Новите ни козметични похождения 63

• 85 842
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Canada
Nubian Heritage Mango Butter lotion

Nubian heritage indian hemp & tamanu grow & strengthen treatment masque

# 556
  • Пловдив
Направо си се чудя на акъла защо не се бях сдобила досега с тази очна линия  Crazy

# 557
От днес Loreal Super liner gel intenza

# 558
  • София
Януарската кутия на youbeautydiscovery.co.uk, ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream 15ml. и  DHC Deep Cleansing Oil 30ml

# 559
  • Седмото небе
Първите покупки за тази година.Слагам ги в скрит  Peace текст понеже сега с таблета нещо не ми се получава публикуването на снимките,които направих  Rolling Eyes Confused
Скрит текст:

Много любими и ефикасни продукти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 560
# 561
  • при моите деца .....
Честита нова година!

Днес си подарих
лак за нокти golden rose color expert 31

и гел за измиване на лице на Biofresh

# 562
Irina Popova, преди години ползвах боя на Вела и бях очарована от ефекта на маската към нея. Търсих пълен размер, но така и не открих, сега ме подсети с твоите придобивки. От къде ги взе?

# 563
Януарската кутия на youbeautydiscovery.co.uk, ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream 15ml. и  DHC Deep Cleansing Oil 30ml

И аз същите.  Mr. Green

# 564
  • Седмото небе
Irina Popova, преди години ползвах боя на Вела и бях очарована от ефекта на маската към нея. Търсих пълен размер, но така и не открих, сега ме подсети с твоите придобивки. От къде ги взе?
Ще ти пиша на ЛС Peace А ако някой друг се интересува мога после и тук Wink

# 565
И аз се интересувам за маската  Praynig

# 566
  • гр. София
Sephora cream lip stain - Always red

SEPHORA COLLECTION Heated Eyelash Curler

Vishy normaderm set

Lookfantastic beauty box December 2014

Clarisonic Mia 2

Clarisonic delicate brush head

# 567
  • в 1001-та нощ

И аз същите.  Mr. Green

Аз преди 30 мин се регистрирах, платих, но кремът бил изчерпан  Crossing Arms И без това много се чудих, че имам какво ли не ....

Надявам се разправията за refund-a да не е голяма, защото не искам други продукти  Stop Stop Stop

# 568
  • София

Аз преди 30 мин се регистрирах, платих, но кремът бил изчерпан  Crossing Arms И без това много се чудих, че имам какво ли не ....

Надявам се разправията за refund-a да не е голяма, защото не искам други продукти  Stop Stop Stop
Те бързо се изчерпват хубавите продукти, аз сутринта поръчах.  Не знам обаче дали ще ти върнат парите  newsm78

Виж и този сет, страхотен е за това което плащаш!
http://www.youbeautydiscovery.co.uk/luxury-boxes/philip-kingsley … -edition-box.html

# 569

Общи условия

Активация на акаунт