Намаления зима 2014/2015

• 130 574
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Отдавна спрях да ходя в тази верига ... евтини парцали ..

# 106
Привет!
Някоя от вас спомня ли си кога започна намалението в Зара миналата година? Чудя се кога да започна да се навъртам натам  Laughing

# 107
  • София, България
Отдавна спрях да ходя в тази верига ... евтини парцали ..

дори не са и наистина евтини  Wink

# 108
  • София
от 1ви до 31ви Декември :

- 15% отстъпка с getti на всички непромоционални продукти в Комсед!

Извинете за невежеството, но какво е getti? Харесала съм едно лего и ако мога да го взема с 15% намаление ще е супер Simple Smile

# 109
В ASOS има до 70% на "New Year Gear" (http://www.asos.com/women/)

МираМира На мен карта Getti ми я издадоха в Мол България, но някой тук беше писал, че има и други места  Peace

# 110
  • София
от 1ви до 31ви Декември :

- 15% отстъпка с getti на всички непромоционални продукти в Комсед!

Извинете за невежеството, но какво е getti? Харесала съм едно лего и ако мога да го взема с 15% намаление ще е супер Simple Smile

http://getti.org/

# 111
Гети има и в Мол София, може да ходите да ви сканират касовите бележки. А ако нямате карта ще ви я издадат на място. Картата дава намаления в доста магазини - Комсед, Оптикласа и др.
Има и томбола с награди.

# 112
  • София
Благодаря Ви момичета за отговорите!  Hug

Комсет имат обновен сайт и ако си направиш регистрация сега и си сред първите 1000 получаваш талон за 25% намаление на всички непромоционални продукти и 8% на всички промоционални. Аз току-що си напрвих регистрация и бях сред първите 1000 и получих талон.  Grinning

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 21:48 от МирaМира

# 113
  • София
В Уайкики има хубави намаления на детското. Днес купих зимно яке за момче намалено от 110лв на 45лв отдавна му бях хвърлила око, якето е  цвят бордо с много хубав пълнеж от гъши пух. ХМ нещо ме загубиха отдавна като клиент, сега дебна в  CARNIVAL Kids ,че съм и фен на дрехите в outlet има добри намаления на лятната колекция Ако някой види  зимните рокли намалени или знае нещо повече, моля да сигнализира Peace.

# 114
  • София
Благодаря Ви момичета за отговорите!  Hug

Комсет имат обновен сайт и ако си направиш регистрация сега и си сред първите 1000 получаваш талон за 25% намаление на всички непромоционални продукти и 8% на всички промоционални. Аз току-що си напрвих регистрация и бях сред първите 1000 и получих талон.  Grinning

Благодаря!   bouquet И аз се регистрирах, че се оказа, че имам да купувам още неща за Коледа. 

# 115
  • София, България
И аз получих талон, но не разбрах отстъпката за цялата касова бележка ли ще бъде, или само за 1 артикул  newsm78

# 116
И аз получих талон, но не разбрах отстъпката за цялата касова бележка ли ще бъде, или само за 1 артикул  newsm78

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 08:17 от MAMA NA jORI

# 117
  • София, България
Не, за Комсед, за ХМ ясно си пише  Wink

# 118
  • София
МираМира, благодаря за инфото за Комсед. Вече се регистрирах и имам талон!  Simple Smile

# 119
  • София
Момичета, моля ако някоя може да ме ориентира къде да търся вълнена права пола за възрастна дама.

Общи условия

Активация на акаунт