ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 350
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
  Нашите днес са били на дискотека.  Joy В Студентски град. Да си знаят от сега.  Whistling Настроението е коледно, всеки ден брои дните до ваканцията. Аз също.  Flutter

# 406
  • Sofia
Коледен подарък от мен!   Hug

Две много ценни филмчета:
"Нико и пътят към звездите" за първи път с бг аудио
И... само там "Муминтрол и преследването на кометата" / по Туве Янсон!!!

# 407
  • София
Браво на децата, направо страхотни резултати! Може ли някъде да се видят по училища или цялостно за София резултатите? Аз проверявам само по име.
Моят син е с 46,5 т., но като за първи път предполагам е нормално. Болен е, по-скоро дига някаква високат Т, леко зачеревно гърло и кипи от енергия. Иска да ходи на у-ще, но утре със сигурност ще го оставя вкъщи. За петък ще решавам утре.

Давид е с 48. Има желание да си види работата - не виждам за какво му е, кято още при излизането знаеше какво е сгрешил - май по-скпро се надява чак да срещне едно от децата от градинага, което учи там...
Ти в коя Мшадост с? Аз съм в 3. Ох, мразя виртуалните клавиатури... Извинете¡и?

# 408
  • Перник

Ехааа  Grinning Ако ни остане време за филми по празниците, ще се възползваме от подаръка. Благодаря!

Аз продължавам да нямам инфо за коледното тържество в училище. Снощи бяхме на рожден на съученик, та там от майката на рожденика разбрах, че ще е на 23-ти. Той ще е таралеж и госпожата казала да си намери костюм  Shocked Добре, че баба му работи в детска градина, та спасила положението. Изведнъж споделих радостта на Калоян, че не участва в пиесата или каквото ще е там, защото, ако трябваше да осигурявам костюм на животно, щях сериозно да се затрудня. После вкъщи Калоян каза, че Вики питал госпожата дали може да дойдат родители на тържеството и тя казала, ако искат да дойдат  Confused Изобщо, организацията е...нямам думи... Утре ще правят сурвачки и по повода пратих баща ми на вилата да се разходи в гората и да донесе дрянови клонки. Днес пък видях, че на "Славейков" продават. Щеше да е яко да се снабдим с дрян от центъра на София  Laughing Довечера трябва да подготвя останалите материали - пуканки, сушени плодове, госпожата казала чушка, но Калоян не обичал чушки и нямало да слага  Mr. Green

# 409
  • Варна

Гледали сме Светът на океаните - на кино прожекция. Струва си.

# 410
  • Sofia
Светли, радвам се, че съм те зарадвала!  Grinning
Аз също набелязах, прибрах си ги в моя акунт във вибокса -  Океаните и Котаракът в чизми, както и 2-3 филма за мен. Но Нико и Муминтрола (това е супер ценно, не е имало до сега) си ги дръпнах, в случай че изчезнат клиповете в някой момент.

# 411
  • София
А пък нашата Новогодишна традиция (не празнуваме Коледа) включва задължително гледане на двете серии на Ирония судьбы, или С лёгким паром! Оказа се, че е традиция, която и аз съм имала от детство в моето семейство, и съкровището - от преди да се съберем. Подозирам, че руско-говорящите тък са вече малко, но за всички, които си спомнят езика и филмите - ранен поздрав:

(ама това е другооо...  Wink

# 412
Е,много благодаря на Морена за Коледния подарък,веднага пуснах филмчето за Нико-и на мен и на Ани много ни хареса.Тези дни и другите ще изгледаме.

# 413
  • В офиса
  bouquet A ние сега гледаме за Муминтрол

# 414
  • София
И нашите вчера са ходили на Бяла приказка и каза,че било много забавно представление.Днес ни беше и коледното тържество в дискотеката в Зимният дворец, но за съжаление от снощи сме с червено гърло и температура и го пропуснахме.Много ни беше мъчно, но няма как.Тази есен много вируси много нещо,  вече 4 път сме болни.Дано се оправим до понеделник поне на Коледното в Британика да бъдем.

# 415
  • София
Нашите днес са били на дискотека.  Joy В Студентски град.
Нашите ще ги водят във вторник. С рейсове целия начален курс - към 300-350 деца. Аниматори и дядо Коледа. Като разбрах и веднага се отказах.
Последното е, че ще си разменят и подаръци. Аз бях против, но мнозинството надделя. И макар че организаторките от родителския актив знаят, че някои деца няма да ходят на въпросната дискотека, го обявиха за същия ден. Сега трябва да ги заведа да си разменят подаръците и да си ги взема, докато гледат как другите деца отиват на партито. Голяма тъпотия, много ме е яд. Такава липса на съобразяване ...  Tired

# 416
Морена, мерси много за филмите, ще ги гледаме и ние!  Hug

За еленчето май го имаме на диск, но за муминтролите на моя син ще му е много интересно - вчера пиесата им на училищното тържество беше точно с муминтроли.  Simple Smile Направо тематично.

# 417
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моето момче е първо в областта  Blush с 59 точки  Blush
госпожата го похвали днес, а той не разбра за какво говори и учуден пита "ама нали състезанието беше вчера?" - така разбрах за другото състезание "човек и природа"   Crazy
в събота ще го награждават и за сурвачката  Crazy - била "богата" и "традиционна"  Crazy чудя се колко ли богата щеше да бъде ако беше нанизал двата пакета пуканки и всичките гевреци от две теста  Laughing
за чушките нямам притеснения - пет бяха, пет си останаха Wink

# 418
  • В светлината на слънцето
Като видях линка на Морена и се сетих, че на кино има нов Winx: Мистерия от дълбините за феновете на феичките. Покрай кака си, Сашо също се зариби по филмчето (както и тя по Колите и Самолетите между другото Wink), та сме го планирали за гледане. То кино списъкът расте със страшна сила. ooooh! Ще се редуваме да ги водим, няма начин.  Crazy Филми и музика не тегля, принцип. Naughty Само в някакъв ултра краен случай, когато съм пропуснала нещо, не го откривам по легален начин, а се налага да го видя. Сега като се замислих, от 4 години поне не съм изтеглила нито един филм. Децата гледат в youtube или vbox, само това позволявам. Peace

# 419
  • Перник
Калоян много гледаше Уинкс преди време. При положение, че няма момиче вкъщи  Rolling Eyes И Барби му беше любима, за ужас на баща му  Mr. Green
Днес замина на училище с дрянова пръчка и торба с хранителни продукти, за сурвачката, де  Laughing Да видим какво ще оцелее... За всеки случай съм си оставила дрянова пръчка и вкъщи - ако училищната сурвачка не може да се използва по някаква причина, да спретнем и една домашна. Утре ще правим втора доза меденки - това никога не се е случвало, ама Калоян само това яде вече цяла седмица, че и в училище носи, раздава  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт