ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 332
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София-Младост

Давид е с 48. Има желание да си види работата - не виждам за какво му е, кято още при излизането знаеше какво е сгрешил - май по-скпро се надява чак да срещне едно от децата от градинага, което учи там...
Ти в коя Мшадост с? Аз съм в 3. Ох, мразя виртуалните клавиатури... Извинете¡и?

Аз съм в Мл-4, но в блоковете по-близо до трета част.  Simple Smile

# 421
  • София
Филми и музика не тегля, принцип. Naughty Само в някакъв ултра краен случай, когато съм пропуснала нещо, не го откривам по легален начин, а се налага да го видя. Сега като се замислих, от 4 години поне не съм изтеглила нито един филм. Децата гледат в youtube или vbox, само това позволявам. Peace

Аз пък хич не се притеснявам - щото или тегля неща, които така или иначе гледам по телевизията - като brain games  - просто с цел да ги изгледам наведнъж, или анимации от началото до средата на '80те, дето това е единствения начин да се видят - някой си ги свалил от видеокасета и ги рипнал. Е, и 1 - 2 руски сериала / филма - 9тая рота и щрафной баталион. Нищо от новите неща сякаш не ми хваща окото... не да ги тегля - да ги8 гледам нямам особено желание, с малки изключения. И софтуер ползвам само с отворен формат - в повечето случаи Open source, а по въпроса за музиката имам огромна колекция от касети...  Mr. Green и не служат за украса,.  Mr. Green За сметка на това на кино не съм ходила сигурно от повече от 10 години. Давид никога не е ходил. Но пък и на оперета ходихме миналата година по 5 пъти месечно средно. Тази още не сме - поради упорита кашлица, макар и вече спорадична, при мен - не става.../color]

# 422
  • София

Давид е с 48. Има желание да си види работата - не виждам за какво му е, кято още при излизането знаеше какво е сгрешил - май по-скпро се надява чак да срещне едно от децата от градинага, което учи там...
Ти в коя Мшадост с? Аз съм в 3. Ох, мразя виртуалните клавиатури... Извинете¡и?

Аз съм в Мл-4, но в блоковете по-близо до трета част.  Simple Smile

Е, може някой път през ваканцията да се срещнем на "неутрална територия" някъде о/о FF, ако ви доскучее...

# 423
Ние днес сме на 2 роджени дни един след друг, свършва единият и след половин час започва другият, като са на разстояние поне 7-8 км, да видим през задръсването как ще е!  Crazy
Ходих до Комсед на Каблешков, купих Лего от там. Отидох за определени конструктори на Лего, нямаше ги, а навалицата беше голяма като за такъв ранен час, около 11.30. И всички на Легото, не можеш да разгледаш на спокойствие.
Ей, свършва тази седмица! Направо се попилях, каката по школи, малкия по тържества и РД, а каката снощи в 8 часа вечерта се сети, че днес трябвало да подарява подарък на съученичка, разигравали нещо като томбола, та по нощите ходихме по магазините.  Crazy

st.Dobri, поздравления за резултата!

# 424
Тържеството вчера беше много хубаво - адмирации на класната, че се е постарала толкова.  Peace
Дискотеката днес също му е харесала.  Party
В Понеделник и Вторник ще учат, като във Вторник ще са с намалени часове.  Rolling Eyes
Чакам ваканцията с нетърпение вече.  #Crazy
Утре и аз ще правя коледни сладки.  Laughing
Сега отиваме на разходка, че за тази седмица слънцето за първи път пробива мъглата.  Peace

# 425
  • В светлината на слънцето
Аз пък съм бясна. Twisted Evil След като успяхме да поправим една налична бяла рокля да й става (за каката иде реч и за голямото тържество), снощи се прибра и сервира, че нямало да бъдат с рокли, а с балетни пачки, но ги искат с трика, но с дълъг ръкав. И снощи изръшкахме най-близкия мол за такова - няма детски. Ох, писна ми. Днес нищо чудно да им поискат сини рокли или зелени. Crossing Arms Оплаках се. Tired
За "Вдън горите" си копирам поста от кинаджийската тема. С допълнението, че за първокласници, които могат да четат субтитри е подходящ. Peace
Скрит текст:
"Вдън горите" - http://www.imdb.com/title/tt2180411/
Затруднена съм. Хубаво направен филм, приятен, добър екип, но не съм сигурна, че ще успее да събере много зрители.  Thinking Причината е, че за възрастните може да дойде леееко детски, за най-малките, за които всъщност е предназначен, има субтитри, за по-големите деца... ами те по-скоро ще искат да гледат "Хобит", освен това е мюзикъл, а в България този жанр не е чак толкова развит, да не говорим, че точно този мюзикъл не е популярен у нас, пък и няма кой знае какви емблематични арии, за да бъдат поне те познати. Та в този смисъл аудиторията ми идва трудна за определяне. Иначе е поредният филмиран мюзикъл, в който за щастие всички пеят на висота (щото не са се сетили да поканят Р.Кроу Mr. Green). Мерил Стрийп е невероятна вещица.  Peace Джони Деп е очарователен вълк-коцкар, но ролята му е малко като за халтура. Wink Много красиво изглежда филмът и това, което ми хареса, е че приказките са си представени точно както ги знаем от детството - на Пепеляшка й лисват едно ведро леща на земята и тя трябва да го събира, Рапунцел е точно като в кулата от илюстрациите в старите книжки с приказки. Изобщо има една приятна и леко носталгична визия. От средата на филма очаквайте изненади (това, ако не познавате мюзикъла де). Very Happy

# 426
  • София
Браво на всички деца за резултатите на състезанията. Постарали са се Simple Smile

Нашето тържество е днес, да видим какво ще разказва, като се прибере. Малко ми е свито сърцето, че го пуснах леко подкашлящ сутринта, дано не се е развило и да се върна много кашлящ довечера. Все по празници ни се случва, досега геройски устиска на всякакви вируси, ама найсе...

Всички училища ли учат понеделник и вторник? Аз се бях засилили вече за ваканция, не знам защо реших, че са неучебни тези дни. Може и да го задържа вкъщи, ще видим.

Гледали ли сте Полярен експрес? На моят син му е любимо детско по Коледа. Благодарение на него още вярва в дадо Коледа, нали и там момченцето не вярваше и не чуваше как звъни звънчето.

Аз лично съм малко разочарована, че нямаха тържество в самото училище и не им спретнаха някаква постановка или поне песнички да бяха изпели. Изобщо не ми върви на тази тема - нито в детската градина го правеха, нито в училището сега. Еми, примирих се вече  Laughing

Чакам с голямо нетърпение Нова година, а най вече прогнозата - дано падне малко сняг. Миналия уикенд само се разходихме до Боровец, така и не откриха сезона на пистите. Много ме беше яд. Сега като гледам и времето - за 24ти и 25ти да си вадя банските и да пълним басейна. Ехх, какви снежни празници имаше едно време.

Някой случайно да е правил един арабски сладкиш? Казва се кодрит кодир. Мнооого ще ми помогнете Simple Smile

Поздрави на всички!   bouquet

# 427
  • Перник
feel_the_rush, понеделник и вторник официално са си работни и учебни дни  Peace

Гледахме "Полярен експрес" миналата седмица по Картуун нетуърк - направо не можах да повярвам, че пускат нещо толкова хубаво по тази, иначе малоумна телевизия.
За сняг и тази зима не храня големи надежди, май ще е като миналата.
Това кодрит кодир не беше ли подобно на крем карамел  newsm78 Не съм го правила.

От мен, Весели празници! Пожелавам здраве на вас и семействата ви и успехи в училище на малките ни ученици! Аз съм отпуска до 29.12, така че не се знае дали ще ми остане време за форум  Hug

# 428
  • Sofia
Радвам се, че толкова хора зарадва подаръкът ми!  Hug

Фийл, каква помощ искаш за кодрита?
Мама го е правила, хубаво е но...
Аз не съм го правила, защото обичам крем карамел и не искам нищо тестено да го "помрачава'  Wink .
Само с тиква го събирамGrinning

Ние сме си по домашному по празниците, та липсата няма да ме хваща осезаемо. Simple Smile

