Чудна Коледа се очертава с АПРИЛЧЕ в корем на мама - тема 8

• 26 126
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
megimagi На мен също ми харесва името Божана. Най-важното е на вас да ви харесва.  Hug
Giada, анкетата излиза като приключена и не мога да въведа отговор.

# 481
megimagi на ме лично много  ми харесва Божана!
Маце, Божидара и на мен ми бе фаворит за момиче. Чудесно име.
 Последните дни и аз имам съмнение за името,което избрахме, все си мисля: "Ами ако има по-подходящо?" Бяхме се спряли на Антон. Но ми харесва и Петър, и МАртин(май не толкова). Оффф драма  Joy Joy
 Относно килата- 10 отгоре,с ограниченията. Бях взела да ставам вечер от глад и да ям овесена бисквита(или 2-3). Сега като ме присвие стомаха, пия само мляко,но килата,които качвам си остават същите. НО се чувствам добре, не ми тежат,нямам и усложнения от тях-напротив,кръвното дори и при доки е 103 на 75(преди от стрес при него нали веднъж бе стигали 160).

# 482
Момичета, май не мога да коригирам анкетата в тази тема. Може да остане за другата тема. Ако имам успех, ще забележите  Simple Smile

# 483
  • София
kalitarka и двете са страхотни имена, християнски с голями празници, особено Петър. Аз сега гледах и Борил ми се вижда много хубаво име  Rolling Eyes Божидара и Косара ще са вторите нали? Аз съм си казала още сега, ако не отиваме на трето хихи. Една колежка ония ден ми расказваше има две момиченца как е записала едната на балет  Embarassed Heart Eyes и и купила Туту  Blush и как се карали двечките, голямата викала "Не съм ти вече кака" а малката" "Какооо моля те бъди ми приятелка" толкова сладкооо  Crazy

Giada не се притеснявай, са ще изпиша тази тема  Joy

# 484
  • Бургас
Нашето мъжко беше Петър. Не можахме да го ползваме Simple Smile

# 485
Ауу, Косара ми е много любимо име! Но когато стана ясно, че ще имаме момиче, изведнъж осъзнахме, че някак не пасва на семейството ни. Нямам обяснение, но просто изведнъж изскочи друго име, пак с буквата К, и някакси го възприехме. И в предната отчетна повечето имена бяха традиционни, а Косара е и леко архаично, аз харесвам тази тенденция. Все пак сме българи и като някакво противодействие на навлизащата западна култура се обръщаме все повече към традициите.

Маце, на мен Борис ми харесва повече от Борил, но това си е мое усещане. Боян е подобно.
Като гледам, за половин седмица и темата преполовихме - до 40 седмица, 40 теми ще ударим ли?  Mr. Green

# 486
  • София
Аз пък не съм българка а страшно много ми харесват българските имена, майка ми хич не одобрява името дето сме си избрали, много и е българско ама на мен хич не ми пука.  Sunglasses

Борил ми е много нестандартно, Борис е много хубаво но много често срещано. Боян се казва братовчед ми  Heart Eyes много е хубаво това име. Отсега ви казвам не си кръщавайте момче Мартин, в офиса имаме до момента 6 Мартиновци  #Crazy

Ще ги изпишем според мен, само да излезнем в 45 дневния  bowuu

# 487
  • Перник
Megimagi, и на мен много ми харесва Божана, даже бях решила ако бебето е момиче така да се казва. 😉
 И аз се присъединявам към любителките на сладкото, но напоследък гледам да се ограничавам, че кантарът не прощава  ooooh!  Кръвното ми е 90/60, но от сладкото не ми се вдига, единственото спасение за мен е студена вода и айрян със сол.
Снощи случайно попаднах в нета на предаването "такъв е животът" - да бъдеш родител, колко изревах не е истина, но ми е много интересно и не мога да спра да го гледам.  Crazy

# 488
  • Sofia
На мен ми харесват и трите и Борис, Борил и Боян. Иначе за Мартин - май наистина си е доста често срещано  Joy Александър също много ми харесва, ама всеки втори е Александър  Laughing
Giada, изобщо няма да се учудя. Ние май сме една от най-активните групички Joy   Hug

