"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 078
  • 750
  •   1
Отговори
# 90

Joe Cocker - Unforgiven

Вечна му памет! Джо Кокър ще остане в сърцата на милиони хора и в моето!  bouquet

# 91
Добро утро! Hug

Аз ли съм най-ранобудната в последния предколеден ден? Joy Joy Joy
Да сложа кафенцето:

На всички момичета в темата пожелавам весела Коледа, много настроение, уют и....подаръци! Peace

# 92
Жу Hug, ти ли питаше дали Ибрахим е още в САЩ?

Дядо Коледа изглежда предварително ти изпълнява желанието Heart Eyes

нова фотка от Калифорния, Лос Анджелис

# 93
Здравейте!
Весели празници за всички в темата!
Здраве и повече добри моменти с хората до вас! Close-mas:

Понеже не съм писала до момента в темата- Марги съм, приятно ми е!   friendship
Бих искала да споделя няколко думи за сериала "Милост"-видях, че е добавен към заглавието на темата.

Иначе, изгледала съм и Иффет- интересна история, но трудна за гледане/поне за мен/ и уви с тъжен, а и някак незаслужен за героите и страданията им финал.
Дениз Чакър- невероятна, още в "Листопад" ми допадна макар и в ролята на "лошата" в историята. Гледала съм я и в един игрален нейн филм-та, определено е актриса с потенциал и възможности да интерпретира героините си. Имах своите трудности при възприемане на героя на Ибрахим-Джемил, не само заради характер, нрав и поведение, а и чисто визуално. Просто мустаците са ми голяма бариера за харесване. newsm78 Joy
Но играта му бе на ниво, поне за мен като зрител. Много приятно ме изненада сега в "Милост" където и визията му ми помогна да го харесам на мига. Heart Eyes
Та за сериала "Милост"-заинтригуваме още с първите еп. по БТВ, не издържах/нетърпелива съм си/ и го изгледах с руски субтитри.
Ами впечатлена съм...първо от историята, умело съчетание на драма и комедия,  в един момент си в шок и ужас от това което се случва с героите, а в следващ вече се подсмихваш с приятно чувство. Има баланс и добра връзка между моментите на "преди" и "сега", та нямаше объркване във времето на случките.
Децата артисти-великолепна игра, толкова истински, усетих макар и като зрител всяко чувсто и емоция.
За Йозгю Намал- просто прибавих още една доза харесване, гледала съм я в '"Долината на вълците" и още от там ми хареса много. А като Нарин-невероятна, героинята й ми е много на сърце. Heart Eyes
Другата приятна изненада е Бурчин, за нея признавам имах предубеждения под влияние на това, че е съпруга на М. Й. М/май вече не е...а може и да греша  newsm78/
Така се бе вживяла в ролята си, че беше истинско удоволствие да я гледам.
Невероятна е и вече е сред любимите ми актриси. Heart Eyes

Нямах възможност да погледна назад по страничките на темата има ли коментари за сериала, за еп. които се излъчват в момента по БТВ, но ако има и ако позволите бих се включила с това-онова и от мен като зрител.

Ще следя темата, определено. Hug
Още веджъж- хубави празници за всички! santa2

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 15:36 от margita9

# 94
В навечерието на Коледните празници, добре дошла сред нас, Марги Hug
В тази тема гледахме Мерхамет преди година, с много мъка и труд, защото нямаше и бг-превод, всеки помагаше кой с каквото може Joy Joy Joy По-късно сериалът започна да се превежда във Вики.ком, а сега вече го дават и по българската тв.
Има мнОоого изписани теми за Милост тук, но ще трябва да се върнеш назад да четеш, ако ти е интересно newsm78
Не пречи обаче да коментираш и сега нещата, които те вълнуват, някои момичета тук го гледат за втори път Heart Eyes
Мисля, че в мамата има още една тема за сериала, на момичета, които сега го гледат по тв newsm78 Погледни и там Simple Smile
Ние коментираме вече разнопосочно...кой какво гледа, какво го е впечатлило и т.н. Да не говорим, че изобщо не сме на едно мнение за различните актьори Joy Joy Joy Joy Joy Но тук цари разбирателство и добронамереност Heart Eyes Ибрахим Челиккол аз го харесвам /също не винаги/, но мисля, че до "изпитан" актьор от класа трябва още да се учи Wink
Скрит текст:
..и да, Бурчин Т. и Мурат Й. са разведени

това не е снимка от Милост, а от Иффет, както забелязваш Peace

# 95
lia-martin, благодаря, добре съм ви заварила! Hug

Да, видях, че има тема за сериала, но за съжаление/мое разбира се/ не е активна от 12.12.
Навярно няма интерес, но и няма как, щом така стоят нещата...каквото-такова.
За снимката...не разбрах точно какво имаш в предвид ...мисля, че е от сериала "Милост".

Ще погледна назад в темите щом има коментари за сериала, благодаря, че поясни. Hug
Ще следя темата и ако има нещо сега от някой ще се включвам с удоволствие.
Благодаря още веднъж за добрите думи и за отворените врати на темата!  bouquet

Спокойна вечер и до скоро! Hug Close-mas:

# 96
......
За снимката...не разбрах точно какво имаш в предвид ...мисля, че е от сериала "Милост".

Просто ти написах, че слагам снимка от Иффет /въпреки че ти основно си писала за Мерхамет/ Heart Eyes
Но сега слагам за компенсация и снимка от Мерхамет Joy Joy Joy

# 97

......

Просто ти написах, че слагам снимка от Иффет /въпреки че ти основно си писала за Мерхамет/ Heart Eyes
Но сега слагам за компенсация и снимка от Мерхамет Joy Joy Joy

lia-martin,  Hug
Разбрах сега мисълта ти за снимката. Peace
Хубава вечер отново!  Close-mas:

# 98
Здравей, margita9! Hug

Аз гледам "Милост" за пръв път и го харесвам.  Peace Продължавам да го гледам по Бтв, въпреки че за Коледа и Нова година го спряха.  #Crazy Надявам се след празниците отново да го пуснат. Определно ми липсва. Sad

Ибрахимчо го харесвам отдавна като визия (нямам проблем с мустаците, мъжът ми е и с брада  Laughing) - като актьор ми е все още слаб и неопитен - личи си, че няма школа. Той е от манекените в турското кино... Rolling Eyes Дано с течение на времето стане по-добър. Peace Възможно е да е в САЩ за някой актьорски курс, а може би... да си  купи куче и оттам  Joy Joy Joy (това е за Лиа!)

Но за Йозгю Намал нямам съмнения - много е добра.  Hug Напоследък гледах с нея игралния филм "Блаженство" (Mutluluk) - от 2003 г- играе превъзходно!   bouquet Препоръчвам ти го! Peace

На всички в тази тема -

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 99
Бременността на Йозгю Намал напредва Peace

Всичко да мине добре! Не само, че играе отлично, но е и голяма сладурана Heart Eyes Има нещо във физиономията й, което ми напомня на клоун в цирка, сякаш е готова винаги да пусне една широка усмивка Heart Eyes Аз си я харесвам, защото в драматични роли, изпълнени от нея, хич не ми е до смях newsm78

# 100
Здравейте! Hug Hug Hug
Саше хубава тема си пуснала, а времето ми напомня за раждането на малката принцеска. Пусна темата и замина в родилния дом...сякаш беше вчера, нали?
Да ви е жива и здрава с баткото! Нека ви радват !

Лиа добре поддържаш темата, следиш изкъсо Ибрахим hahaha та чак от Калифорния има снимки .Ей обича човека да се образова, Mr. Greenда се развива,няма само манекен да го раздава.Току виж стане Холивудска звезда hahaha hahaha ама трябва освен дебели книги и талант.
В Мерхамет определено ме дразни на моменти, но се опитвам да го оправдавам,че ролята е такава Laughing
Жу, мисля същото като теб за Ибрахим  Peace
Марги, добре дошла в темата.Това е точно темата за Мерхамет, наред с останалите коментари. Започнах да пиша тук точно с началото на сериала. Имам хубави преживявания при онлайн гледането, а и след това с преводите и подсказките на момичетата.  Йозге наистина играе добре.  Бурчин в образа на Дениз е добра,много добра, а с Мустафа/ Сермет са  добър тандем,удоволствие за зрителя.
Клю прочетох ,че си болна. Дано вече си по-добре, а надявам се  вече здрава.

Ени, изоставих гледането по БТВ, Подлите камериерки по Нова ме завладяха.Току виж съм научила някой по-така номер ....от тях
Joy Joy Joy Joy

Коледата  е хубав повод за много добри неща, но защо ли се сещаме само за тях сега.
Станахме хора които искаме ,а по- малко даваме. Знаем какво е правилно и въпреки това го правим неправилно. Вървят репортажи за този или онзи, за млада или възрастна жена с определена съдба по многото ТВ канали,а защо ли не ги виждаме в делника. Ангелите не са само на Коледа, Ангелите светят през цялата година...но  кой да ги види или познае. Малко са хората,които гледат и виждат.
Селата опустяват, градовете намаляват ....и какво от това , сякаш гледам фантастика с отчайваща статистика..... за съжаление е  реала.
Починете си, отдъхнете, насладете се на близките, че идва Нова година , а след нея всичкото тръгва от старата, и дано е за по-добро. Надявам се , но вече не вярвам .... едва ли!

Хубава вечер!

# 101
Ели Hug, каква е тази меланхолия, която те е налегнала? newsm78 Дали не е точно от Коледните празници? newsm78

Толкова си потънала в мисли, че явно не си видяла, че Жу и аз сме на едно мнение Joy Joy Joy...а ти мен ме  "порицаваш" rotfImbo rotfImbo rotfImbo, а пишеш, че мнението ти за Ибрахим се покрива с това на Жу Hug Shocked

Пожелавам ти празниците за теб да минат неочаквано красиво и вълнуващо и много весело Peace И въобще за всички ни! Peace

# 102
Лиа, Peace Ибрахим ти е слабост,тук там го критикуваш,ама то е градивно Joy Joy Joy

Йозге е много хубава бременна, знае ли се в медиите какво ще ражда-момче или момиче

# 103
Лиа, Peace Ибрахим ти е слабост,тук там го критикуваш,ама то е градивно Joy Joy Joy

Йозге е много хубава бременна, знае ли се в медиите какво ще ражда-момче или момиче

Важното е, че ти се засмя Joy Joy Joy Никога не съм твърдяла, че Ибрахим е най-великият артист no no no Да не говорим, че дори не винаги ми допада визуално hahaha....с две думи...аз харесвам нещо в него, ама всичко е до време....и Мурат Й. харесвах в Асито, но питай ме сега Laughing...всъщност ти знаеш Joy Joy Joy Мисля, че си чела, че новата ми симпатия е  Шюкрю Йозйълдъз smile3533

ПП. Все пак Ибрахим е още актуален, да видим до кога Laughing

# 104
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Марги добре дошла и от мен! Радвам се, че си сред нас. Чела съм много други твои коментари в различни теми и винаги са ми били много интересни.  Hug Можем да си коментираме Милост тук. Аз след краят на първи сезон спрях да го гледам. Обичам да разбирам всяка дума, всяка реплика, а за съжаление превода тогава спря и аз се отказах да гледам докато някоя добра душа не се заеме да продължи. Затова съм много астлива, че сега го излъчват в БГ. Филма е силен, историята завладяваща, актьорската игра на ниво. както си споменала и аз съм очарована предимно от тази на децата. Невероятни са. Надявам се скоро да продължат с излъчването.
Лиа виж за Гарко и Шюкрю нямаме различни мнения. Голям сладур е вторият. Как можаха да го сложат в погрешната роля не знам? Не мога да приема онова може би не грозно, но никакво за мен момче в ролята на Тонио. Да ме извинят фенките му!  newsm43 newsm43 newsm43 Няма грам сексапил и излъчване за мен.
Ели здравей мила. Радвам се, че пак ни посети. Определено и аз не усетих кога мина тази година. Вече ходи навсякъде и яде каквото набара. Преди малко си сви спагети  Joy Joy Joy Joy Joy Голяма лакомница.
Клю как си? Оправяш ли се?
На останалите  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Знаете ли какво се случва с Асито? От  2 дена не мога да отворя сайта.

Общи условия

Активация на акаунт