Бъдете здрави и щастливи,мами и дечица мили!-06.03.-12.03.

• 7 968
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, вижте нашата нова приятелка drob4o какви ги е забъркала! Моля ви се, кажете й нещо!!! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=82979.0

# 91
  • София
Чета ви и си мисля какво да ви пиша, и аз много се страхувах от ваксините, за всичко винаги и много четях, но сега реших да послушам джипито на мишо, не мога да преценя сама с тези ваксини, наистина ние сме майки и трябва да преценяваме много неща, но не за всичко можем да разбираме и вземаме решение! Отговорността е голяма и понякога твърде голяма....незнам какво да кажа....... аз да ви призная изпитвам ужаси от лекарите, знаете как подредиха моя здрав и красив син, но наистина си давам сметка, че не мога да преценя за всичко, колкото и да се напъвам.
Стана ми мъчно за Силвето-Светле, обещай ми другарче мое много да си помислиш преди да поемеш трудния и трънлив път на самотния родител и понякога вечерите и нощите са много студени и самотни! Толкова ли е наистина наболяло, ще можеш ли да се справиш? Каквото и да решиш, аз съм с теб! И добре дошла отново в нашия свят (в нет-а)! Целувам те!
До утре на всички ви!

# 92
  • густо майна Филибето
Йепе, четох и публикациите на тая майка, ама за мой ужас и тя не пада май по-долу от бабата. Дано детето да е без проблеми, че при тези "грижи" не знам иначе до къде ще я докарат.

# 93
Ех, тези баби...Колкото и да ми е трудно да се оправяме самички поне не ми се налага да се боря с даването на вафлички и кремчета от добросъвестни баби.Е, те нашите са много добрички и послушни и нищо не смеят да дадат без да ме питат, ама знам ли...

# 94
  • София, "Младост 3"
лел много ме ядосва некомпетентността на Birdie ма май дадох воля на гнева си повече от необходимото Wink
ма някои хора как си пишат, а нямат и представа за ккаво става въпрос! че и спорят моля ви

# 95
Ох, Наде, много ме развесели, защото Бърди е мъж, а освен това е и педиатър!!! Joy Сигурно е умрял от ужас от твоя пост!!! Joy
Ама, така, де - големи глупости беше нанизал!!! Peace

# 96
  • София, "Младост 3"
Продължава да ги ниже... Просто се отвращавам вече - то неговата теория си е теория ма не е място да спори пред майката
Както и да е ми писна - няма ккаво да кажа пред нтруфения му и "недосегаем" тон - само да се надявам да се срещам по-рядко с такива хора

# 97
catnadeen, абсолютно си права аз наистина от няколко години съм само и единствено "майка" и престанах да бъда "съпруга", но този процес никога не е едностранен...вина има и мъжът ми естественно. В крайна сметка стигнахме до това положение...и мисля, че не могат да се оправят нещата Sad Аз съм дете на разведени родители и много исках детето ми да има хубаво семейство, но...
Опитвам се да работя от известно време, но и там се чувствам непълноценна...изобщо нещо напоследък хич не ми върви...
Stun, наистина е доста  трудно да подготвиш едно дете за такава ситуация. От известно време доста мисля по въпроса и не знам какво да кажа на Марти. Понякога имам чувството, че ако му кажа директно как стоят нещата и той ще ми отговори "знам". Но като гледам няой път като се заиграят с баща си (което се случва толкова рядко) и Марти как се радва и вълнува и ми става едно такова мило...не стига, че толкова беди му се струпаха на главичката на милото ми детенце и сега това витаещо във въздуха напрежение...

# 98
  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ  bouquet

Теди на elinger, Теди на Светлето и Теди (teddyvas).
Ако има и други, да си признават Wink Hug

# 99
  • София
  party006

И от мен честит празник на всички именници!!! Много здраве и добро настроение!

# 100
С ваксините нещата не са толкова прости.
Първо, тези дето са живи ваксини, не са от болестворния вирус, а от сходен на него, който обаче образува същия имунитет.
За полиомиелита - живата ваксина създава имунитет в чревните клетки и когато попадне вирус, детето не се разболява и не разнася заразата. Убитата ваксина действа чак на ниво имунни клетки, детето не се разболява, но разнася заразата... Затова именно масово се използва живата.
Другото - проблеми идват точно от убитите ваксини. При тях се използва истинският болестотворен вирус, който, ако не е убит качествено, си е чисто пряко заразяване на детето. Проблеми може да има и ако не се съхранява ваксината при подходящи условия. В САЩ е имало около 200 случая на заразяване с полиомиелит от ненапълно умъртвена "убита' ваксина.
...

Аз знаех точно обратното за полиомиелитната ваксина Confused
И това, което пишеш за "убитите" ваксини аз съм го чела за "живите".
Марти има отложена една полиомиелитна ваксина и мислех да купувам Имоваксполио, но сега вече не знам...
А по въпроса със заразяването от ваксините - Марти се разболя от рубеола 14 дни след поставянето на ваксината (тримувакс) т.е. се разболя от ваксината. От същата "партида" имаше други деца, които се заразиха със заушка....

# 101
  • София, "Младост 3"
миличка Силве, въобще не съм мислила, че ти си виновна. Но жената е силния елемент, тази дето поддържа домашния огън в семейното огнище. Та си мислех дали и ти неси се сдухала напоследък, дали не си преуморена, дали просто ако си починеш няма да се окаже, че имаш още мъъъничко желание поне да опиташ още веднъж - за последно...
Монго си подтисната - мисля си, че това е част от проблема и на МАрти - ти винаги си била неговия ориентир за света - даже твърде дълго си била ВСИЧКО за него... Затова той сега чувства и теб и чрез теб... Предполагам, че и без да му казваш той усеща напрежение, може и някой и др разговор да е уловил - не е глупав....
Нямам какво да ти кажа... само това, че се надявам някак да се разрешат нещата, но нямам и бегла идея как... САмо надежда да се получи!
СЪщо така да ти кажа, че е добре да почнеш да гледаш на Марти като на мъж и лека полека да го подготвяш - и за това, че е време сам да ходи на училище /въобще сам - дори до там/, и за това, че някой ден сам ще се справя - може и теб или пък баща му, а може и давмата да няма как да бъдете с него... Въобще да го направиш самостоятелен - много е важно това да стане преди да се развихри пубертета, иначе нямам думи как ще го подиграват съучениците и какво ще стане. Пък и особено ако се разделите с баща му - много е важно МАрти да ти е ОПОРА, защото иначе няма да се справите!
Сигурна съм, че под своята чувствителност, той крие издържливостта и упоритостта на майка си - виждала съм те и знам колко си силна - сина ти е не по-малко!
Бъди смела и дано наериш верния път! Прегръщам те и ти желая много сила, воля и постоянство в тежките мигове! Както и неувяхващша вяра, надежда и любов!

# 102
Честит имен ден и весел празник-здраве, радости и усмивки и много щастие за именниците ни:Теди /на elinger/, Теди /на Светлето/ и на teddyvas.

# 103
Присъединявам се към поздравите на Сети и прибавям в списъка с именяците и Дара на tigonew!!! Да са ни живи и здрави!!!  bouquet

# 104
  • София
Честит имен ден на всичките ни Тедита, много да са ни живи и здрави, и да ни радват само! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт