ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 318
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Весела Коледа!

Здраве на всички и шестички на учениците!

# 511
Весела Коледа!

Тази сутрин е голяма радост вкъщи, моите скочиха в 7 часа да си отворят подаръците.

# 512
Честита Коледа!
Спокойна, весела и здрава да е за всички ни!

Погледнахте ли вече под елхата? Харесаха ли си подаръците децата?

Ангел е радостен и изненадан от подаръка си. Беше написал, че си има всичко и остави избора на подарък на дядо Коледа. Сега се радва на комплект рицарски саби, робот и комплект книжки на коледна тематика.

# 513
  • София
Весела Коледа!  santa2

И ние имахме изненади под елхата и сега е една еуфория!  Crazy

# 514
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Да са здрави всички първокласничета и техните родители!
Много усмивки на лицата и щастие в очите ви пожелавам!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Най-големият фурор сред коледните подаръци на Тони предизвика "Джони Черепа"  Crazy
Щура играчка - луда работа  hahaha Днес ММ е решил да ходи да купува втори пистолет да си стрелят заедно  Laughing
Другото, което получи детето, е една "Забавна математика", която сам си беше избрал - не е нищо особено, но на него му харесва и се заиграва без подканяне - пак е нещо. Очакваме и една игра за пезопасност и пътните знаци от кръстницата му. Кутията беше огромна, дано да е хубава играта. Отделно има дрешки, 3D пъзел, конструктор-влакче и книжка с Руски народни приказки.
Били му малко подаръците  smile3538 Laughing

# 515
Повече от доволни, скочиха в 7 часа да отварят подаръците.  Crazy

# 516
  • В светлината на слънцето
Честита Коледааааа!!!

И моите тази сутрин бяха на крак от 7 часа и тършуваха под елхата със страшна сила. Grinning От бързане отвориха всичко наред - и подаръците за големите даже. Crazy Каката получи мечтаните кънки, мр3 и "Коледата на малкия Никола", Сашо - таблет и "Коледни приказки за послушни деца". Отделно чорапите бяха пълни с лакомства. Сега са на пързалката на Ариана да пробва каката новите кънки, а той и таткото ще поджиткат на джаги. Grinning Останаха доволни и отчетоха, че по-добре било да получават по-малко, но по-големи неща, отколкото много и дребни. И веднага взеха да правят планове какво ще искат догодина. Mr. Green
Покрай тазгодишната тема на Коледа, доста изчетохме и понаучиха за празнуването на Бъдни вечер и Коледа в миналото, обичаите в различни краища на страната, коледуването, обредните символи, мръсните, поганни дни и разните същества, които ги населяват. Сашо доста се впечатли, че и у нас имало интересни същества, а не само във "Властелинът на пръстените". Mr. Green Догодина ще изучим ренесанса. Grinning
Забравих да похваля каката. На благотворителния базар в училището, нейната картичка е спечелила второ място. Получи грамота, която й дали пред всички учители и ученици на тържеството. Класната й и класната на Сашо казаха, че голям наплив имало кой да купи картичката й, защото всички я искали - била много красива. В крайна сметка спечелила учителката по история. На Сашо също са купили картичката, но не разбрах кой.  Grinning С парите от базара са купили подаръци за деца в неравностойно положение. Иначе и на двамата тържествата в класовете са били много приятни. Учителките първо им чели книжки, после хапнали и се повеселили. При каката имаше и размяна на подаръци. Grinning
Весело празнуване на всички. Hug Аз запрятам ръкави за коледната трапеза, която ще е отново в стар български дух.

# 517
lulumba, каката явно е наследила твоята художествена дарба! Сгурно картичката е била уникална!

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 11:56 от Анонимен

# 518
Честита Коледа!
И Матей се събуди около 7 - за подаръците. Simple Smile
Важно е, че се харесаха и всичко беше ОК.

# 519
  • Sofia
Честита Коледа!  Hug

клик

# 520
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Да са здрави всички първокласничета и техните родители!
Много усмивки на лицата и щастие в очите ви пожелавам!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Най-големият фурор сред коледните подаръци на Тони предизвика "Джони Черепа"  Crazy
Щура играчка - луда работа  hahaha Днес ММ е решил да ходи да купува втори пистолет да си стрелят заедно  Laughing
Другото, което получи детето, е една "Забавна математика", която сам си беше избрал - не е нищо особено, но на него му харесва и се заиграва без подканяне - пак е нещо. Очакваме и една игра за пезопасност и пътните знаци от кръстницата му. Кутията беше огромна, дано да е хубава играта. Отделно има дрешки, 3D пъзел, конструктор-влакче и книжка с Руски народни приказки.
Били му малко подаръците  smile3538 Laughing

Май ме зариби и мен с този Джони... Аз ще ходя след малко за подаръци - ние все още си празнуваме Нова Година, и Дядо Мраз си имаме...  Blush

# 521
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
наистина са ни различни децата  Hug

джони черепа има от както го пуснах преди две години, от 6 рождения си ден и да е играл два пъти с него ooooh!

иска бързо да разчистим празничната трапеза и да реди моя пъзел  Crazy или да плете ластици  Crazy а аз да му чета.
не знам кога ще му дойде мерака да чете сам  Confused може, а не иска

# 522
  • София
Тези дни всички са заети. Grinning

От срещи с приятели и коледни филмчета не остава достатъчно време за игри. Още не сме отворили пъзела и семейната игра. Иначе домашните полека ги направи и сега само ми чете всеки ден. Харесва му да чете, но ако не му кажа "почети ми", няма да прояви инициатива. Simple Smile

Да споделя, в крайна сметка първият филм, който гледахме на кино е Падингтън http://www.kinoarena.com/%D0%9F%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1 … D0%BD_487326.html Мислех да го гледаме на втори януари, но... Децата много се радват нищо, че не е 3D.

И да похваля постановката на която казах, че ще ходим. http://www.satirata.bg/postanovki/shumyt-vyrbi/
Признавам, че не познавам автора, но със сигурност книжката ще е интересна. Има и филм от 96г, за който по обясними причини също не знаех.

# 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и ние сме се наточили на Падингтън, да видим дали ще стане  Hug
за четенето и ние сме така, обича книжките, но да чета аз  Confused и странно, днес прочете без затруднения много сложни думи, а се обърка на два пъти с много простички. като че ли не вижда кога е "П" и кога "Н", а е ходил на очен преди началото на учебната година и нямаше нужда от очила  Confused

имам питане  Blush

Скрит текст:
дали ще има грамота или някакъв друг документ с резултата от КМС? a от другите състезания на СНБУ?
ще трябва да сменяме училището и се чудех дали резултите му няма да са плюс някакъв  Blush
от "Аз, природата и светът" още няма резултати  Tired дали ще излязат скоро?

# 524
  • София
Добри, ако сте в списъка с наградените от КМС си получавате  наградата в стая 402 на 125 СОУ.

Моят син има за домашно да прави диктовки. Ако са ви попадали някои по-смислени, моля да ги споделите.

Общи условия

Активация на акаунт