На море в България 2015

• 90 575
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
tonkabonka, благодаря! Simple Smile Значи и тази година пак 30%.

ra2 , кои са двата хотела в Обзор, които са с деца до 14г.? Казабланка е до 13г.Миналата година там мисля, че бяха до 14 г децата, а тази са смъкнали годините.
Намерих го единия-Сънрайз Ол Суит Резорт, но там в активен сезон за едноспален апартамент-298лв. без отстъпката. Не намирам втори хотел с деца до 14г. в Обзор.....
В Лозенец в Мерилин също са до 14, Хермес в Царево, Жерави 2 в Приморско.Някои хотели в Златните и Слънчев бряг, но последния курорт хич не го харесвам, там е голяма мръсотия.
Сбъркала съм. Писах горното на работа, без списъка пред мен и всъщност в Царево са 2. Царево Серенити бей 1562 за 7 дни, Хермес 1316, но фиксирано точно седем и само неделя- неделя, Жерави 2 Приморско 1416, Сънрайз ол суит резорт 1666. Цените са с отстъпката ранни записвания. Мерилин не го бях гледала изобщо, да , някои в големите комплекси също приемат за деца до 14 годишни. Казабланка предлагат 2 деца под 13г безплатно. Върти ми се бегъл спомен, че миналата година в Бяла имаше хотел с дете до 14, но тази година няма.

# 31
Последните 6 години почивахме в Албена,очаровани сме от курорта и плажа. Цените също ни устройваха. Но вече сме 3-ма с пълна такса. С отстъпка отново цените са неоправдано високи поне за нас. Моя позната почива миналото лято в Приморско , сподели, че август месец таксата за ОИ  е била 55лв.. Не помня за кой хотел спомена. Ако някой има информация ще бъда безкрайно благодарна да сподели дали изобщо има такива хотели?

# 32
  • София
MAMA NA jORI, такава цена може да има само от сайт за колективно пазаруване (с ваучерите) или нещо като last minute. За мен е цяло щастие, ако намеря цена под 200 лв. (Но все пак гледам и хотелът да е що-годе приличен и да е на първа линия.)

# 33

Tonkabonka. съгласна съм с Вас. Спомена, че е използвала услугите на туристическа фирма, но в момента няма връзка с нея, защото замина в чужбина.

# 34
Бяха пуснали Перлите в Приморско по оферта No name за 55- 60лв. (не помня точно, но около тази цена)  миналото лято  Wink

# 35
Бяха пуснали Перлите в Приморско по оферта No name за 55- 60лв. (не помня точно, но около тази цена)  миналото лято  Wink
Май това беше името на хотела. Благодаря Ви.

# 36
Май това беше името на хотела. Благодаря Ви.

Но подобни оферти ги пускат в последния момент за запълване на места. Често пъти запълват "дупки' от по 3-4 дни. Офертата е идеална, ако решиш буквално от днес за утре да тръгнеш  Wink

# 37
  • В.Търново
Сбъркала съм. Писах горното на работа, без списъка пред мен и всъщност в Царево са 2. Царево Серенити бей 1562 за 7 дни, Хермес 1316, но фиксирано точно седем и само неделя- неделя, Жерави 2 Приморско 1416, Сънрайз ол суит резорт 1666. Цените са с отстъпката ранни записвания. Мерилин не го бях гледала изобщо, да , някои в големите комплекси също приемат за деца до 14 годишни. Казабланка предлагат 2 деца под 13г безплатно. Върти ми се бегъл спомен, че миналата година в Бяла имаше хотел с дете до 14, но тази година няма.

Направо са ужасни тези цени за нас.Просто не мога да дам за българско Черноморие тези умопомрачителни суми.Ако месечния ни доход вкъщи беше поне 2000лв бихме си го позволили.Защо ми се върти, че в Бяла имаше деца до 14г.  newsm78
Няма, да, проверих.

Топола Скайс също е с деца до 14г., но при първо дете над 6 г. се плаща 50%.

Въпреки че в този хотел Сън Палас в Сл.Бряг децата са до 12г. излиза изгодно:
http://www.visit.bg/hoteli/hotel-san-palas-slanchev-briag-170

Но ме спира това, че не харесвам курорта.Не знам.....

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 13:30 от rosinau.

# 38
Ех, как чаках тази темичка!  Heart Eyes
Ние бяхме две години в Серенити Бей и останахме много доволни. Тази година мислех да променим, но децата пак искат там, та пуснах запитване. Да видим. Цените ми се струват по-височки, замислям се за нещо малко по-евтино, например Казабланка в Обзор, но пък удобството на първа линия и анимацията за децата особено са си определено голям плюс.  Peace
Здравейте
И аз тази година съм набелязала Серенити
Но в сайта няма описание на  ОИ
Бихте ли споделили, какво включва

# 39
Здравейте момичета, при нас казуса с почивката е малко сложен, защото сме с три деца - все пак успах да намеря нещо изгодно на първа линия OИ и да е безплатно за малките - хотел Нимфа на Ривиера. В апартамент двама възрастни и три деца - двете към датата на пристигане ще са на три и половина, малката на 2,3 г. Ако някой има скорошни впечатления от този хотел и плажа, нека пише, както и ако имате изгодни оферти за почивка с три малки деца. Миналото лято изчетох три тона информация, но освен два-три хотела по нашето Черночорие не намерих.

# 40
За Серенити бей- в единия сайт пише, че има чадър на плажа към инклузива, в другия- че няма newsm78? Кое от двете е вярното? От това ми зависи като цяло взимането на решение. Нека някой, дето е бил лани да каже?

# 41
  • София
Миналата година /2013г/ чадърите на плажа бяха безплатни за гостите на хотела.
Не вярвам да са го променили през тази година  Rolling Eyes
Ако е така, ще е наприятно...

# 42
  • В.Търново
В сайта на Визит-Съни пише това за Серенити-

: нощувка на база All Inclusive + чадър и шезлонг край басейна или на плажа (до изчерпване на количеството).

Щом го пишат Съни Турс може да им се вярва.

# 43
Серенити в ТА през която аз си правя резервации не е отразено като безплатност на чадъри на басейн или море. Съветвам те ако резервираш, да държиш изрично да бъде отбелязано в договора ти. При това положение при последващо несъответствие, ТА да се оправя с хотела, а ти имаш право на рекламация, ако си я заявила и на място в хотела.

# 44
  • София
Има отделна тема за Серенити Бей, откъдето може да почерпите информация от ходили там.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт