"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 059
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здрвейте!

Толкова чаках финала и се канех да пиша, а ми се скапа мрежата.  hit Както и да е, няма да се разпростирам много... За мен финалът е безспорен, двете приятелки загинаха и това беше последния им разговор, може би в онзи "бял тунел", който ги отвежда в безкрайността... Няма да повтарям всичко онова, което сте писали, за безсмислието от тази смърт и истерията на Дениз, защото простреляла някого. То и не стана ясно тя ли застреля нападателя или Фърат, и как така просто се измъкна изпод Сермет и тръгна, без да провери дали е жив... Една обичаща жена едва ли би постъпила така. Това че оставиха жива Шадие го разбирам, като "компенсация" за трудния и объркан живот, но че "пощадиха" онова зло Ърмак - не го разбирам. А и смъртта на Али...

Когато обявиха началото на сериала се чудех защо бтв са го програмирали за праймтайма, при условие, че в него не участва някоя от "големите" звезди и си мислех че ще бъде провал, но още първата серия ме заинтригува. И така беше до края, независимо от лъкатушенията на сценария. За мен лично беше приятна изненада да открия Бурчин, която знаех единствено като съпруга на Мурат (Езел не съм го изгледала до края). Между другото, през всичкото това време, винаги ми е било жал за нея, защото беше в сянката на мъжа си и е трябвало да изтърпи всички фенски "истерии" и желания да свържат Мурат със всяка една негова екранна партньорка...
Другия актьор на който погледнах с добро око беше Мустафа Юстюндаа и си оправих мнението за Ибрахим ...

пп Лиа, долу ръцете от Шюкрю fight  Joy  Joy  Joy

# 661
  • ... да усещаш мириса на море ...

Въпреки че са заснети 2 епизода от сериала Aşkın Dili Yok, не се е намерило канал, който да го излъчи. Затова продуцентската компания на Махсун Кърмъзъгюл - Боютфилм е решила да го трансформира в игрален филм. Снимките ще започнат следващото лято, кастът остава същия: Дениз Чакър, Йиит Йозшенер и Мурат Юналмъш ... Aşkın Dili Yok dizisi kanal bulamadı

Снощи е имало гала-вечер на филма Sonsuz Bir Aşk, с участието на малката сладурка Елиф Джерен  Балъкчъ... 'Sonsuz Bir Aşk’ın galası yapıldı!

и една снимка на Бурчин, която за малко да се засече с бившия си (Мурат е със сестра си) SEMTLERİ DE AYIRDILAR!

# 662
 Hug Hug Hug

Новината за Aşkın Dili Yok мнОго ме зарадва newsm44...и Дениз Чакър и Ийит са ми любимци Peace Peace
Тара Hug, не пускам и Шукрю hahaha, но аз съм ларж човек, ще ти го давам от врме на време  hahaha
Марги Hug, пишеш: "Лиа,  Love много млади тез момци... " , вярно, но аз съм модерна жена, колкото по остарявам, толкова по-млади ще са мъжете Heart Eyes

Ърмак - жена с късмет, само Фърат и се изплъзна Joy Joy Joy, а тя изцяло си минаваше между капките...що злини направи, що чудо, но си остана ненаказана Mr. Green, даже напротив, намери любовта си  Wink

А Ибрахимчо скучае, дори гледа вече леко тъпо Wink, крайно време е да се потруди малко Heart Eyes

Хубав ден! И нещо сладичко Peace

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 11:22 от lia-martin

# 663
След броени дни, на 14 февруари, Ибрахим Челиккол ще отпразнува своя 33 рожден ден Heart Eyes

# 664
За мен Милост свърши в момента в който Дениз каза на Сермет, че е бременна! Всичко останало до финала просто не се е случило!  smile3521

Чдесна позиция! Heart Eyes Така най-лесно се преодоляват трудностите в живота...лошото никога не се е случило Laughing

???  newsm78

# 665
За мен Милост свърши в момента в който Дениз каза на Сермет, че е бременна! Всичко останало до финала просто не се е случило!  smile3521

Чудесна позиция! Heart Eyes Така най-лесно се преодоляват трудностите в живота...лошото никога не се е случило Laughing

Имах предвид, че не мога като теб да си внуша, че нещо, което се е случило, просто ще го игнорирам. За мен двете приятелки умряха, при това, както Тара Hug е отбелязала, доста странно.

Не мога например да считам и Сермет за сладурче, след като с очите си съм видяла, колко зъл, откачен, отмъстителен беше в началото Wink Може би и затова не приемам като логична тази метаморфоза на героите ...от много лоши да стават ангелчета newsm78 Дори поведението на Юммю ми е доста странно...била с добро сърце Wink, а същевременно гледаше жената на Москоф в очите и я мамеше Mr. Green Че дори и избяга с мъжа й. Да не говорим, че изобщо не приемам, че една жена може да е влюбена години наред в едно животно, да гледа как малтретира семейството си...и накрая пак да избяга с него, че даже и да си зареже собствената рожба Wink Това упорито насаждане на странни и противоречиви ценности в съзнанието на зрителя го има в не един сериал в последно време.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 17:11 от lia-martin

# 666
  • plovdiv
Днес доколкото си спомням Мустафа Юстюндаа има рожден ден.Да е жив и здрав! Е Сермет беше маалко откачен ,но накрая и на мен ми стана симпатичен.Така се смях ката ядеше скаридите и се потрисаше Simple Smile

# 667
Днес е петък, 13-ти! Късмет на всички! Peace

Кафето днес е от Ибрахим! Малко се е докарал на клошар, ама нейсе newsm78

# 668
За Св.Валентин да пусна от сега фотката на влюбените Нарин и Фърат /защото аз празнувам другия ни празник hahaha /

# 669
Днес е петък, 13-ти! Късмет на всички! Peace

Кафето днес е от Ибрахим! Малко се е докарал на клошар, ама нейсе newsm78

Joy Joy Joy JoyГотов е за нашия празник,Трифон зарезан Joy Joy Joy Joy
Упорито го  следиш Joy Joyсега остава да разберем и  с коя ще празнува утре или с кого

# 670
След броени дни, на 14 февруари, Ибрахим Челиккол ще отпразнува своя 33 рожден ден Heart Eyes

ЛИА, правилно си отбелязала - моят любимец днес има рожден ден!!! Той е прекрасно олицетворение на мъж, белязан от виното и от любовта- нека някой каже, че днес наистина не е такъв празник, след като Ибрахим е роден в този ден.
Ибрахим е изтъкан от любов- главен специалист по целувките сред турските актьори- изненадващи - въздействащи- убийствени, а пък как ги прави наистина -знае Дениз!
Да е жив и здрав, много щастлив и да получи същата любов, която умее да раздава!

# 671
 Hug

Мар-Мил Hug, много хубаво си го написала, няма какво да се добави Peace

Честит рожден ден! newsm59

# 672
Hug

Мар-Мил Hug, много хубаво си го написала, няма какво да се добави Peace

Честит рожден ден! newsm59

smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 673
Здравейте!
Много любов за всички и наздраве!
Към поводите за празник днес, в темата има още един- имаме си рожденик- Ибрахим!

Здраве, щастие и много късмет!
Нови професионални, а и лични успехи!     Hands Thumbsup

newsm67

При първата ни среща с него/в роля разбира се  Wink/ в Ифет ми се изплъзна чара му. Изглежда и за зрителската любов има вариант от "втори поглед", та така и с мен...с втората му роля за мен/ в Милост/ вече е сред любимците ми! Оставя у мен усещане за нещо типично и само негово, нещо запомнящо се и отличаващо го от всеки друг. И не само в конкретни черти, поза, жест, а в цялостното му излъчване. Нещо което не мога да определя с една дума, но нещо което притегля погледа ми.

Лиа,  Heart Eyes
Щото границата ми е до десет години/и нагоре и надолу/  Wink та затова ми се сториха младоци. newsm78 Joy

Поздрави за всички споделилите в темата, благодаря за което! Hug

Спокойна почивка!

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 00:25 от margita9

# 674
......
Лиа,  Heart Eyes
Щото границата ми е до десет години/и нагоре и надолу/  Wink та затова ми се сториха младоци. newsm78 Joy

Дай още малко аванс де Joy Joy Joy Joy, може да е само в едната посока...надолу .... - 15 до -20 например Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт