Намаления зима 2014/2015

• 130 697
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
В Дика не зная, но в Бенетон миналата година се опитах да върна един панталон от намалението и ми предложиха два варианта или замяна за друг артикул или валчер на стойност сумата който мога да използвам за определен период може би за 1 месец. Ако имаш рекламация относно качество се пишело оплакване и се чакало решение на горестоящите дали да върнат парите.

моя колега ми беше разказала, как гаджето й дал 150 лв за кашмирен пуловер, който след 1 обличане станал на нищо (дори не бил пран) и с 300 зора и разговори с амнайсе мениджъра, им върнали парите.  Confused

Sick ужас, а как може да не изпереш дреха, пипана, мерена и подхвърляна от хиляди ръце???!!!! Гнусна работа.

Иначе затова давам трицифрена сума само за връхна дреха - кожено яке, палто и т.н. и обувки - пак кожени. Да не са им златни нишките на пуловерите... даже съм купувала дрехи на големи марки /по-евтини, разбира се/, но издърпани... чак вкъщи съм виждала, че имат някакъв лек дефект, не фабричен - издърпан конец, малка дупчица и т.н.

# 406
За НЕГРАМОТНИТЕ!

Пише се ваУчер и намаляВАМ!

Научете се най-после!

# 407
  • Sofia
В Теранова има доста намаления в момента.

# 408
Очаквах реакцията, но не обсъждаме това, а политиката на Бенетон, нали?

Що ли ми трябваше да пиша, аман от възмутени от всичко, давайте го по-лежерно  Crazy

# 409
Знаете ли дали намаленията в Манго ще станат по-големи? Преди няколко дни бяха на -50%, дали ще станат на -70?  Rolling Eyes

# 410
  • 1st floor
Следя ги от няколко години - винаги са ставали до -70, но някъде към средата на януари или малко след нея.

# 411
Имате ли информация за намаления в ИКЕА и Уайкики? Не помня кога им бяха миналата година Sad моля ако се сещате да ми подскажете кога да очаквам  Crazy

vaflichka , в Теранова и на детските дрехи ли има намаление?

# 412
Намалявам?

# 413
В Geox кога започват намаленията?  Hug

# 414
  • 1st floor
Имате ли информация за намаления в ИКЕА и Уайкики? Не помня кога им бяха миналата година Sad моля ако се сещате да ми подскажете кога да очаквам  Crazy

vaflichka , в Теранова и на детските дрехи ли има намаление?
Има намаление в Уайкики, а детските дрехи в ТРН са на доста сносни цени. Най-богат избор има в този на Пиротска. Там са обявили - 70% и според мен няма да падат още надолу цените.

# 415
Момичета, имате ли идея какво става с детските дрехи в Esprit? Единственият им магазин с детски сектор беше в България Мол, но вече са го натикали в един от ъглите. Моля ви, ако някой знае къде има друг магазин на марката с детски дрехи, нека сподели. Praynig

# 416
Еми03, Esprit има и в Сердика и Мол София, там проверявала ли си?

# 417
Еми03, Esprit има и в Сердика и Мол София, там проверявала ли си?
Esprit  в Сердика мисля, че няма, скоро бях там.

# 418
  • Varna
Bradley Cooper,

от кой сайт би ме посъветвала да поръчам? Харесала съм няколко чифта ботички на Lacoste.
Кажи кои са и веднага ще ти кажа къде да ги намериш  Peace

# 419
в Мол София също нямаше детска секция с магазина за възрастни, освен да е отделно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт