Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
-
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
Родителите използват различни техники за ускоряване на подготовката на децата сутрин, като например използване на награди или наказания, създаване на състезание с времето, предлагане на забавни дейности като гледане на телевизия или четене, установяване на рутина и предварително опаковане на дрехите и закуската.
-
Какви са изискванията за получаване на карта за градски транспорт за деца над 7 години?
-
Какво е типичното време за подготовка на децата сутрин?
Списъкът нараства право пропорционално на намаляването на дните до ваканцията. Ще се редуваме с таткото да ги водим и със сигурност няма да е на всичко, което искат. Аз в петък ще гледам "Вдън горите" и ще споделя дали става за деца - нали е по приказки. Но и този, и "Хобит" няма да могат да се теглят скоро, тъй като са твърде пресни, така че само на кино.

Върл фен е на "Карибски пирати" и на Джони Деп естествено. Заради него май ще гледа и "Вдън горите", особено като му казах, че там Деп е в ролята на вълка от "Червената шапчица". 
.Като сравнявам с батко му имам чувството, че той много малко се е пързалял , а сега са годините когато това е най - хубаво. Ама то нали предните зими сняг няма и тази не се знае как ще е. А в моето детство какви пързалки , особено ваканцията...
Независимо дали е искал или не преди това, попадането в непознатата среда си е стрес, а те са малки и е нормално да се повлияят. Няма как да искаме от тях да действат и реагират като войници. 
Напомни ми за един случай - с баща ми бяхме на ски на Лалето. В най-долната част на пистата грееше слънце, по средата валеше дъжд, а най-горе имаше мъгла, вятър и сняг. Ама, пари сме давали, карахме половин ден. Като се качихме в кабинката на слизане съблякохме каквото можахме да сушим, но пак се прибрахме вкъщи мокри до кости, ама буквално. През цялото време баща ми повтаряше как майка ми ще го убие, ако се разболея, но оцеляхме и двамата - не се разболяхме