ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 315
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • sf
На моят "Хобит" му е прекалено развлачен и му доскучава, но пък "От местопрестъплението" го обожават и двамата, е, и аз, де  Joy
Сняг, зима, студ - не понасям, мразя,мразя, мразя  Sick

# 541
Донси, не го ли е страх, бе? На мене ми действат зле тия филми, почват ми едни сценарии в главата...  ooooh!
За снега - харесвам го, ама най-го обичам през прозореца до някоя камина с чаша вино в ръка...

# 542
  • София
На Калоян ваканцията му се струва безкрайна, само пита още колко дни остават и все му се виждат много  Laughing
И на мен така Simple Smile

Гледахме "Падингтън", хареса ни. Много приятно ме изненада актьорският състав. Озвучаването на Рафи не ме впечатли - в някои думи не изговаря правилно "л".

# 543
Ох, уморихме се и ние от празници, 2 пъти излизахме днес на пързалката.
Отделно ходих до Централна поща да връщам пратка до Амазон, егати задръстването и непочистения сняг из центъра. И егати цените, 58 лв. ми взеха за 5,2 кг. пратка, по-добре да си я бях пуснала по Спиди, имат офис през 1 блок. На малкия един от коледните подаръци се оказа повреден, та го връщах.
На кино гледахме Пингвините от Мадагаскар, но ще отидем и на Падингтън и Астерикс задължително.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 23:48 от Анонимен

# 544
  • sf
Донси, не го ли е страх, бе? На мене ми действат зле тия филми, почват ми едни сценарии в главата...  ooooh!

Не ги е страх, аз постоянно говоря как всичко е филм, как се снима това и онова и не ги е страх.
Отделно виждат как някой "умрял" играе в друг филм и пак повтарям за ролите и така.

# 545
  • В светлината на слънцето
Моите не се страхуват. На каката дори й беше супер интересно да гледа вътрешностите на робото-човека в новия "Робокоп", а те са показани доста реалистично и в действие (тоест реално дишащи бели дробове и т.н.) Естествено, всеки път напомням, че киното е измислица, кръвта е боя, а раните са фалшиви. Това с раните им беше най-лесно за възприемане, защото съм им правила такива за един Хелоуин (покойният Коклин ми бе учител по грим почти 4 години, така че съм понаучила от него разни тънкости). По-трудно им е обаче да възприемат емоциите, породени от филм. Снощи например, дружно ревахме, подсмърчахме и пак ревахме на "Марли и аз", който сигурно сме гледали поне 4 пъти. И хем им напомних какъв е краят на филма, и пак искаха да го гледат. Ето, това им въздейства много по-силно, отколкото хиляди измислени зли същества. Thinking И въпреки финала на снощния филм, продължават да искат куче.  Thinking

# 546
  • sf
Даа, емоциите са съвсем друго нещо.
Аз самата не обичам тъжни филми, натоварват ме. Но пък зомбита, умрели , тип "Заразно зло" направо ме разтоварват  hahaha
Виктор преди малко осъзна,че другия понеделник е на училище , горкия , дорева му се  Joy

# 547
Излязоха резултатите от "Аз, природата и светът": http://www.sbnu.org/results.php

Моят син е с макс.резултат - 50 точки.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 23:43 от Анонимен

# 548
  • София
И моичкият е така с емоциите. Онзи ден гледахме филм от типа Капитан Америка (не помня какво точно с човек с фантастични възможности). В началото майката на главния герой умира от рак. До края на филма, като се присети и му се доревава, а филма е супер лековат, детски. Такива филми, като Марли и аз направо са му непосилни.
Астерикс го бях забравила. Ще видим за кой от набелязаните филми ще отидем на кино до края на ваканцията.

Успяхме днес да изиграем семейната игра Ваканция в България. Смело мога да кажа, че упътването, както и текстовете за забележителностите са писани от индианци. Кутията е огромна с малко съдържание. (По едно време ме майтапеха, че ще пиша съвети и препоръки на производителя Laughing) От зор за играта почна да чете по картите и въпросите.  Wink Като цяло играта е интересна, само да се бяха постарали малко повече.

Принципно не съм зиморничева, но след толкова топли дни, сега ми е много студено и не ми се излиза. А и нямаме баирче наблизо за шейна.

Ученикът още не се е осънал, че преполовихме ваканцията. Но аз днес се усетих и на мен ми се дорева.

# 549
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при нас е студ, сняг и вятър. не ми се иска носа си да покажа, но... човека си иска снежниете ангели, боя със снежни топки, играта. върнахме се аз вкочанена, а той зачервил бузки.
утре иска пак  Crazy

отделно всеки ден си имат тренировки

има ли качени някъде тестовете от "Аз, природата и светът"?

# 550
има ли качени някъде тестовете от "Аз, природата и светът"?

Не, само от минали години.

# 551
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря, Жасмин  Hug аз не намерих и реших да си питам  Blush

Мишока има 49 точки, ако имало оцветяване знам къде е едната точка  Blush

# 552
Жаси, st Dobri, браво на децата за хубавите резултати.  bouquet
Ох, аз я обичам зимата, но да я гледам от топлата стая. Ама нямаааа... Tired Утре - пак на работа, но поне ще е за кратко. Тъкмо, като приключат с киното, ще ме приберат. Таткото вече мърмори, че трябва да гледа "тези гадни Уинкс". Mr. Green Обаче измисли решение - щял да си поспи в киното. Трябва да инструктирам потомството да му ръчкат по един лакът като започне да похърква, че ще станем за резил. Mr. Green А той може да спи навсякъде и във всяко положение, киното хич няма да му попречи. Crazy
mmm, добре, че не им я купих (играта), че преди време доста сериозно я бях загледала. Thinking
Между другото много ми похвалиха ето тази игра. За момчета на тази възраст била супер.
http://www.babayaga-store.eu/product/3166/play-land-zanimatelna- … ategia-l-132.html
Иначе аз съм метнала око на ето тази игра. Но май ще трябва да си я играя сама. Mr. Green
http://www.booktrading.bg/index.php?route=product/product&product_id=1024025

# 553
  • София
Настолната "Игра на тронове" е адски сложна. Инструкциите са една дебела книжка със сума ти разяснения, стратегии и пр. Не казвам, че не би била интересна, но се иска много свободно време  Wink

# 554
Е, то аз затова я искам де. Децата са просто предлог да я купим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт