Намаления зима 2014/2015

• 130 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Харесах си късо яке с пух от Есприт, в момента беше намалено с 20% от 260 на 210лв... да очаквам ли след празниците да има по-голямо намаление?

# 181
  • в града на вечния купон
Талона е за една покупка, но не важи за стоки включени в промоции. Това пише на талона, ще го получите на мейла си.
8% е стоки в промоция  Peace

# 182
Талона е за една покупка, но не важи за стоки включени в промоции. Това пише на талона, ще го получите на мейла си.
Не съм запомнила за такова намаление. Възможно е.

# 183
  • София, България

За един артикул или за една касова бележка  newsm78

# 184
8% е стоки в промоция  Peace

За един артикул или за една касова бележка  newsm78

Не съм се връщала да чета назад, но ако става въпрос за КОМСЕД (-25% на непромоционални и -8% на промоционални стоки е моята) вчера бях "джуджето" на Дядо Коледа и закупих всичките 9 неща от писмото, за които използвах съответната отстъпка (т.е. Наведнъж на един КБ въведоха кода и тя се отрази автоматично) Peace

# 185
Дали има някакво инфо-Бутиците на Ести Лаудер ще ни зарадват ли предколедно с намаления newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Whistling

# 186
  • Cambridge, UK
18-21 декември
Ексклузивни бутици Estee Lauder – Clinique – Aramis
София, бул. Витоша 67
София, бул. Ситняково 48, Сердика център
София, бул. Ал. Стамболийски 101, Мол София
-30% на парфюми

# 187
  • Sofia
18-21 декември
Ексклузивни бутици Estee Lauder – Clinique – Aramis
София, бул. Витоша 67
София, бул. Ситняково 48, Сердика център
София, бул. Ал. Стамболийски 101, Мол София
-30% на парфюми

А само за парфюмите на Tom Ford не важи това намаление, така ли? Rolling Eyes

# 188
В humanic има намаление. В Зара има много мижаво намаление ..най-вече за няколко цвята сака и панталони, другите са стари намаления. В H&M има намаление на аксесоари и тук там на някоя козметика.Но ми се струва, че подреждат за по-голямо намаление. В Ботичели пише, че има до 50 %.

# 189
  • София
Който зарежда в шел може да спечели ваучъри, с които да намали до -50% един от 9-те  продукта на филипс https://www.shellpromo.philips.bg/

# 190
Аз нещо нямам 25% х§м, пък се регистрирах.  newsm78

# 191
Може ли идея , търся за подарък мъжки пуловер.

# 192
  • София
Някой има ли инфо за намаления в Зара и Бенетон?Интересуват ме детските дрехи.
Вървейки по Витошка видях,на голяма част от витрините надписи за намаление.На тези на Бенетон не.Миналата година това май се случи между Коледа и Нова Година.

# 193
  • София

Разлчини модели съм виждала в Peek&Cloppenburg.Зависи от сумата,която си предвидила за него.

# 194
От New Yorker два купих, по 20 лева са. Много са приятни. От Зара също съм влизала, този сезон не съм им гледала мъжката колекция.
В P&C съм харесала още от миналата година един, но беше над 60-70 лева, което ми се струва доста.
Общо взето пуловери има навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт