Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 45 202
  • 936
  •   1
Отговори
# 810
Премръзнах в софийските мъгли.
Освен това съвсем се губя  и в  мъглата на едно витиевато говорене, а  ако всичко е наред , това ще продължи дългичко...
svetal4o27 , това ще е някоя мекица, намазана с мед.
Още не съм купила подаръка на малкия ми син за коледното тържество в детската градина. А тържеството е в четвъртък и трябва да действам по-бързо. Миналата събота бях само с брат му на пазар и обясних, че ще вземем подаръка , но не трябва да му казва. Понеже и големият още вярва в дядо Коледа, казах, че в детските градини е ясно, че идват фалшиви, защото не може да има толкова много и т.н, и т.н Той обаче не ми разреши да мамя брат му и ме отряза, че няма да участва в лъжи.  Ако искам да купувам и да крия, но поне да не е пред него.
Не знам как ще реагира, ако разбере, че и за вкъщи ние купуваме подаръците. И лъжем и двамата.

# 811
Явно съм изпуснала доста. Опитвам се да следя вашите преживявания, но в тези работни дни ми беше трудно.
Радвам се за всички, които са украсили елха и са готови с подаръците.
Аз тази година май поръчах всички подаръци on-line.
Надявам се хората, за които са предназначени, да останат доволни.
Единствено аз не знам какво искам...
В календара ми стои задача 'писмо до дядо Коледа', но не знам какво да му напиша  newsm78

Дари П, защо напускаш? Какво се е случило?

# 812
  • София
Ох, какво ми дойде до главата. Дъщеря ми ми сервира, че на спектакъла другата седмица трябва да е с блестящ грим. Признавам си, че нямам никакъв опит със сценичния грим. Идея нямам до каква степен трябва да бъде гримирана. Не искам детето да заприлича на малолетна шантонерка.  Mr. Green Явно ще трябва да се допитам до треньорката или както там се казва на учителката по танци.

Днес за малко да изпищя от радост, когато видях плакатите с балет Тодес. Обожавам ги и всяка година ходим на спектакъла им в НДК. Другата седмица отивам за билети, като този път мъжът ми категорично отказа да идва с мен и Кати, така че майка ми ще е третият печеливш.  Grinning

# 813
Аз дали за пореден път не осъзнах, че всяко зло е за добро? Махаме с ръка и действаме, но съдът няма да се размине, не и този път - с мен се размина, щото съм много ларж, но втори път, от същия човек - е вече трябва да сме олигофрени  Peace

Още малко и ще дойде майстора за печката, йейййй и ще направя едни бонбони с кокос и кондензирано мляко, а и един шоколад ще направя и утре ще видим каква муза ще ми дойде  Twisted Evil

# 814
Явно ще трябва да се допитам до треньорката или както там се казва на учителката по танци.

tonkabonka  Ако е в ансамбъл е хубаво да са гримирани в еднакви цветове. Нашите една майка им прави опашките, друга прави коковете и трета ги гримира еднакво, четвърта бетонира косата с лак.

# 815
  • София
Силве, не е ансамбъл точно, а модерен балет. И според мен е редно да бъдат гримирани еднакво, а не кой както намери за добре.

# 816
  • Пловдив
Мър,така и не успях да разбера какво лошо ти се е случило... Rolling Eyes или...не е лошо.

И къв е тоя майстор дето по нощите печка ще ремонтира,а Laughing

# 817
Силве, не е ансамбъл точно, а модерен балет. И според мен е редно да бъдат гримирани еднакво, а не кой както намери за добре.
Пак са няколко момичета. Не изглежда много добре, ако едно е със син грим, друго с лилав, трето с розов. Майката която гримира при нас го прави перфектно. Гримът е прекалено силен гледан отблизо, но отдалеч е страхотно.
Скрит текст:

# 818
  • HH
Абе каквото и да си говорим, тук сте се събрали мацки в един затворен кръг и я някоя ви хареса, инцидентно списваща, я не.
Аз се отписвам де. Не че на някой му пука.

Дари и после се чудиш защо те имаше в онези категории на номинациите. Не мога да разбера защо така отчаяно търсиш вниманието на група непознати. До ден днешен съм сигурна, че онази твоя "депресия" и историята с хапчетата бяха пореден опит за внимание. Е тогава постигна ефект, но с кофти последствия.

Тонка, може би хореограф? Нашата учителка по народни танци си ни е и хореограф.

# 819
Момичета, започвам ад се разболявам, казвайте цярове да пресека нещата, че утре имаме банкет, настроена съм за танци и купон, а не за лежане с червен нос:)))

# 820
На мен винаги ми помага Нурофен стоп колд. Взимам първо две хапчета и после през 4 часа по едно. Винаги ме пресича.

# 821
Мен ме оправиха прахчета Колдрекс. Peace Макар да закъснях с лечението, пак бързо ме пресече. Само дето сега се разхождам с херпес на устата. Но той е в резултат на настинката, не на Колдрекс-а. Laughing Сега се мажа усилено,че другата събота и ние сме на Коледно парти. Flutter
П.П. Ванини- как си?  Hug

# 822
Мерида, мисля, че съм добре, но корема ми е още доста надут, което значи, че има вода. Иначе се чувствам добре. В понеделник съм на преглед и ще разбера, дали най-накрая мога да се прибера в къщи. По цял ден лежа и ми е доста неудобно вече от снаха ми. Тя готви, слага, вдига, а аз не съм свикнала така. В стаята, в която съм е студено и има една духалка, която гледам да не пускам много, за да не ги отежнявам и от към разходи. Те не са казали нищо, ама аз съм такъв човек, че все гледам страната на другия.

# 823
Вани, почнах Нурофена и прахчета имам или ще дойде в повече?
И седя пред тоя гардероб, уж закачалките пълни, а нямам нищо подходящо да облека! Ще правя коледна чистка пак, затрупала съм се с неща, които не нося, ама съм купила щото са били изгодни например:)

# 824
Жаки, не съм сигурна дали може да пиеш и двете. Прочети какво съдържат. Лекар ми беше казал, че ако и двете съдържат парацетамол, не се пият заедно. Мисля, че така беше.
С гардероба имам същия проблем. Няма място в къщи от дрехи и съответно нямам какво да облека. Само боклуци, както казваш, купени изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт