Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 45 136
  • 936
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Книжката на Крокотак е страхотна, аз направо втори път ще я купя по-нататък. А и в сайта има чудни неща и непрекъснато разпечатвам, не мога да насмогна - само тая вечер е оцветила с боички една принцеса, апликира едно цвете и направи едно джудже от ролка тоалетна хартия.

Сетила съм се за Касита, дали е добре?

# 346
  • София
Я, Касита! Вярно не съм я виждала от седмици. Защо да не е добре, споделяла ли е нещо притеснително, не си спомням?

# 347
Ок си е Касита. Peace

# 348
Леле момичета нямам време да дойда да ви "видя", ама ви изчетох, щото ми липсвахте. И по ред на номерата:

Много прегръдки за всички сдухли  Hug Ще ви заразя с коледно настроение пък, ама не с онова изкуственото тип да се наблъскаме в мола, нееее Мъри в мол по Коледа на влиза  Laughing

Ванини, цял ден ще съм със стиснати палци, за да ни зарадваш мноооооого с най-хубавата новина!  Heart Eyes

.... и кой предложи да се напием? Днес след третата оперативка за деня си сипах голяма чаша шприц, дръннах я на екс и на погледите тип  Shocked им заявих, че нема начин иначе. След 10 минути единия шеф дойде с бутилка уиски, бутилка водка, буркан кисели краставички и доматен сок и вика "И аз ше работя така, да седна при тебе освен"  Crazy Ми така де... и сега си допивам по домашно му, кво да се прави.

Нали съм ви казвала, колко обичам да си говоря с вас тук, даже по-често си говоря с вас, отколкото с приятелките  Flutter

# 349
  • София
Ванини,  fingerscrossed fingerscrossed

Тези дни не съм се разписвала. Цвети26  също не се е разписвала скоро, или греша newsm78 липсват ми постовете й.

Аз коледно настроение за момента нямам.
Ех, момичета, как хубаво му става на човек, като знае, че още някои го мисли с добро!  Heart Eyes отварям темата и попадам на твоя пост, много ми стана едно такова...  Hug 
Имам ужасно много работа и хич не успявам за нищо. Утре и в петък пак ще пътувам и вече ще лудна вероятно  Crazy
Наминавам да ви хвърлям по едно око като ми остане време и другата седмица вече повече-коледната почивка ще я започна по-рано.

# 350
Благодаря, момичета  Hug , ще имам нужда от палци. А като си говорите за събиране с напиване - бройте ме и мен. Как ми се пие едно вино, ако знаете... Няколко пъти пих бира, ама безалкохолна.

# 351
  • Euskal Herria
Е, и виртуално става:

Мезето от тези, дето го направиха  Grinning

# 352
  • София
Аууу, Мър, как ми се допи ледена водка с кисели краставички  Laughing Не съм пила водка сигурно десетина години, откъде сега. Ще взема да взема за НГ, че мъжа ми много обича сельодка и всякакви пушени рибоци и ше се одрънкаме с водка дружно  hahaha

# 353
Аууу, Мър, как ми се допи ледена водка с кисели краставички  Laughing Не съм пила водка сигурно десетина години, откъде сега. Ще взема да взема за НГ, че мъжа ми много обича сельодка и всякакви пушени рибоци и ше се одрънкаме с водка дружно  hahaha

Ама знаеш ли, че водка и аз от десетина години не съм пила, ама ще се замисля и аз... + буркан краставички де, то иначе егаси водката!

Мале снощи какъв цирк, до 10 ч. бяхме на имен ден на зълва ми (какво звучно название  Tired) и като си тръгвахме поеехме малко по-странен маршрут и се озовахме по пътя за Копитото - нагоре като магистрала, кола до кола и по-скоро БМВ до БМВ. Сняг, заснежено яко по пътя и много голяма мъгла, а мен така ме е шубе, викам му обръщай, защото тука има чупакабра, а той ми се подиграва, спря на едно място и изчезна на някъде и аз като ревнах по моя начин - глас, сълзи и сополи докато не се появи, аз му казвам, че мислех (и наистина го мислех  Shocked), че го отвлече нещо страшно, той майтап си прави  Thinking

Пък днеска имахме една среща с чужденци и единият французин - мале нищо не му разбрах от инглиша, ега е е говорил важни неща, кимах там, карах на фантазия какво ми говори, добре че единия (с водката и краставичките) му бил свикнал та го е разбрал в цялост  Crazy Ма няма такъв инглиш, честно!

# 354

Бърди, за тебе!  bouquet

# 355
Водка не харесвам,  но с хайвер и пушена риба бих я пила.

Изненадах се....за няколко часа чета към 200стр. книга.  На хартия нямам спомен за чак толкова бързо четене.
Май ще трябва да си сложа меюл бокс...книги които искам все ги няма свободно.

Лиляна,  ти твоите от къде теглиш, или си с програмата?

# 356
Попрехвърлих ви набързо.
Ванини-стиснати палци и от мен. Praynig Hug
Аз съм болна. Носа ми е запушен и чак съзли ми текат. Имам си и очила вече. Детето не ме хареса много.
И за капак си ударих същия лакът на същото място от една закачалка. Sick Много ме боли. Това като капак на всичко. Crossing Arms ПОсле и една майка на детето от училището ме ядоса малко.  Което ме подсеща да ви питам: подарявате ли нещо на учителките за Коледа? И ,ако да, какво? Благодаря,че ме изслушахте.  bouquet

# 357
Хайде и от мен мезето.Само ,че от миналогодишното,новото си го чакам  Crossing Arms

# 358
Нищо няма да подаряваме организирано.
А и към много разочарована...никакво тържество няма да имат децата...дори по едно стихче само да бяха репетирали да кажат за 20мин. , но не.
За сравнение миналата година в училище с 90% ромски деца, учителката в предучилищната направи уникално тържество с 15деца, и продължи 40-50мин. Всички бяха страхотни. Играха сценка, пяха, танцуваха...

# 359
Ние ще имаме тържество. Учителките са се постарали. Нещо като театър ще бъде. Всяко дете си има и роля, и костюм, и реплики. Отделно намерих дядо Коледа да им раздаде подаръци. Ще получат и по нещо дребно от учителките.

Общи условия

Активация на акаунт