Намаления зима 2014/2015

• 130 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бихте ли написали къде точно в страницата на Комсед мога да се регистрирам?Не мога и не мога да го открия.

# 151
  • софия
Бихте ли написали къде точно в страницата на Комсед мога да се регистрирам?Не мога и не мога да го открия.
Горе в дясно има "Регистрация-Вход"

# 152
  • София
Горе в дясно има "Регистрация-Вход"

Много благодаря!   bouquet

# 153
Да. От 1001 до 5000 са 20%, а от 5001 до 10 000 ще са 10%

# 154
Имам талон за 25% в Комсед, ако някой който наистина ще пазарува и му трябва този талон да ми пише на лично, ще му кажа моя код.  Simple Smile

# 155
Включвам се и аз. Намаление имаше в Паоло Ботичели  - 50%, но не е реално, доста по-малко е! За жалост....

# 156
Включвам се и аз. Намаление имаше в Паоло Ботичели  - 50%, но не е реално, доста по-малко е! За жалост....

Важното е да ни устройва, пък колко е точно те си знаят.
И аз скоро мисля да се възползвам от него, и майка ми също.  Peace
Дано само в близкия ни магазин има обувките, които си харесахме, че ще сме с двете мъничета и няма да ни е удобно да се размотаваме надалеч.

# 157
# 158
В Мол Галерия в Пловдив има -30% на всичко от новата зимна колекция в магазина на Майорал. Намалението важи само там.  Peace

# 159
Аз имам 25% за НМ и Комсед

# 160
  • Varna
New Yorker -30% на избрани артикули.Купих страхотна блуза за моя изненада  Joy

# 161
В онлай магазина на комсед ми излезе ,че след няколко дни талоните за отсъпка ще важат и за онлай поръчки Laughing дано,защото нямам време да отида до магазините им а съм си харесала няколко неща.., Wink

# 162
Здравейте,

ходих до Комсед според мен са надути цените не реално!
В LCwaikiki те имат намаления ама трябва да уцелиш зареден мол. В Дъ мол (тук намерих само две скрити бели блузки по 6 лева ) всичко посвършва! В ринг мол много добри попадения има едни червени и жълти блузки за момчета по 4,6 лв. Тук явно щото по нов мола и да е заредено, което е много тъпо!  newsm78 ooooh!

Чакаме Коледа Simple Smile

# 163
Момичета и тук да питам. Има ли някой път към HM , интересува ме момичешката чантичка на Frozen дали е голяма или не става да побере телефон и портмоне. Благодаря предварително.

Чантичката е изключително малка и стените й са твърди, т.е. не може да се променя формата й и да се разтяга встрани.
Телефон би влязъл само ако е миниатюрен, например да се сгъва на две, а с портмоне заедно няма да се побере. Аз отидох с намерението да я купя, но се отказах - става само ако смяташ самата чанта да ползваш за портмоне и телефончето на детето е супер малко.
Иначе добре изглежда чантичката.

# 164
Туко що ми донесаха поръчката от комсед,относно изпълнение съм доволна,тъй като направих поръчката в петък и днес ми я донесохо,но имам забележки .... След като направих поръчката не се свързаха с мен нито по телефона нито по имейла за потвърждения а направо са ми я пратили... Grinning Дано да се поправят за напред,редно е да се обаждат за потвържение все пак newsm78

Общи условия

Активация на акаунт