Намаления зима 2014/2015

• 130 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Къде има хубави мъжки костюми /за абитуриент/?
Андрюс, Теодор.

# 601
  • София
Има ли още талони на ХМ от 25 %?От тези които по имейла ти изпращат?
Има.

# 602
  • София
В Премама има 1+3 - плащаш най- скъпото на редовна цена и взимаш още 3 неща.
T.e. останалите 3 са безплатни ? За кои стоки важи ?

Да, останалите 3 са безплатни. Аз купувах дрехи, не съм питала дали важи за бебешките принадлежности, че нямам вече интерес към тях.

# 603
Момичета, да сте виждали някъде детски дънки с подплата? Имам няколко от чужбина, тук никога не съм попадала...

Аз купих от карнавал Кидс. С поларена подплата и добър дизайн  Peace Все още не бяха много намалени - взех ги за около 40лв  Rolling Eyes Но там попринцип са височки цените, особено като се има предвид че стоката им е китайска...

# 604
  • 1st floor
Има.
Как се получават тези талони? Знам, че някъде назад се коментираше  Embarassed, но тогава не ми трябваха, пък сега съм хвърлила око на един шал, който не искат да намалят! Crossing Arms

# 605
Има.

А как да се сдобием с тях аз нямам Sad а се регистрирах уж за онлайн магазина

# 606
  • София
Има.

Не става вече,сега като отвориш страницата и направо ти излиза за разпродажбата и за регистрация в он лайн магазина Close Изтрих хисторито,влизах през друг браузер нищо,ако някой знае как става номера да помага Mr. Green

# 607
На моите талони се пишеше, че са до средата на януари (не помня точна дата), мисля, че е свършила промоцията.

# 608
  • София
За талоните от H&M  срокът беше да се ползват до 3 седмици от датата на регистрация за бюлетина им и за всеки си е било индивидуално. Но до кога точно е било възможно да се прави регистрация за бюлетина - не знам, може би до края на 2014г.  newsm78.

# 609
Дали са почнали сезонните намаления на Димитровградския пазар, някой знае ли newsm78  bouquet

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 17:03 от Danicka

# 610
Има.

Не става вече,сега като отвориш страницата и направо ти излиза за разпродажбата и за регистрация в он лайн магазина Close Изтрих хисторито,влизах през друг браузер нищо,ако някой знае как става номера да помага Mr. Green

А онлайн можели да видим разпродажбата  newsm78, ако да може лли линк   Simple Smile

# 611
Здравейте момичета

Записвам се и аз да следя темата.
Днес видях, че в Карло Фабиани има сериозни намаление.

Furla кога ще пуснат повече от 30%?
Между другото в сайта на Фурла намаленията в момента са  Shocked Първото пазаруване е с безплатна доставка до България - активира се от линк в нюзлетъра (трябва при регистрацията да се абонираш).
Аз чакам моята първа чанта всеки момент да пристигне  Heart Eyes

А може ли да ми кажеш как става плащането, когато се поръчва от сайта им и за колко време ги доставят?

# 612
Дали са почнали сезонните намаления на Димитровградския пазар, някой знае ли newsm78  bouquet

Има ли интересни неща на този пазар? Не съм ходила от 10 години сигурно. Дали се намира турска стока?

# 613
  • София

Само за дрехи важи промоцията на Премаман Peace

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 05:08 от Yoanny

# 614

Има ли интересни неща на този пазар? Не съм ходила от 10 години сигурно. Дали се намира турска стока?
И аз не съм ходила около година, но винаги намирам това което ми трябва, просто ходене се иска и пазарене. Ако са пуснали намаленията, детски дрехи съм взимала на по 2-3-5 лв. бройката.

Общи условия

Активация на акаунт