Намаления зима 2014/2015

• 130 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Веси има. Шаловете бях по 14 намалени, последно. Има обици, очила, колиета. Доста дрънкулки мернах.
Но, дънките, които съм си харесала там, са намалени с няма и 20лв. Та къде ги тия 70%? newsm78

# 526
"от 8-ми до 22-ри януари!

40 любими LEGO конструктора с 40% ОТСТЪПКА!

Промоцията важи за покупка онлайн или в магазин ХИПОЛЕНД, в посочения срок или ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА."

http://www.hippoland.net/top-oferti

# 527
здравейте, моля, който днеес ще посети софия ринг, да сподели дали си струва стартиралия  SALE от 09 януари, който е рекламиран на много постери.
Ние днес ходихме, нещо не видях кой знае какви намаления..

# 528
  • София
Furla кога ще пуснат повече от 30%?
Между другото в сайта на Фурла намаленията в момента са  Shocked Първото пазаруване е с безплатна доставка до България - активира се от линк в нюзлетъра (трябва при регистрацията да се абонираш).
Аз чакам моята първа чанта всеки момент да пристигне  Heart Eyes

# 529
Furla кога ще пуснат повече от 30%?
Между другото в сайта на Фурла намаленията в момента са  Shocked Първото пазаруване е с безплатна доставка до България - активира се от линк в нюзлетъра (трябва при регистрацията да се абонираш).
Аз чакам моята първа чанта всеки момент да пристигне  Heart Eyes
Непременно да се похвалиш Simple Smile Heart Eyes, а кой е сайта?

# 530
  • София
Furla.com
 Wink

# 531
  • 1st floor
Намаленията, които текат в сайта на Sport depot има ли ги и в магазините ? И ако да същите ли са %-тите?
Лично впечатление от миналата години - по-изгодно се пазарува на място в магазина. Миналият януари си бях заплюла маратонки намалени от 159 на 109. Държах да си ги купя и в магазина цената беше 89! Grinning На всичкото отгоре нещо не можаха да си направят процента с намаление на касата и ми ги дадоха с още няколко лева по-ниска цена! Mr. Green Разлика в цените съм засичала и в маратонките на щерката, които взех през август, пак на промоция. Така, че не е било единичен случай...Разбира се, има и цени , които съвпадат! Laughing

# 532
  • на тавана в кошницата
Сваровски имат ли намаление? Някой знае ли, много ще съм благодарна, ако сподели.

# 533
  • София
здравейте, моля, който днеес ще посети софия ринг, да сподели дали си струва стартиралия  SALE от 09 януари, който е рекламиран на много постери.
Ние днес ходихме, нещо не видях кой знае какви намаления..
благодаря

# 534
  • Пловдив
Сваровски имат ли намаление? Някой знае ли, много ще съм благодарна, ако сподели.

Има, но на определени неща. Аз съм купувала, от намаление, кристалните им фигурки на много добри цени. За бижутата.....там трябва да имаш късмет да намалят точно това, което искаш.

# 535
Получих поканата от Peek&Cloppenburg. Нощната разпродажба е на 14.01 от 21.00.
Получих и ваучерите за отстъпка. При покупка над 39лв - осребряват ваучер от 5 лв, над 79лв - ваучер от 10лв и т.н.
Не знам това дали важи само за притежателите на карти и получилите ваучери  Peace

# 536
Ние имаме карта,но не сме получили покана....Задължително ли е да имаме такава,за да пазаруваме от нощната разпродажба?!

# 537
Получих поканата от Peek&Cloppenburg. Нощната разпродажба е на 14.01 от 21.00.
Получих и ваучерите за отстъпка. При покупка над 39лв - осребряват ваучер от 5 лв, над 79лв - ваучер от 10лв и т.н.
Не знам това дали важи само за притежателите на карти и получилите ваучери  Peace

Много се ядосвам с тях!
Пазаруваме почти изцяло от този магазин, цялото семейство имаме карта, но от както се преместихме не получаваме от тези ваучери..Напомням им всеки път да сменят адреса ни и нищо!

# 538
В Peek&Cloppenburg  намалението важи и без покана, с картата на касата автоматично ти слага отстъпката

# 539
  • Berlin
Поканата е само за нощното пазаруване. Допълнителното намаление може да се ползва и без ваучери, май показваш картата.
Иначе и аз уж си смених адреса, но не получавам нищо от тях, на стария адрес същи няма.

Общи условия

Активация на акаунт