# 489
Добро утро, момичета  Hug
Радвам се, че не съм само аз с вълчия глад за сладки работи. Само че при мен няма 1-2 блокчета...както каза Рози на четири хапки ми е цял шоколад. Сигурно ако се напъна и на две ще го смотам  Joy
Вчера ви четох за прималяването и си мислех как не ми се е случвало. Е..случи ми се точно преди половин час ooooh! Имах чувството, че ще умра ама буквално. Едва се завлякох до банята да си наплискам лицето с вода и щях да се обаждам на ММ да се връща от работа, че умирам  ooooh! Беше само за 2-3 минути и после взе да ми минава. Обаче ушите ми бучаха вероятно 5-10 минути след случката. И да ви кажа не е от кръвното, нещо друго има  newsm78 Аз съм си по принцип с ниско кръвно и досега не ми се е случвало. Измерих го точно след случката и беше 100/60, което смятам за нормално.
За хемоглобина - моят е 109 и от месец съм на желязо  newsm78
welinity това което си описала не ми прилича на контракция, сигурно е било нещо друго. Не бих оприличила усещането при контракция с дране. Дано да не се повтарят такива неприятни усещания.
Момичета вчера докато си преглеждах купищата рекламни брошури и списания, които ми дадоха на Бебемания попаднах на това:
http://averoom.bg/index.php?route=information/news/news&news_id=1
Имам го и на хартия. Вероятно повечето от вас вече си имат списъчета за пазаруване, но този като го прегледах ми се стори доста компактен, без да е излишно раздут. Може да е полезен на някоя мама. Аз докато си правех моя списък прегледах доста такива в интернет, във всички имаше купища излишни неща (поне според мен), така че в крайна сметка и с помощта на сестра ми съставих свой собствен.
За щъркелчетата - аз съм се отчела още от 12 г.с и щъркелчетата не се промениха - едно синьо и едно розово  Heart Eyes
За имената, моля ви не ме убивайте - Божана не ми харесва. Но пък моето мнение не е релевантно  Peace Меги детенцето си е ваше, дайте му име което ви харесва на вас. Винаги ще има такива, на които името ще им харесва и такива на които няма да им харесва.
Иначе Косара е много хубаво  Heart Eyes
За момченца аз май си падам по едни от най-разпространените имена - Мартин, Калоян, Кристиан, Александър, Даниел, Никола. Боян ми беше едно от фаворитите за момченце. Но всички бяха задраскани от таткото и в крайна сметка измислихме друго име  Blush Ще кажа като се родят  Wink

# 490
  • София
На мен Божана ми харесва, честно.

Борил също, както и Боил. И аз харесвам старите имена, макар засега да съм се спряла на малко по-съвременни. Иначе като резервни варианти за момче ми стоят още Пресиян, Преслав, Боил, Самуил. Чудя се за Калоян, защото е мн популярно, но то и едното от тези, на които съм се спряла, е сред популярните.

Като сме подхванали пак тази тема - я кажете честно харесва ли ви Калин? На мен да, но дали не звучи много женствено?

kalitarka, и трите ви имена ми допадат:) Определено не харесвам чуждите имена от типа на Майкъл, Джулия и пр. както за момчета, така и за момичета. Дано не засегнах някого!

# 491
  • Бургас
Мохита, при все че аз съм Калина,не ми харесва Калин.

# 492
  • Пловдив
И аз харесвам Божана.
Борил ми е един от фаворитите и определено ми по допада от Боил, а за Пресиян какви истории имах #Crazy хич не ми харесва на мен това име, а на таткото му бяха вкарали мухата за него.. ужас. Хубаво, че му мина  Grinning
Калин ми харесва и в мъжки и женски вариант. Не ми звучи женствено. Дори ми беше едно от имената в списъка ама ми го задраскаха Thinking

# 493
 JoyКато се сетя каква борба падна за тези имена вкъщи. Мъжо отсече- ще се казва Антон като мен и аз в началото се съгласих. Обаче после започнах да чета, че не било хубаво така на тебе си да го кръщаваш, не че това бе е разубедило, но ако е нещо по-различно ще е по-добре. И като почна с едни предложения- Антъни, Антонио, Джеймс ,Хенри JoyАми не ми харесва Адам Антонов или факта, че едното ми дете ще е с българско име, а другото с чуждо. За момиче бях избрала Аделина или Николина. Накрая се спряхме на Адриан. Засега. Laughing

# 494
Благодаря ви момичета  Hug Май успяхте да ми разсеете съмненията. Косара ми е едно от любимите имена, но около нас вече има няколко момиченца с това име и за това го зачеркнахме. Борил си го избрахме като резервно за момченце, за всеки случай  Joy Името Калин някакси ми харесва, въпреки че с никой конкретно не го свързвам.
Ние с ММ тъкмо се скъсахме от смях защото госпожицата реташе като за световно, та чак цялото ми шкембе се мърдаше. За първи път ни беше да я видим такава палава.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт