Новите ни козметични похождения 63

• 85 796
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Мислих я, мислих я, на глас я коментирах, пак я мислих ... и накрая я получих като подарък от приятел, който ни е на гости.  Laughing Heart Eyes

Чудно мазилце за сухи устни, кожички, лакти и т.н.

The Body Shop

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 10:37 от Анонимен

# 61
  • София

От къде поръчвате Еос? Знам, че имат твърде много ментета, та има ли някое сигурно място?

Аз от тук: https://www.facebook.com/bulgariaeos

И аз от там - 13 лева са балсамчетата за устни, отделно доставката, оригинални са. Peace
Като гледам новата луксозна кутия от Пинкс там са сложили балсамче EOS, чак ме е яд, че си поръчах вече  Crazy

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 10:13 от meggle

# 62
Последните придобивки:

>> в блога

# 63
  • София
Този парфюм го имах преди време и бях забравила за него, къде го продават в БГ сега?

# 64
# 65
В enzo го има. Wink

Този парфюм го имах преди време и бях забравила за него, къде го продават в БГ сега?

# 66
# 67

E45 - Small Tapered Blending.

# 68
Пристигнааа:

# 69
  • Бургас
Да видим тази спирала, след като нямаше това което търсих в опосканата Сефора и както винаги празен Мак си взех този сет.

# 70
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Да видим тази спирала, след като нямаше това което търсих в опосканата Сефора и както винаги празен Мак си взех този сет.

каква е цената му? защо го видях във ФЮ и там беше 23 паунда

# 71
# 72
  • Бургас
marquise със сигурност е по- евтино във фийл ама не ми се чакаше, а спиралите искам да си ги видя на живо преди да купя- 59лв

# 73
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
не е голяма разликата излиза към 56 лв. във ФЮ

# 74
  • Street of Dreams
Веси, тъкмо се чудех дали това, което търсеше, ти е харесало... Simple Smile Много хубав сет, чакам отзиви за спиралата Peace

Общи условия

Активация на акаунт