Намаления зима 2014/2015

• 130 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
 Sad Нищо не ме впечатлява все още. Дано януари месец положението е по-добро.

# 136
milasara, благодаря, че ми обърна внимание - в джънка беше имейла от Комсед.

Между другото да знаете, че имате право само на една покупка с този талон.

Не би трябвало да е така, защото в имейла ми пише: "Талонът е валиден за многократно използване в рамките на посочения в него срок и в посочените обекти на КОМСЕД".

Най-добре си разпечатайте указанието, защото на касата ми казаха, че е само за една покупка.

ПП: Погледнах си мейла, при мен не го пише.... newsm78

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 12:04 от Natali_

# 137
  • София
Снощи пазарувах в Комсед. Доволна съм - Интерактивното кученце на Фишър Прайс ми излезе с отстъпката 40лв., при стандартна цена 60лв. На касата само ми погледнаха талона от екрана на телефона и не записаха номера му, така че явно не е еднократен.

# 138
  • София
Може ли на лични да ми изпратите един талон, щом не ги проверяват и са за многократно ползване.   bouquet

# 139
А защо просто не се регистрираш Rolling Eyes  става бързо, талона го пращат веднага, и явно все още нямат 1000 регистрирани,  защото днес ми даде 25 % отстъпка  Peace

# 140
  • София
Здравейте ,предстои ми покупката н аподаръци за няколко бебета и затова се оглеждам за намаления на бебешки дрешки.Споделяйте ако видите  Grinning !

# 141
  • София
На мен ми даде -20%, писмото беше в спама. И 20 ме устройват.

# 142
  • София
Е, хубаво де, от Комсед как разбират само по кода, като само го гледа, дали отстъпката ти е 25% или е по-малко?  newsm78

# 143
  • София
Снощи пазарувах в Комсед. Доволна съм - Интерактивното кученце на Фишър Прайс ми излезе с отстъпката 40лв., при стандартна цена 60лв. На касата само ми погледнаха талона от екрана на телефона и не записаха номера му, така че явно не е еднократен.

Е, хубаво де, от Комсед как разбират само по кода, като само го гледа, дали отстъпката ти е 25% или е по-малко?  newsm78

# 144
  • София

Е, хубаво де, от Комсед как разбират само по кода, като само го гледа, дали отстъпката ти е 25% или е по-малко?  newsm78

На снимката се вижда колко е отстъпката.

# 145
  • Варна
И аз най-накрая си намерих талона за намаление (-25%).Бях забравила на кой мейл съм се регистрирала и проверявам ли,проверявам в другия  Laughing
М/у другото и моят е в спама.
Самият сайт обаче е много зле,аз ли не откривам нещо или  newsm78 Търся радиоуправляема кола-повечето налични са без снимка..

# 146
И аз получих талон от комсед,на снимката се вижда отсъпката,но като го принтирах излезе само кода, дано ми направят отстъпката все пак Grinning

# 147
  • Варна
Здравейте,
интерисува ме кога започват намаленията в Зара?

# 148
вече е 20% в Комсед

# 149
Момичета и тук да питам. Има ли някой път към HM , интересува ме момичешката чантичка на Frozen дали е голяма или не става да побере телефон и портмоне. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт