...Като чета коментарите, работата е брилянтно свършена...Аудиторията кълне, проклина, обижда, ругае и чак отправя закани как ще забие шамар в лицето на Петя Бу, само да я срещнат...

...Това се искаше...
...Понякога си мисля, че не съм в сайт за сладки, мили мамички
, а съм в Средновековието, при Светата Инквизиция...
...Чак такава неприязъм, ярост, агресия и желание за мъст, и то в женски сайт, само защото педала ББ така е решил да представи някой... 
...За всеки един там, могат да се сглобят и монтират точно толкова ужасяващи и скандални кадри и да бъде хвърлен на драгия ТЕЛЕзрител, стига хомо дружинката да си го нарочи...
...Аз пък чух, как кресливата водеща най-спокойно постави диагноза на Петя Бу...биполярно разстройство, плюс останалите насочващи, по-лесно манипулативните зрителите, обидни и грозни епитети...Е, аз не бих пропуснала да ги осъдя за това...
...Не понасям, когато стадо освирепели хиени дружно нападат една жертва...Тя винаги е беззащитна в случая...Затова и написах този коментар...Името на жертвата ми е без значение...Петя, Минка, Ганка...все ми е тая...
Кое по-точно 
. Това някакъв съд ли е, мислех, че всеки изказва мнение, къде глупаво като моето, къде по-умно, като на други потребители.
С това мъждене...
Интересно какво стана с него? Щом е готова на война...За това се искат сили