ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 329
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Донси, нищо работа са 2-3 км, аз всекидневно ги минавам (3км) до у-ще и обратно - 2 пъти на ден.  Simple Smile
Организацията ...  ooooh! Close

Ама то и моята е таква  Mr. Green... обичайно все тичам в последния момент. ooooh!

И при нас е такова едно суховато от към празници...  Sad  Ама какво да се прави - пълно щастие няма в общия случай.  Поне от към учебен процес съм доволна за сега.

# 436
Честит имен ден на празнуващите днес!

Аз до вчера бях на работа и после чак след Нова година. Нещо не мога да се зарадвам, че идва Коледа. Малкия днес го водих на второ мнение, че от понеделник е болен и сега док. каза бронхит, а той от вчера кашля по сериозно. Надявам се сиропите дето изписа да му подействат, за да може да изкараме спокойно всички празници.
В понеделник Стефи ще има участие от народните танци на Коледния концерт организиран от местното читалище. Гого ще го заведем само да си получи подаръка от Дядо Коледа в градината.

# 437
  • Sofia
Честит имен ден на Оги на Жас!  Grinning
Честото на всички именници!

Мимка, и Гушкан е с ... нещо, пропуснах диагнозата точно  ooooh!, в понеделник сме на контролен преглед и ще разбера. С влажна кашлица беше и хрема и лек освистене в гърдите чу док. То с тая мъгла...  Close   Изписа ѝ Ердомед и Зиртек педката и има светкавичен ефект.  За сефте пие толкова сериозни лекарства.  Вече избледня кашлицата, остава си проблема със задната ѝ хрема. И тя ще иде само във вторник за представлението.  
Да оздравява вашият малчо!  Hug

И другите болнички!

# 438
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
връчиха ни награда за най-хубава сурвачка Simple Smile
на момиченце от нашия клас дадоха награда за най-хубава картичка Simple Smile
и двамата бяха много доволни, горди, усмихнати Simple Smile хубаво е когато децата са щастливи.

после останахме за дегустациите  Crazy

в понеделник ще имаме празник на буквите, а може би и коледния празник ще е тогава.
подметнали са нещо за взимане на децата на обяд  Confused на 23.12, а ние няма как да излезем от работа тогава. ще трябва да си поговорим пак.

# 439
Мерси много, Морена!  Hug
Една пратка пък пристигна днес от Германия, точно за празника, сега се е хванал и играе със съдържанието й.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 15:38 от Анонимен

# 440
Изпуснах ви.  bouquet
И ние в болните. Cry

# 441
Еее, много болни дечица! Бързо оздравяване!

Моят син пък седнал и свири на пианото една песен (Изворче бъбриво), но й налучква сам нотите, не ги знае. Пее си и ги търси по клавишите кой тон отговаря на изпятото. И по едно време ми заявява: "мамо виж, тази песен е като числова редица: минус 2, плюс 1, минус 2, плюс 1". И то вярно така, като се загледаш как се свири. Ама откъде му ги ражда главата такива, дори не знаех, че знае какво е числова редица...

# 442
  • София
Жасмин, честит имен ден на момчето.
На мен така математиката ми беше водеща, пианото и аз така помнех: едно нагоре, две надолу и диктовките по музика така ги правех. (това което казваш, че Оги е правел). И граматиката в чуждите езици, като математика помнех, падежите в руския и времената в английския език. Laughing Всъщност и още така ги помня, нищо, че вече математиката съм я позабравила.

Морена, мерси за vbox -подаръка, ще се възползвам.
КатиАБВ, като руски възпитаник ми е много драго, като пускаш някой класики. И съвременните анимации и филми са им доста добри, съжелявам, че не мога да ги следя. Само нещо епизодично, като ми попадне.

Малкият вече няма хрема и кашлица, но температурата още е 37,2. В понеделник и вторник ще ходи на училище. То и във вторник ще са само за час и половина, колкото е тържеството. Аз пооправих организационно повечето неща за училище.

За в къщи останаха дребни задачки и да доопаковам подаръци.
И новогодишното парти е ясно. Laughing

# 443
  • Sofia
МММ, пак заповядай!  Hug

От днес започнах да пускам коледни филми на шерката.
Гушкан този следобед гледа Нико и пътят към звездите (ето и торента вече) и много ѝ хареса, препоръчваме!  Grinning

Утре смятам да идем на Кино, в нашето любимо вече, стига да не ни спре времето. Ако пък не стане - отново домашно коледно кино.  Grinning

# 444
Здравейте!
Честит празник на всички именици!
Моя син уж се беше закрепил и след два дни на училище - вчера беше с ужасна кашлица.  Rolling Eyes Лекувам го в къщи, днес май е по-добре, но до вечерта има време.  Rolling Eyes Чудя се, дали да не му спестя Понеделника и Вторника и да го оставя да си оздравее хубаво в къщи, че да е добре за празниците.  Thinking
Ние ще пътуваме по празниците, но въпреки това и на мен ми се иска снежна Коледа, а защо не и снежна Нова година.  newsm78
feel_the_rush, аз правя арабски крем карамел, което е почти същото - разликата е, че го разсипвам по купички за крем карамел, а не е кекс или торта. Какво те притеснява?

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 11:33 от desi_yakova

# 445
Чудя се, дали да не му спестя Понеделника и Вторника и да го оставя да си оздравее хубаво в къщи, че да е добре за празниците. 

Най-добре.  Peace
Много деца няма да ходят тези дни, сливат си ваканцията с почивните дни. Според мен, нищо няма да изпуснете, ако не отидете, едва ли ще учат нещо ново.

# 446
Най-добре.  Peace
Много деца няма да ходят тези дни, сливат си ваканцията с почивните дни. Според мен, нищо няма да изпуснете, ако не отидете, едва ли ще учат нещо ново.
Права си. Като че ли и на мен ми се иска да не го пращам.  Peace

# 447
Моят син ще отиде утре, защото имат училищен благотворителен ангажимент, но във вторник най-вероятно ще пропусне.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 14:47 от Анонимен

# 448
  • sf
А моят ще ходи и утре, и във вторник  hahaha Във вторник им е коледния базар, приготвила съм шити картички, дано стигнат до сергийката  Joy  ама е от 11:30, та едва ли ще имам време да намина , но Виктор ще гледам да го прибера до 13 и да почваме ваканцията  Mr. Green

# 449
  • Sofia
Деси, та дори и да учат нещо ново - все тая. Да не би пък да не може да го научи и в къщи... разбира се не с подхода на учителката, но това са незначителни нюанси що се касае за 2 дни.  Simple Smile
Та аз бих си оставила детето в къщи без никакви притеснения.
Нали така или иначе съм силно ЗА домашно образование...

Ние си останахме в къщи днес, по-добре така.
Аз снощи гледах "Космическа Коледа" и така съм се смяла... Joy Ако сте го пропуснали или позабравили - препоръчвам!  Хубава история и много смях.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт