Чудна Коледа се очертава с АПРИЛЧЕ в корем на мама - тема 8

• 26 132
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Точно заради чужбинското, на мен не ми харесва Самуил. В пълен вариант името е много хубаво, но галено - Сами!?
Сега се сетих за нещо весело хихи. Едно време ходих на уроци по математика и учителката ми разказваше за неин познат, който се казва Маргарит Карамфилов и фамилията беше някакво цвете пак, но не я помня. Съответно и майката беше Цветелина или Цветна.. та колко ли е весело у тях на Цветница? Joy

# 511
  • София
Голяма шматка съм, чак днес осъзнах, че терминът ми е на третия ден от Великден. Колко хубаво!
Моите бебоци, ако бяха момичета, щяха да са Калина и Зара.

В групата на дъщеря ми в детската градина за три години се изредиха 10 или 11 Викторовци и Виктории. Само тази година са 3 Виктории и 2 или 3 Викторовци.

ПП Кажете нещо готино за четене, без значение от жанра. Подхванала съм две книги, но нещо бавно ми вървят, а кога в близките години ще имам време за четене:)

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 13:49 от Мohita

# 512
  • Sofia
Ейми и аз съм така. Все свързвам имената с хората. И така е по-трудно да се реши.  Преди много исках, ако имам момиче да е Никол. Обаче около нас имаме три познати семейства с деца, които се казват Никол.  Joy А и нещо стана прекалено популярно и се разубедих. Много ми харесва Емма, дано успееш да разубедиш половинката.
Хубавото е, че при нас се получи консенсус бързо за вариантите за женско име и съответно изборът на едно.
Аз също не искам детето да има в един ден имен ден и рожден ден.  Naughty

За ритането - не мога да преценя, ако правя нещо конкретно дали ме рита по-настоятелно  Laughing Но ми е много мило вечер като си легна и как започва да си ме поритва или сутрин като ставам до тоалетна и като се върна пак в леглото и като усетя леки ритничета  Two Hearts

# 513
 Мohita Аз чета едновременно по няколко книги, всяка за различно настроение. Сега препрочитам "На изток от рая"(много любима). Паралелно съм подхванала Тери Пратчет-" Дядо Праз", по който ме запали мъжът ми. Много ме разтоварва и има уникални попадения. Във времето, в което не искам да си давам зор, чета "Любовта трае три години" Фредерик Бегбеде.
Емма е многоооо красиво име

# 514
  • София
PoisonDaisy, бяхме вчера на лекцията за кърмене с Karina и Po3u, запознахме се и с нея Simple Smile
Аз лично си припомних основните положения, после обсъдихме на кафе и с момичетата, заедно с други женско- бременни несгоди.
Предполагам, че на ЛЛЛ лекциите ще са по-задълбочени.

О, в близката година съм планирала да чета по градинките Sunglasses

# 515
С предната бременност прочетох цялата поредица за Момичето с драконовата татуировка, и сега мислех пак да почна скандинавски автори. ОБАЧЕ - само за умрели и изчезнали дечица писали тия хора, хич не ми се чете за такива неща, особено в момента. И се отказах, май ще си запълвам времето с ръкоделие(  Wink

# 516
Какво мислите за тази паомпа         http://averoom.bg/index.php?route=product/product&path=65&product_id=1537      имате ли някакви мнения ? Много се замислям дали да си я поръчам ,но не знам дали ще ми е нужна Simple Smile

# 517
Помпата може да не ти е нужна, дори да кърмиш успешно! Затова за мен е неоправдан разход преди раждането!  Peace

# 518
Помпата може да не ти е нужна, дори да кърмиш успешно! Затова за мен е неоправдан разход преди раждането!  Peace
да именнп за това са тези колебания,тъй като мои приятелки ми казаха ,че дори в болницата им е била необходима , също така виждам че и в списъшите с необходими покупки фигурира .Допълнителен разход е и ми се иска да мина и без него . Wink

# 519
Rafi, Дара е страхотно име, много ми харесва Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?action=nameInfo;id=3937

# 520
Ами изчакай поне докито да ти даде списъка за болницата ... Аз така направих първия път!  Peace

# 521
  • София
veryy_s в частна или дръжавна ще раждаш? В частните дават помпи от тях, не знам за държавните но някъде мярках че и там дават. Най-малко избери си я и обясни на ТМ да ти я донесе

# 522
До сега съм се включвала два пъти, но ви чета от август, когато разбрах,че съм бременна  Embarassed
Исках да кажа, че в повечето случаи казват, че помпата е вероятно ненужна покупка, но аз пък с първото дете смених 3 помпи.Просто не искаше да засуче и 7 месеца цедих кърмата и давах с шише.Имайте го предвид - просто това са непредвидени неща и не се знае кое как ще се развие и от какво ще имате нужда.
Аз тръгнах да раждам с някаква евтина помпа, но като видях на къде отиват нещата си купих Медела.След това, като ми се схванаха ръцете от ръчната Медела си купих електрическа и се родих  Peace Но говорим за изцеждане по 6-7 пъти на денонощие.

# 523
Затова казвам, че за мен е неоправдан разход преди раждането!  Peace

# 524
С предната бременност прочетох цялата поредица за Момичето с драконовата татуировка

Страхотна трилогия, държи те в напрежение до последно newsm10.

Сега съм си заплюла http://www.helikon.bg/books/76/-%D0%90%D1%82%D0%BB%D0%B0%D1%81-% … D1%82_147087.html,
но съм гледала филма и не знам дали ще ме грабне.

За помпата ще взема от приятелка, щото както са писали момичетата не е ясно дали ще ти трябва.

Божана и Косара, страхотни имена Blush

Да се похваля пу пу , натрихме носа на бактерията е-коли Whistling #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт