Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 45 208
  • 936
  •   1
Отговори
# 795
Звучи направо зловещо...

# 796
  • HH
Точно тези райони във вътрешността имах в предвид. То в Австралия май основно хората живеят на крайбрежието.

# 797
Даун,а как се заминава за страна като Австралия Rolling Eyes Т.е. какви документи се искат-визи?

п.п. Много ми е интересно някой да рязказва за "друтите светове"...кое как е уредено Simple Smile

Има официална процедура по т.нар. точкова система. Кандидатства се на база на възраст, стаж, образование и език. Информация има на www.immi.gov.au. Ne e lesno, osobeno sega, kogato move[ da zamine[ na wsqkyde w Ewropa.
Иначе, Австралия си е едно много уредено и цивилизовано място.
Сега сме в криза, но то къде ли я няма. Ако си дошъл легално имаш големи шансове за добра работа, макар че пазарът в момента е в стагнация.

# 798
  • Пловдив
 Peace
Т.е. като в Канада или...подобно.И аз така си мислех.

# 799
Peace
Т.е. като в Канада или...подобно.И аз така си мислех.

Да, подобна е на Канадската система. Има и варианти за работна виза, но аз нямам набюдения там.

# 800
  • София
Ура! Приключих с покупките на коледни подаръци! Сега ще трябва тайничко да ги промъкна вкъщи и да ги опаковам докато дребосъчко спи. Ето това ще се прави понеделник и вторник.
Късно дойде съвета за футболистките прически, вече бяхме излезли, но все пак благодаря, Янечек. След месец-два ще влезе в употреба. Ако не те затруднява метни 2-3 имена на актуални футболни величия с вървежни прически, че хич ме ням в тази област Praynig

# 801
  • югозапад, под "Марков камък"
Ура , свърши купона на осемгодишните диванета! Аз съм изморена до край, но важното е, че децата се забавляваха. Сега си сипвам едно червено винце е Ви казвам "Наздраве".

# 802
Здравейте, изпуснах ви, но достъпа ми е забранен. Ще мога да се присъединявам към вас само събота и неделя.

# 803
  • София :(
     Искам да кажа, че никак не завиждам на колегите във вашите градини. Ние си имахме 30+ деца днес, та поне знаехме защо сме на работа. Всъщност даже се изненадах, че са толкова малко...
    И да си кажа още, че всеки ден си ви чета с огромно удоволствие.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 18:18 от mimensita

# 804
Onna, заповядай прически:
1
2 - моят син се стриже така и много му отива
3 - тази също сме я пробвали
4
5

# 805
  • Ланкър, планините Овнерог
Добра ви вечер.
Тази вечер ме чака "Коледен" бар. Шефът преценил така да ни забавлява тази година. Само, дето ще излизам, когато нормалните хора си лягат  Crazy

# 806
  • София
Благодаря, Янечек!  Hug

# 807
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не ви виждам никовете. Защо? И понеже още не ви познавам много-много, не знам кой какво пише.

Но, Даун, май се отказвам от осиновяването - много далече, бе!

Това с бременната кукла и принадлежащите допълнения направо ме втрещи - нужно ли чак толкова реалистично да е всичко в детската игра newsm78

Ето ви новото начало на Медената питка ( току-що го четох на малкия) : "Замесила бабата питката, изпържила я, намазала я с мед и я сложила на прозореца да изстива."

Представете си с колко "внимание" ги правят тези книжки - едва ли има човек, който да не знае, че питките се пекат, не се пържат...

# 808
Далече е, но се преживява полета. Въпрос на количество алкохол е Wink

# 809
Абе каквото и да си говорим, тук сте се събрали мацки в един затворен кръг и я някоя ви хареса, инцидентно списваща, я не.
Аз се отписвам де. Не че на някой му пука.

Общи условия

Активация на акаунт