Втора бледа черта

• 2 068
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,искам да попитам нещо
Месечният ми цикъл закъсня и си направих тест за бременност контролната черта беше много ярка,но втората много,много бледа и се чудя дали съм бременна,дайте съвет.Благодаря

# 1
Едва забележимата черта е факт при мен, виж втората ми лентичка. Simple Smile
Утре сутринта направи още един тест. Wink

# 2
Честито от мен!  bouquet

# 3
  • София
Честито, скъпа! Лека бременност! Simple Smile
Скрит текст:
И при мен беше така - спряхме да се пазим, закъсня ми и тестът отчете бледа втора черта. Отдавам го, на това че може би, (простете невежеството ми, ако бъркам) хормонът който се отделя в урината, все още е в по-малки количества. Simple Smile
Резултатът е осем годишно, прекрасно момиченце, което ме ядосва безобразно, но обичам безкрайно  Heart Eyes

# 4
За какво да ти дадем съвет, "скъпа"?

Аз лично бих те посъветвала, ако не знаеш какво да правиш още при теста за бременност, да се откажеш от тази работа с гледането на дете. Твърде сложна е за теб, явно.

# 5
  • София
За какво да ти дадем съвет, "скъпа"?

Аз лично бих те посъветвала, ако не знаеш какво да правиш още при теста за бременност, да се откажеш от тази работа с гледането на дете. Твърде сложна е за теб, явно.
Защо с лошо?

# 6
Tanya111
 Искам само да ти кажа,че аз вече имам едно дете което е момченце,но това с бледата чертичка не ми се беше случвало до сега

# 7
При мен и двата теста бяха с много бледи черти, дори на втория беше почти незабележима. Е това беше лятото, сега съм в 6 месец, живот и здраве на пролет ще гушкаме нашата бебка ("бледата чертичка"). Така че честито и от мен.   bouquet

# 8
Бременна си. Втората черта винаги е бледа при малко закъснение. Повтори теста след 3-4 дни и ще е по-ярка. Ако се притесняваш - направи си кръвен тест. И честито.

# 9
Благодаря на всички за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт