БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 41 000
  • 1 024
  •   2
Отговори
# 285
  • Пловдив
Абсолютно съм съгласна, че материалът трябваше да се излъчи още вчера, преди гласуването, не да ни замазват очите с разни джуджета.
Но, ББ знае, че следват още скандални случки, които ще вдигат рейтинга и затова ни го спестиха.

# 286
Мен изобщо не ме интересува дали е вярно, или не. Тука беше нарушен много основен принцип, който оголи много Петя.  Преди това пак можех да приема, че сплетните за хора отвън са нещо изпуснато и донякъде толкова безобидно, но тя разчиства сметки. Абсолютно съм сигурна, че не коментира  случайно Камелия, която й беше основния обект за плюене , който после 'замаза' с клюки които всички знаем за още 2-3ма. Тя на няколко пъти се опитва да замазва по този начин гафове или ходове свои, за да остане с имидж на добронамерен човек.  

# 287
Ами това, че го показаха днес, а не вчера е доказателство, че са били напълно подготвени, че Петя няма да излезе. Ако тя днес беше навън, тоя скандал беше вчерашния вестник. А не е за изпускане.

# 288
Не съм гледала представянето, но според част от думите и аз мисля, че е песента на Sia -  chandelier.
за съжаление не е тя песента. Търся песента не от визитката на Калина, а от снощния лайф, когато даваха моменти от къщата на Калина и след тях я коментираха. Ще потърся видео, но се пееше Bad girl, party girl, sad girl.

# 289
Много тегав епизод ,и Петя беше отвратителна и трите квачки също.Отвратителна ми е тази намусена Калина.
Христо заслужава наградата,според мъжа ми останалите там са к....ви и пияници и....

# 290
  • somewhere near the sea
Петя: "Да предадеш приятели заради наградата - никога!" newsm74 Хахахаха

# 291
  • София
Ама каква е тази компания, в която са Катя и Тошко се чудя аз и всички ли мъже в нея си събуват гащите и жени вдигат блузите когато пийнат  Mr. Green
А Петя се изложи яко.

# 292
Eстествено, че не го показаха вчера, за да има кой да им гледа дейлито във вторник, а пък и тя пее с джуджетата и Снежанка в новата мисия.
Но това не променя нещата кой знае колко, Петя съвсем спокойно може да напусне утре, вместо в понеделник, ако толкова е възмутила драгия зрител. Но аз не искам да излиза, кефи ме поведението и.

# 293
 Катето ... евала   bouquet
Погледна, разбра накъде отива клявката и продължи да се храни.
Коментара и беше, на място *Ти била ли си там ? Ти била ли си там ,видяла ли си, за да го твърдиш!*
и после *Ние с теб никога не сме били в една компания!*
Катето не отрече действието , а я затапи с въпрос.

п.с. Радо Тушев е решил да подари джипа и плакета на КитаЙеЙеца , за да му благодари
Скрит текст:
за персонални услуги
 Mr. Green

# 294
Дали е вярно и мен не ме интересува, а въпросът е че описаната случка е незначителна, а  Бу-то с кокошия си мозък не може да проумее, че изплюването на тази информация няма да и донесе нужния ефект и позитиви - тъкмо обратното. Да беше се постарала и поровила в миналото на Катя за нещо по-ужасяващо и скандално - тогава отвращението, което тя самата предизвиква с ровенето в мръсното бельо на колегите можеше да не е толкова голямо.

# 295
За съжаление имам човек в рода с манталитета на Петя. Отвратително е. Първо си живее в някакъв собствен свят, второ е самогъзник, трето ако му се настъпят интересите става злобен, заядлив и отмъстителен, а иначе преди това мн ни обича  Stop Такива хора, каквото й да ги правиш, те могат да станат само по-гадни, по-големи интриганти, да имитират чувства и да се опитват да манипулат, но за щастие го правят по най-елементарния начин, с което стават още по-жалки и елементарни. Такива хора се хранят с клюки, с хорските проблеми, те наистина са енергийни вампири. И е характерно, че винаги има един мъж, който да ги обгрижва, за да имат време за егоцентризма си.

# 296
  • София
"Феновете" на Петя и тоест продуцентите предполагам следят социалните мрежи и форума, дано я изкарат утре. Смятам, че ще и е от полза за психичното и здраве и малко да се осафери, то не е самочувствие и грешна самооценка, не е чудо  Mr. Green

# 297
  • София
Не съм гледала представянето, но според част от думите и аз мисля, че е песента на Sia -  chandelier.
за съжаление не е тя песента. Търся песента не от визитката на Калина, а от снощния лайф, когато даваха моменти от къщата на Калина и след тях я коментираха. Ще потърся видео, но се пееше Bad girl, party girl, sad girl.

може да е това

Donna Summer - Hot Stuff Bad Girls Rolling Eyes

# 298
  • somewhere near the sea
....Но аз не искам да излиза, кефи ме поведението и.
newsm78 Кое по-точно Banghead

# 299
Катя още в първата вечер подаде ръка на Петя, като се съгласи да я откопчае от Емил. Не мисля, че е подхождала недобронамерено към Петя. Петя дали не промени стратегията след като разбра за колата?

Общи условия

Активация на акаунт