Намаления зима 2014/2015

• 130 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София, България
Дрехи като за по-възрастни съм виждала в Пийк енд Клопенбърг и в Дебенхамс. Иначе мойте възрастни познати си пазаруват от малките магазинчета по пазарите.

# 121
  • София
Дрехи като за по-възрастни съм виждала в Пийк енд Клопенбърг и в Дебенхамс. Иначе мойте възрастни познати си пазаруват от малките магазинчета по пазарите.
Благодаря ти. Аз не търся информация задължително за МОЛ, просто искам да купя хубава пола за майка ми.

# 122
  • София
Момичета как е положението в Манго? Има ли намаление?

# 123
  • София
Ееее, браво сетиха се Комсед най-накрая да направят сайт като хората. А на имейла ли получавате талона за отстъпка. Аз май нямам. Sad

# 124
Аз получих. Минах през Комсед, ама нещо много надути ми се сториха цените.  newsm78

# 125
  • София
Ееее, браво сетиха се Комсед най-накрая да направят сайт като хората. А на имейла ли получавате талона за отстъпка. Аз май нямам. Sad

Виж в спама, моят беше там.  Peace

Дебенамс с предколедно намаление.

# 126
  • София
А къде се прави тази регистрация?

# 127
  • София
А къде се прави тази регистрация?

http://comsed.net/

# 128
  • софия
Така е само при сравнение с предишния. Иначе и този е мега зле.
Моят талон се отпечатва "интересно" - на листа излиза само номера, въпреки че на принт привю изглежда ок. При вас как е?

# 129
  • Бургас
Същото е и при мен.Но те само този код въвеждат при покупка.

# 130
Така е само при сравнение с предишния. Иначе и този е мега зле.
Моят талон се отпечатва "интересно" - на листа излиза само номера, въпреки че на принт привю изглежда ок. При вас как е?

И при мен е така. Между другото да знаете, че имате право само на една покупка с този талон. Намалението е върху цялата сметка. Питах в магазина. Но, както казах, страшно надути ми се сториха цените.  Crazy Исках да взема някаква кукла за едно момиченце, ми то под 30 лв почти нямаше избор....  newsm78 Аз ли нещо не съм в час с цените на куклите, не знам.... Понеже не купувам такива по принцип, но пак ми се стори скъпичко.

# 131
  • София
И при мен така изглеждаше на print preview, но просто го снимах с телефона.

# 132
Имаше 40 % на палта, трикотаж не знам дали е още актуално. Но почти нищо интересно.

# 133
  • Sofia, Sofia, Bulgaria

Вчера минах през Манго, в The Mall. Имаше намаления на якета и палта  Peace

# 134
  • София
milasara, благодаря, че ми обърна внимание - в джънка беше имейла от Комсед.

Между другото да знаете, че имате право само на една покупка с този талон.

Не би трябвало да е така, защото в имейла ми пише: "Талонът е валиден за многократно използване в рамките на посочения в него срок и в посочените обекти на КОМСЕД".

Общи условия

Активация на акаунт