Светла, вие да не би да отпрашвате нанякъде от сега?  Весели празници!  Grinning

Днешният поздрав от мен и Гушкан за всички вас и дечицата!  Hug

# 429
Аз лично съм малко разочарована, че нямаха тържество в самото училище и не им спретнаха някаква постановка или поне песнички да бяха изпели. Изобщо не ми върви на тази тема - нито в детската градина го правеха, нито в училището сега. Еми, примирих се вече  Laughing
Да, и аз очаквам нещо с родителите, или поне род. среща след 15.09., някаква информация, но няма, а в някои училища са имали и празник на цифрите чета. Иначе при нас в ДГ имаше тържества, но дъщерята все успяваше да се разболее точно преди тях. Така и не присъствахме на много. В ІІІ група специално бяхме намерили рокля за танц на снежинките, а ден преди това вдигна температура.
Фийл, а какви са отзивите, как е минало общото тържество, че ние го пропуснахме поради кашлицата.
Иначе и аз първоначално бях твърдо убедена, че са във ваканция от 20.12 и тези два дни преди Коледа са неучебни, но съм се объркала.
Моята вече почти не кашля, от понеделник ще ходи на училище, във вторник имат тържество само на техния клас в едно детско клубче, с дядо Коледа, мисля, че ще е интересно.
За кино - обезателно ще я заведем на Дълбините на океана, много харесва Уинксите - все още.
Кати, благодаря за поздрава, вкъщи сме фенове на руското кино, мъжът ми му остава време и да чете книги на руски, на мен -не, но много искахме малката да учи и руски, макар и да е като втори език от трети клас.
Тези дни докато беше вкъщи й дадох задачките от КМС, без обяснения, справи се с всички без 10-та. Там просто не й беше ясно, като й обясних идеята си я реши.
Иначе и тя като Гушкан засега има повече желание за диктовки, предпочита ги пред задачите, и да пише, даже е почнала да пише авторска книга за Света на котките - планетата Коткомарс, с нейните обитатели котланците, пък и с илюстрации.  Simple Smile
Морена, страхотни рецепти, браво и кога успяваш, ще гледам да опитам нещо от тях по празниците.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 20:19 от Mira_p

# 430
  • София

Е, тогава специално за теб,

# 431
  • София
Фийл, а какви са отзивите, как е минало общото тържество, че ние го пропуснахме поради кашлицата.
Не съм Фийл, но да споделя, че синът ми е много доволен и впечатлен от партито. Не е бил досега на такова голямо, както той се изказа. Иначе имат по една шапка на джудже и една неонова пръчка за подарък и меню от Макдоналдс (сандвич, картофки и сок  ooooh! ). Но пък много са се забавлявали и танцували. Щом той е доволен и аз съм доволна.  Hug

# 432
  • В светлината на слънцето
даже е почнала да пише авторска книга за Света на котките - планетата Коткомарс, с нейните обитатели котланците, пък и с илюстрации.  Simple Smile

Ха-ха, да я запозная с нашата кака, ще са си лика-прилика. Grinning Котки и котковдъхновения да искаш у нас. Плюшените вече не ги броя, живият избяга, дворните от селската къща са класика. Даже ще я светне как се тича на четири крака по котешки и то на скорост. Wink И хич не се шегувам. Crazy

# 433
Поздравления за добрите резултати на всички деца!
Коледният концерт на първокласника надмина всичките ми очаквания, беше един прекрасен празник за деца, учители и родители! И днес се слага началото на коледните тържества - почти всеки ден имаме нещо организирано с децата и приятелите им/ни.
П.С. Дано издържа на трафика, че такова нещо по улиците като през последните дни не съм виждала.

# 434
  • sf
При нас тържеството мина вчера. Виктор беше доволен, но ми разказа,че били много деца и не искали
 да ги пуснат в кино Влайкова и нормално - там е тясно, а те били 150  Shocked но се чудя тия организатори като събираха парите и бройката не бяха ли наясно,че ще е тясно  ooooh!  та 30мин седяли децата отпред, а учители и охрана на кино се разправяли  ooooh!
Трафикът наистина е ужасен, не ми се мисли във вторник какво ще е , даже обмислям да го взема пеша от училище, някакви си 2-3км няма да ни се опрат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт