Чудна Коледа се очертава с АПРИЛЧЕ в корем на мама - тема 8

• 26 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ей, Карина, много се смях с тези фотоси  Joy

Cvety, надявам се всичко да е наред. Стискам палци  Hug
Metlichina, бързо да се оправяш и повече почивка  Hug

vikiimm, аз имам коластра вече месец горе долу. Първо бяха капчици, сега все по-често потичам и понякога дори не се усещам. Взех да си слагам тампончета като излизам и съм на работа.

# 91
  • София

Елица,ходих миналата седмица на лекцията посветена на раждането било то нормално или секцио,не бях кой знае колко впечатлена,беше ориентирана предимно към момичетата на които ще им е за първи път...но издържах я,говориха пак и за стволовите клетки...За утре и темата не ми допада пък и няма да ходя поради факта,че не мога да издържам седнала дълго време,стягат ме контракции,та ще пропусна. ooooh!
Стискам палци по-бързо да подейства магнезият Hug

# 92
Благодаря,трябва да подейства,така сме се разбрали с него  Praynig

# 93
Името на нашата кифличка го измислихме от раз. И на двамата с ММ много ни харесва. Родителите му и двамата са с буквата М и въпреки, че първата им внучка е кръстена на тях, втората също ще носи тяхната буква. Заслужават си хората и много се зарадваха като разбраха.

# 94
  • Под кленовите дървета
еххее, имената Simple Smile

С ММ бяхме решили да е Николай още в началото. Той се роди на 5,05 и даже като ни питаха в родилното защо Николай, а не Георги, ММ им каза "ако искаше да е Георги щеше да се роди утре hahaha". И те всичките "Да бееее, вернооо" Whistling

За сега сме избрали името отпреди години за момиче - Катерина. Но ще направим и малко видоизменение, ще й дадем второ име. Тук то е неофициално, символично. И ще е френско, според където живеем. Така ще стане Катерина Марй (Catherina Marié). По-скоро споровете са ни за ортографията на името Simple Smile Не искам да си има проблем цял живот със спелуването, а ММ пък иска да запазим Бг транскрипция, въобще..т.на края компромисния вариант ще е немското изписване с K и th. В крайна сметка, тя ще си е като дребния enfant de monde така че и с немско изписване да е, какво толкова Simple Smile При всички положения ще й е уникално името и за Бг и за Канада.

По принцип съм против да се кръщава на роднини, още повече на починали. Все едно обременявам детето с чужда карма. Така го разбирам аз. и ММ Simple Smile

# 95
И ние си избрахме имена, едното е модифицирано на свекъра...само корена е общ, но цялото му име не ми допада, а за девойката -реших си сама, ще е кръстена на себе си Simple Smile аз по принцип съм против да се кръщава на някого заради кармата и за това исках да се различават имената. Баща ми и ММ са с еднакви имена и някак си не ми се връзва. Иначе бях измислила суперско име, много ми харесва, но ММ каза, че горкото дете ще се измъчи да си пише името в училище с толкова букви. То и аз съм с дълго и не ми е пречило, нооо разсъждавам.

# 96
Giada, със сигурност скоро ще си влезе в нормите Wink  Hug

# 97
За нас решението за име беше много лесно.Двамата дядовци са адаши и женския вариант на името ни харесва,затова дори и не сме го обсъждали.
А относно,това колко тежи бебето,аз съм в 21г.с и е само 300гр. вие направо ме шашнахте с тея грамажи,макар че и аз откакто съм забременяла съм само 3 кг.отгоре

# 98
  • Пловдив
Pepit0 в процеса на чуденка и изчитане на сумати имена, ако знаеш какви доводи чух от мъжо  #Crazy чак се чудя от къде ги измисляше по толкова хаха, ама на края се ядосах и аз му говорих глупости. Въпроса е да има мир на края Wink
Да ви попитам - мислили ли сте как ще обличате бебетата на изписването? От одеве седя и се чудя.. аз вървя даже по към началото на април-края на март, а тогава е "особено" времето  Joy Гледах одеалца, портове, плюшени, неплюшени неща.. та на края реших да си питам тук  Simple Smile

# 99
Всички ли сте напазарували вече. Учудвам се ( не че има нещо лошо), аз още нищо не съм купувала, ние още къща обзавеждаме и чак към март месец мисля да пазарувам кошарка и т.н. За дрешки сигурно като почнат намаленията след празниците ще се обурудвам с това онова.

Шльоки Плоки аз не мисля да купувам дебели дрехи, имам чувалче за количката пухено и ще го мушкам в него, ако е по-топло само с одеалце и самото покривало на количката, на зимния кош.

http://www.stokke.com/GBR/en-gb/w/accessories/1773.html        

http://www.stokke.com/GBR/en-gb/w/accessories/1828.html

# 100
А относно,това колко тежи бебето,аз съм в 21г.с и е само 300гр. вие направо ме шашнахте с тея грамажи,макар че и аз откакто съм забременяла съм само 3 кг.отгоре

Ами аз точно затова съм се ошашкала толкова. В моя род раждаме големи бебета, а после израстваме дребнички! Ама чак толкова...и коремът си ми е голям вече, 9 кила съм качила... Миринда, дано си права! Мацето май предполжи, че ову-то ми може да не е точно, ама си е. Този път стриктно следих и помнех всички важни дати!

# 101
Не се шашкай, назад писах, че моето кюфтенце в края на 21 седмица е 530 грама. На доктора въобще не му се стори много, даже каза, че в началото на януари трябва да е над кило. Явно от тук нататък ще растат много бързо Simple Smile

# 102
  • Под кленовите дървета
Момичета това са само ориентировъчни грамчета, показания на видеозона и по видеозона. Не се шашкайте така Simple Smile

Гайда, виждам, че и ти вървиш напред с килата като мен Blush

# 103
Привет мами и от мен! Първото ми дете го кръстих буквално на баща ми. Бях решила, ако имам второ да е на майка ми, но таткото иска да е кръстено на него.Не е много срещано тук детето да се казва като баща си, но немога да изляза наглава и се предадох вече ooooh!Малкия пък се сърди и казва, че иска бебето да е кръстено на него. Е, рекох това пък вече, ако го направим ще сме уникални-пълна липса на въображение и две деца с еднакви имена! Joy Joy Joy

# 104
  • София

Ами аз точно затова съм се ошашкала толкова. В моя род раждаме големи бебета, а после израстваме дребнички! Ама чак толкова...и коремът си ми е голям вече, 9 кила съм качила... Миринда, дано си права! Мацето май предполжи, че ову-то ми може да не е точно, ама си е. Този път стриктно следих и помнех всички важни дати!

Щом кр. захар си е добре радвай се и свиркай и купувай по големи дрешки от сега  Hug

Аз пък имам чувство че корема не ми расте, нямам оправия, да идва понеделник да се ходи на лекар, последните дни до преглед са ми най трудни Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт