Намаления зима 2014/2015

• 130 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Сестра ми работи в един от магазините в МОЛ Сердика и ми казва когато започнат да излизат намаленията. За сега ми каза, че тези намаления в момента не си заслужават. След НГ почвали ... така че момичета не си харчете сега паричките Simple Smile

Е, то, лошото е, че нали трябва подаръци да купуваме... Whistling Simple Smile

# 91
Не може без подаръци, така е!

# 92
Благодаря за темата!   bouquet
Определено много хубава идея!   Heart Eyes

# 93
  • София
 от 1ви до 31ви Декември :

- 15% отстъпка с getti на всички непромоционални продукти в Комсед!

# 94
  • София
Някъде бях чела ,че днеска в Мак Доналдс биг маг менюто ще е на 4 лв

# 95
  • София
Сестра ми работи в един от магазините в МОЛ Сердика и ми казва когато започнат да излизат намаленията. За сега ми каза, че тези намаления в момента не си заслужават. След НГ почвали ... така че момичета не си харчете сега паричките Simple Smile
  Това  е ясно,нали навсякъде започват зимните разпродажби.В маркс и Спенсър има 25% на аксесоари,чанти обувки,някакви такива.

# 96
В Хаус има ли намаление на аксесоари?

# 97
  • София
Някъде бях чела ,че днеска в Мак Доналдс биг маг менюто ще е на 4 лв

Да днес Мак менюто ще е на цената на сандвича 3,99 лв защото имат рожден ден 20 години в България.

# 98
Нямам търпение за големите разпродажби сега по НГ. Предната година си напазарувах много неща от Зара за смешните пари от по 20 лв - панталони, жилетки, блузи...

# 99
  • София
Момичета, някоя от Вас дали ходи вече на Панаира на книгата да сподели какви са намаленията?

# 100
  • Plovdiv
Комсед -20% в Пловдив и Бургас.Талон за отстъпка https://www.facebook.com/comsed.net/app_809262935768258

# 101
  • в града на вечния купон
ХМ имат частично намаление
Детски рокли 20 лв
Блузки  поло 5лв
От дамско то някакви  пуловери 20_30лв

# 102
Днес в НМ в момчешката и момичешка секция имаше полоблузи по 5лв.

# 103
  • Стара Загора
Реклама (за предния пост, но вече е изтрит)!

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 17:49 от ❇Sisi_91❇

# 104
Днес минах през ХМ и имаше намалени доста неща, взех си само едни обеци за 2 лв. Обаче друго ми направи впечатление: разглеждах намалените бижута и едни обеци, намалени на 10лв. си бяха на редовна цена от 9.90. Викам си грешка е станала, подвеждащо е, но все пак са 10 стотинки. Продължавам да разглеждам и хоп обеци на редовна цена от 5.90 бяха със стикер за намаление - 10лв. Thinking Това вече едва ли е грешка, не се направих на ударена да питам защо е така, но гледайте внимателни и НЕ купувайте само защото пише, че е намалено! Peace

Общи условия

Активация на акаунт