работи за сефте. Като гледам цялостния стайлинг в ПО, дано е и за последно.  Mr. Green Впрочем, фирмата на Башак Дизер и Дениз Маршан ROOM, се води консултант по костюмите, явно подборът е техен. А иначе самият технически екип на филма се състои от три жени - Гамзе Аръкан, Ирем Гюр и Селда Гюл Четинкая. http://www.dizisi.info.tr/medcezir/teknik-ekibi/ Ето тук има пълно инфо, бутай с мишката надолу-нагоре в средния прозорец и търси Kostüm Ekibi, Moda Danışmanı и Kostüm Danışmanı.
Ето инфо за Башак - http://www.aksam.com.tr/ekler/cumartesi/modacilar-bir-odaya-gird … 456h/haber-159456
Скрит текст:
Дизайнерите влезли стая
Стил консултанти Дева String Fransez и Sea Марса основана от стаята обединява модни дизайнери на покрив. Истанбул Нишанташъ място за професионално снимане, или специална покана за участие в "стил" известният търси да наеме костюм да се носят. И прави тази услуга безплатно.

Пинар HİÇDURMAZ
pinar.hicdurmaz@aksam.com.t е

Стая, персонализирана стил консултиране че Marine стартер и е основана от мода писател String Fransez Дева. Истанбул, стая в Нишанташъ, и колекциите на "дизайн" носия 14 дизайнери предлага професионални услуги за хората в нужда, както и известни личности, които искат да бъдат в стил ...

- Какво точно е работата ви?
String Fransez Дева: дълга първия месец бяхме като подобна услуга за някои производствени компании, сред които строителството вече. Баде Ишчил, Nebahat Çehre бяха като консултиране стил на играчи като ясно Tüzünataç. Общите знаменитости рекламация ... и ние се опитахме да намерим най-подходящия за тях дрехи, за да прекарват повече време в натоварената си програма, за да направите това, както добре! Ние Защото toplamayal тази работа под един покрив ", каза той. Ние предлагаме консултантски услуги и стил, както и дизайнери, които предлагаме, за да се срещне с тях.
Като се започне от морето: Всъщност, Париж, Милано, понятие, което се използва в модните метрополии като Лондон, ние се приложат на практика в Турция. Това създава възможност за международна шоурум и изложба обединява колекция от турските модни дизайнери под един покрив ...
- Една система, която улеснява работата на тези услуги е не само специфични за прочутата модна фотосесия, че аз разбирам ... ...
Sea Anthem: Sure ... стая, изстрелите, предприети за всеки тоалет също ще бъдат поканени да направят представяне на дизайнера. Непрекъснато модна фотосесия, че много адреси са в техните медии ще ни кажат какво искат, вместо да се тъпчете и ние ще доставя продуктите, които ги искат.
- Което модни дизайнери имат в стаята си?
Sea Anthem: Deniz Бердан, Йозгюр Мазур, Елиф Cığızoğlu, Simay, Nihan Peker, Özlem Kaya, Еда Ердоган, Kaftan, Зейнеп Ердоган, Бегум Salihoğlu, Лили и Rose, Моите най-добри приятели, Мелтем узбекски, по време на сезона на турски дизайнери като Fındıkoğlu да умре колекции, които се провеждат. Също облекло марки за модни дизайнери и връзки с обществеността, реклама, мода, изложение, lookbook, стоките издънки, модел ще бъдат извършени, за да се повиши информираността на марката, както и организацията на услугите, които предлагаме. Те, както и стотици артисти и телевизията ще продължат да предоставят консултантски услуги на стила.
- Дали броят ще се увеличи Designer?
String Fransez Дева: бързо двамата. За момента сме срамежливи мъжка мода и мъжки дизайнерски модни марки. Надяваме се скоро ще затворим тази празнина. Защото ние предлагаме консултантски услуги на мъжете. Lean имаше преди, все още има Керем Cem. Вече последователности и немислимо да води отделна мъжете, които стреляха veriyork услуги.

РЕШЕНИЕ дизайнери
- Всеки "Аз съм знаменитост" или "стрелба имах", за да дойде тук, той може да вземе костюмите?
String Fransez Дева: Ще бъде наш приоритет дизайнерски решения. В противен случай, може да се окаже невъзможно да се справим.
Като се започне от морето: и за нас, като дизайнери, както и общественото мнение е несъмнено правилния транспорт на дрехи дрехи за организации, които изпълняват изстрела. Ако точният човек, няма да бъдат уловени мъртъв кон направи правилния избор.
- Как да се осигури циркулация на дрехи?
Като се започне от морето: В момента ние сме имали 2013 летните колекции на дизайнери. Започнаха да се подготвят за зимата 2014 колекция. Съвсем наскоро, тъй като летните 2013 г. и зимата 2014 колекция ще бъде в същото време стаята.
- Вашият Destination ограничен само от Турция?
Една от целите ни в страните от Близкия изток. Защото има твърде много последователи на турския сериал. Тези хора търсят дизайнерски дрехи, които те обичат броя на играчите, които ще спазват. Всички те са много трудно да се стигне до тях ... Стая за предоставяне на тези обезщетения.

Кои са момичетата?
Дева String Fransez, след като завършва Факултета по Мармара, в Лондон в Лондонския колеж за мода и Central Saint Martins, той завършва образованието си в рубриката Fashion Design. Не се върне обратно към Истанбул, Lego мъже се готвят за 3.5 години като дизайнерски колекции. По-късно работи като дизайнер в Bilsar 3,5 години. 2shoppers от 2008 г. насам с марката на партньора с Marine химн текстилни марки, художници, серията и моден стил и пазаруване съвет към тези, заинтересован да даде на услугата.
След като се дипломира от Anthem Улудаг University международния отдел на морето отношения, преминал през обучение по управление на модата Marangoni в Милано. Не се върне обратно в Истанбул, започна работа в рекламната индустрия. Той продължи като мениджър комуникации в Bilsar. От 2008 2shoppers приключение продължава.

Като казах ПО, нощес поради липса на нет си уплътних времето с гледане последната серия. Мислех, че в този филм повече няма да могат да ме изненадат с лигня, небивалица и падение, в смисъл, че вече всичко съм видяла  Mr. Green, обаче ме изненадаха с правещ балетни подскоци Яман.  ooooh! Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И тъй-като направеното от мен фото не е достатъчно да опише момента, ви пускам линк да го видите с очите си.  Twisted Evil  Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gTCfRMUWImU#t=1686

Общи условия

Активация на акаунт