Новите ни козметични похождения 63

• 85 833
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Аз като го взех бях с един тъмно лилав с кафеникав отенък и мацнх върху безименния,но ми се стори някак убит и зацапан ефекта,много ще се радвам,ако повече от вас постват снимка с този Флормар и комбинациите , в които го носите Blush,няма скоро да ми омръзне да ви се радвам Hug

# 601
  • Пловдив
Chanel LES BEIGES Healthy Glow Sheer Powder 20

Clarins Instant Light Brush-On Perfector

# 602
  • Пловдив
За детето:

# 603
# 604
# 605
  • София
Този лак на flormar става ли да се носи самостоятелно? На колко слоя изглежда като на снимката?

# 606
  • в 1001-та нощ
На мен много ми хареса най-последният лак - какъв е?

Матов лак на Флормар - М35, ако сложиш гланцов топ - не е матов Simple Smile

За другия лак на Флормар - не може ли да се ползва и самостоятелно - без нищо отдолу? Не покрива ли?

В лаковата беше показан черен с такива ефекти, но го нямаше Sad

# 607
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Флормар 392 може да се ползва и самостоятелно.Просто иска няколко слоя  Peace Прекрасен е обаче и като ефект върху други лакове.

# 608
  • в 1001-та нощ
Ефектите са в прозрачен лак, така ли?

# 609
В прозрачен лак са, да. Аз явно не го оцених по достойнство, много кичозен ми беше. Само върху бял лак ми хареса горе-долу.

# 610
  • в 1001-та нощ
Върху много тъмен също ще стои добре, макар и на 2 пръста, например  Blush

Аз в момента съм със Зоя Вега и направо припадам от ефекти  Crazy Не очаквах и не съм носила такъв лак  Mr. Green

# 611
  • Belgium
Този Флормар не стои добре самостоятелно. Прекалено много трябва да се напластява и не изпъква добре.

Най-хубаво се откроява на тъмна основа. За самостоятелно носене е новият Флормар Genius Glitter Atomic Bomb.

agressiva, ето това е пилинга на p2 - много е приятен без да изсушава ръцете, икономичен и ухае на портокал:

# 612
  • София
Този лак на flormar става ли да се носи самостоятелно? На колко слоя изглежда като на снимката?

Мисля, че на 3 слоя се постига ефекта от снимката, но в/у тъмна основа е божествен  Heart Eyes

# 613
  • София
DIORIFIC LIPSTICK - Golden Shock Collection Mysterious -

Kerastase Styling Curl Fever Gel -

Catrice 46 Berry Potter & Plumbledore -

# 614
  • в 1001-та нощ
Ще очаквам отзиви за червилото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт