Намаления зима 2014/2015

• 130 538
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Добре wantmenow.И с това ще пробвам!

# 76
  • София
Някой уважи ли вече панаира на книгата? Как е има ли отстъпки хубави? Тъпканица ли е много... аз днес няма да успея, но мисля утре вече със сигурност да мина, ако си заслужава....

С талона на НМ претърпях неуспех... пробвах, но аз съм си абонирана и само ми съобщи, че е обновил данните ми и толкова, пробвах на друг мейл там дойде накакво мазало от текст само...повече не опитах.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 12:05 от Angel_Dust

# 77
Някой да е ходил там? Интересува ме намалението на продукти Буржоа - колко е CC кремът и коректорът към него?

В страницата на Буржоа (https://www.facebook.com/pages/Bourjois-Bulgaria/166006310131586) пише, че в цялата търговска мрежа е намалението, така че ако имаш някой по-удобен магазин от Дебенхамс може да провериш  Peace

# 78
В Humanic има някакво намаление.

# 79
При мен ваучера от ХМ се отвори без проблем - през АБВ поща.

# 80
  • Plovdiv
Здравейте момичета!
По предложение на съфорума от темата и аз се регистрирах за ел.бюлетин на H&M, получих писмо от тях със символ за прикачен файл, но като се отвори писмото вътре няма талончето и се опитвах с какви ли не програми да го товоря, но не става!Някакви идеи за помощ?При вас получи ли се с разпечатване на талончето за отстъпка?
Моят талон се отваря,и тъй като за сега не се очертава да го ползвам,ако желаеш,пиши ми на лични ще ти го пратя,дано него отвориш.  Wink

# 81
  • София
Благодаря ...Аз хич не съм фенка на моловете и въобще незнам как са цените в повечето магазини
Бяхме миналата седмица там и синът ми си купи точно за толкова дънки от Резървд. Това е неговият и на баща му любим магазин и сме често там заради мъжете. Та имам директно наблюдения. Последно 3 ризи и панталон си взе мъжът ми от там. Панталона беше намален на 50, ризите по 35-40лв. Добър магазин с хубави неща. Якета хубави за тийнейджъра имаше и взехме такова пак за 50лв. Заслужава си да се погледне. Peace

# 82
И аз много харесвам Ризървд , и правят страшни намаления. Лятото имаше добър избор мъжки панталони по 14.99 лв

# 83
Страхотна тема! Запис и от мен! Hug Hug Hug

# 84
  • София
Някой да е ходил там? Интересува ме намалението на продукти Буржоа - колко е CC кремът и коректорът към него?

В страницата на Буржоа (https://www.facebook.com/pages/Bourjois-Bulgaria/166006310131586) пише, че в цялата търговска мрежа е намалението, така че ако имаш някой по-удобен магазин от Дебенхамс може да провериш  Peace
Благодаря ти!  bouquet

# 85
В Сердика от понеделник Ризървд са -50%

# 86
В Сердика от понеделник Ризървд са -50%
От 15.12 ли е това намаление или вече в сила?

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 21:53 от MAMA NA jORI

# 87
не, от вчера - 08.12

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 22:31 от AliceSw

# 88
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря ти  Tili Joana, но съпругът ми получи талон и ще използваме него!

# 89
Сестра ми работи в един от магазините в МОЛ Сердика и ми казва когато започнат да излизат намаленията. За сега ми каза, че тези намаления в момента не си заслужават. След НГ почвали ... така че момичета не си харчете сега паричките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт