Намаления зима 2014/2015

• 130 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аз предпочитам да не ми се обаждат въобще! В чуждите онлайн магазини никой на никого не звъни. Simple Smile

# 166
  • Sofia
   И аз недоумявам защо е необходимо това потвърждение по телефона. Crazy

# 167
  • София
По телефон няма за какво да звънят, но принципно е редно да пратят мейл, че поръчката е  приета/пратена или каквото там, не за потвърждение, просто за информация на клиента, че всичко е ок и поръчката е приета.

# 168
Аз не държа да ми звънят по телефона,но поне можеха да ми пратят имейл с изпратена поръчка примерно,защото ако не бях подготвена и нямах пари ..... От всички други сайтове ,които пазарувам - хипото,кикиморско царство,хрисима,играчките,абубу,чочко бочко  и т.н. ми потвърждават и телефона и когато я изпратят ми пращат уведомителен имейл кога да очаквам поръчката,все пак човек трябва да бъде подготвен....Така мисля аз поне,за мен това е коректно отношение към клиента....

# 169
  • София
е, айде сега поръчваш си, ама нямаш пари Wink Предполагам самите куриери пращат смс, че  днес до едиколко си часа ще ви пристигне пратката(поне на мен до сега всичките са ми пращали, нали трябва някой и да им отвори)

# 170
  • в града на вечния купон
New  Yorker  намаление  на  определени  стоки.
И точно на 50% следната от мен нощничка  Hug

# 171
Днес видях -50 %-та в Резървд в мола на царгирадско шосе.
Има интересни неща, но поне от това, което си харесах аз имаше само големи номера.
И доста други магазини имаха надписи с отстъпка от по 40-50 %-та, но не ги запомних, нямах време и да ги разглеждам.

# 172
Момичета и тук да питам. Има ли някой път към HM , интересува ме момичешката чантичка на Frozen дали е голяма или не става да побере телефон и портмоне. Благодаря предварително.

Чантичката е изключително малка и стените й са твърди, т.е. не може да се променя формата й и да се разтяга встрани.
Телефон би влязъл само ако е миниатюрен, например да се сгъва на две, а с портмоне заедно няма да се побере. Аз отидох с намерението да я купя, но се отказах - става само ако смяташ самата чанта да ползваш за портмоне и телефончето на детето е супер малко.
Иначе добре изглежда чантичката.

Да и аз я видях вчера. Наистина много ми хареса , но е супер малка  ooooh!
Затова пък влязох в Reserved  и взех прекрасна раничка през рамо намалена само за 15 лв. Heart Eyes Heart Eyes

# 173
е, айде сега поръчваш си, ама нямаш пари Wink Предполагам самите куриери пращат смс, че  днес до едиколко си часа ще ви пристигне пратката(поне на мен до сега всичките са ми пращали, нали трябва някой и да им отвори)

Еми точно тази пратка ми я изпратиха с Рапидо,те не пращат смс... И принципно не винаги имам по 50/100 лв. в мен Wink. Освен това аз ги поръчвам на служебният ми адрес,защото работя от понеделник до събота и ме няма в къщи... Смс пращат само спиди и еконт,всички останали куриери директно доставят...

# 174
  • София
Дами, дайте идея за намалени черни боти с ток, но удобни за носене - около 60 лв.
В Паоло Ботичели си харесах 2 модела https://paolobotticelli.com/дамски-обувки/9417/165/ежедневни-боти2014-12-06-11-20-49_/2c-14599-black-detail.html и https://paolobotticelli.com/дамски-обувки/9420/165/ежедневни-боти2014-12-06-11-20-49_/2c-14602-black-detail.html , но бяха адски дървени и на петата имаше някакво допълнително уплътнение на единия модел.

# 175
Аз имам 25% за НМ и Комсед
Момичета, за комсед се регистрирах, но за НМ изпуснах как да получа -25%. Благодаря предварително за информацията!   bouquet

# 176
Някой ходил ли е да разгледа какво има в Oasis в Ring Mall? Цените как са?  Hug

# 177
Момичета, за комсед се регистрирах, но за НМ изпуснах как да получа -25%. Благодаря предварително за информацията!   bouquet

Регистрираш се за електронния им бюлетин Simple Smile

# 178

Регистрираш се за електронния им бюлетин Simple Smile
Регистрирах се, а важи ли за намален продукт този талон за отстъпка? И предполагам го изпращат на мейла?

# 179
Талона от Н и М е за една покупка, но не важи за стоки включени в промоции. Това пише на талона, ще го получите на мейла си.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 09:15 от MAMA NA jORI

Общи условия

Активация на акаунт