Намаления зима 2014/2015

• 130 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Ами аз взех за 2 години,  имаше и по-големи, както казва Марго, може би до 11-12 години. Само синият е с лилава пеперудка. Розовия е с букви и сърце. В новата колекция ги бяха сложили и имаше всички размери. Не знам дали са същите като от есента  newsm78

# 646
  • София
Аз когато купих есента бяха до 11-12 години.

Благодаря!Според мен скоро няма да ги пуснат за 24 лева.Най-рано през лятото.

Сега се сещам,че в Sephora всички аромати на Boss,Valentino,Trussardi и Calvin Klein са с 20% намаление.

# 647
  • Бургас
Същите са.Сега в неделя ги гледах.Ще ги намалят лятото най-вероятно.

# 648
H&M май като миналата зима ще се разминат с голямото намаление
нещата стоят едни и същи от декември, естествено вече няма и номера

Reserved дават 30 % допълнително намаление над досегашното, което и доста добро

HOUSE дават 50 % допълнително на същия принцип

има и номера все още, струва си да се преслушат и двата магазина

# 649
  • София
За Reserved не знаех, ще погледна тия дни какво е останало  Peace

В Celio също дават допълнителни 20% за намалените неща, но само ако са над 3 бройки.

# 650
Здравейте, на касова бележка от H&M пише че в периода 22/12/24-04/01/15 получавам талон за 10лв при следваща покупка в периода 23/02-08/03 , вчера в Благоевград на касата ми казаха,че промоцията била изтекла и че трябвала някаква чврвена карта преди това..как сте ги използвали?

# 651
  • София
Има ли някакво намаление по магазините за играчки и да се очаква ли скоро такова? Май Хиполенд правят едно около Великден? С разни регистрации по сайтове, карти гети и други такива екстри, както доскоро дали има, че трябва да купя няколко по - големи неща и някое процентче надолу добре ще ми дойде  Grinning

# 652
  • Sofia, Bulgaria
Вчера бях в Хиполенд и нямаше абсолютно нищо намалено. Обикновено все има някои артикули с отстъпка, а сега - нищо. Аааа, поправям имаше някакви апрески с 30 %, но аз гледах играчки. Не видях някъде да пише и за предстоящо намаление.
В Сердика център, намаления имаше в Тера нова, Калиопе и в H & M някои неща, но нищо не си харесах.

# 653
Здравейте, на касова бележка от H&M пише че в периода 22/12/24-04/01/15 получавам талон за 10лв при следваща покупка в периода 23/02-08/03 , вчера в Благоевград на касата ми казаха,че промоцията била изтекла и че трябвала някаква чврвена карта преди това..как сте ги използвали?
Тогава даваха картата. Картите не сме ги ползвали още. Валидни са от края на фев. до 8-ми март.

В различните Х§М артикулите ги намаляват различно.

# 654
  • Berlin
Т.е. касовата бележка не ти дава намалението, а трябва да са ти дали карта, с която да ползваш намалението.

# 655
 Да, на мен ми дадоха ваучер/карта.
Не знам дали става дума за същата промоция. Тази беше, че ако изхарчиш определена сума - дават ти ваучер за 10 лв.

# 656
Само с касова бележка не може, трябва и червена карта за 10 лв.

# 657
Има ли още намелени детски в HM  и LC Waikiki ?
В кои молове,ако някой знае моля да сподели.Както и за друг магазин с детски дрехи и обувки за момче на 7 години

# 658
  • при моите любими
Има още и двата магазина.  Peace Не са много нещата, но се намира по-нещо.

# 659
  • софия
друг магазин с детски дрехи и обувки за момче на 7 години

Reserved

Общи условия

Активация на акаунт